Eşimin şirret eski eşi

Aslında bazı konularda denk geldim, eski eşle de konuşun,iletişimleri nasıl öğrenin gibi yorumlari ama dediginiz gibi belli olmuyor işte,yazsan suç yazmasan suç..
Ben kadınla iletişim kurmayı yanlış bulmuyorum çocuk bizde diyelim baba bir yere gitti bir şey oldu babaya ulaşamadım arayacağım ikinci kişi çocuğun annesi olurdu ütopik değil iletişim de olmak.
Baba çocuğunun annesini çocuğu aldım bıraktım diye iletişim kuruyorsa yeni eşte yapabilir. Ortada çocuk var diye bizler bunu kabul ediyoruz evet olmalı da biz de olurduk ama çocuğun babanın dışında vakit geçirdiği bir abla faktörü var bizler medeni oluyorsak eski eşte olmak zorunda gerekirse çocuk için yeni ve eski es iletişimde olabilmeli
 
Mesajlardan bir şey çıkacağını sanmıyorum bende.
Ama eşinizin kızını almak istemesi çok samimiyetsiz. Küçükken ayrılmış olduğu, uzaklığından dolayı 1-2 yıldır bir babasi olduğunun farkına vardığı çocuğu mu alacakmış? Baba olduğu evlenince mi aklına gelmiş? Hepsi aynı bu erkeklerin ya. Eski eşle de iletişimi devam ettirmiş. Kadının kendisini sevdiğini de biliyordur gayet.
Sizin nişanliyken kavganızda eski eşe arkadaşlık atmaniz da çok yanlış olmuş bu da yazılmış zaten.
Kadının yaptıkları aşırı evet,ben eşiniz tarafından delirtildigini de düşünüyorum. Kadına ümit vermiş, sizde akalaksiz bir şekilde ona istek atarak ben onların arasındayim düşüncesi uyandırtmissınız, istemeyerekte olsa dengeleriyle oynamışsınız. Eşiniz yaşadığınız sıkıntıların ortasında duruyor, yapıp, yapmadıklarıyla.
 
Çocuklu adamla evlenince yeni eşten olağanüstü sabırlı, hoşgörülü davranışlar bekleniyor ama eski eş ne yapsa hakli bir sebebi var olarak bakılıyor bazen bu grupta.

Eğer çocuğa rağmen boşanılıp kendi yoluna gitmeye karar verildiyse bence çocuğunu düşünen her anne baba karşı tarafın partneriyle gerekirse asgari duzeyde iletişim kurabilmeli.
 
Normal olan eşinin yaptığı zaten. İnsanlar arada ortak bir çocuk varsa en azından o büyüyene kadar arkadaş gibi davranabilmeli.
 
Valla hiçte öyle değil çocuğu olan daha anlayışlı olmalı neticede çocuğu ile vakit geçirecek kişi sırf çocuğum için bile iyi olurum
Kaldıramayan boşamayacak, bu kadar basit.
Ben de evlenip ayrıldım eski eşimle çocuğum olabilirdi ona olan tüm hislerim bitti hayatında biri var mutlu olsun isterim mecburi durum olsa konuşabilirim hayatındaki kişiyle de asla bir sorunum olamaz biten bitiyor
 
Kadın istediği olmadığında surekli sorun çıkartıp çocuğu göstermeyen biri.. Bakin mesela tatilde çocuk bizim yanımızdaydı,tatil bittikten sonra eşimle bırakmaya gittik. Yaklaşık 600 km falan uzakta başka bi şehirde yaşıyor. Kadin yolda sürekli kızını arıyor,nerde olduğumuzu soruyor arabada kimler olduğunu soruyor,çocuk arabada kimler olduğunu söylemedi başka "herkes var anne falan yaptı" en sonunda arabada benim de olduğumu öğrenince kıyametler koptu... ben nasıl gelirmişim çocuğu bırakmaya... yüzlerce mesaj attı eşime,görüntülü aradı , eşim görüntülü aramaları açmadı mesajlara cevap verdi,arabayi ben kullandım,ona ayrı bi olay çıkardı nasıl arabayı ben kullanırmışım çocuğun hayatı tehlikedeymiş,sonra ne yaptı ben evde değilim 1 gün oteldr kalın ertesi gün akşam 6 gibi alcam dedi... ikimiz de öğretmeniz ve biz hemen çocuğu bırakıp dönecektik,çünkü seminerlerimiz var 2 gün sonra.. geri dönmeyi düşündük bu sefer de çocuğu bırakmamız gereken tarihte bırakmadık diye kaçırdı muamelesi yapma durumu vardı,karakola gittik artık bilgi almak için o zaman korkudan anneannesi evde eve bırakın dedi ki normalde anneannesiyle yaşıyorlar.

Son 1 2 yıldır baba konusunda gelince 2 3 yaşlarında çocuk babasını görse de amca olarak hitap ediyormuş baba kavramı oturmamış küçük olduğu için.Bir Tamam diyelim ki eşim sevdiğini biliyordu bir kadın sevilip sevilmediğini bilmez mi Peki?? Kadin eşimle konuşmalarını attı,sürekli kadin konuşmaya çalışmış hep.. Bi insan 1 yıl bekler 2 yıl bekler.. 7 yıl gecmis aradan,bu sürede seven adam zaten yuvasını toparlar.. üstelik ortada çocukta var
 
Konuşmalara ulaşılamıyor mu yani? O bana pis konuştu ben ona pis konuştum beni tahrik etti diye bilgi verilmiyor mu? Direkt whatsapp yazışması üstünden dava açıldığı için buna ulaşabiliyorlar diye biliyorum avukata danışın.


Bu insanlar ayrı mıydı siz adamla tanışınca
Neden bitmiş gitmiş bir ilişki için böyle tepki gösteriyor kadin? İlişkileri devam mı ediyordu onu anlayamafim
 
Normal olan eşinin yaptığı zaten. İnsanlar arada ortak bir çocuk varsa en azından o büyüyene kadar arkadaş gibi davranabilmeli.
Arkadaş olarak derken? Bugün toplantıdaydım,şimdi yürüyüşe çıkıcam sen napiyosun nerdesin, ataman neresi oldu gibi gibi konularda iletisim kurmanın çocuğa ne gibi artısı olabilir? Medeni bir iletişim kurmak ayrı ama günlük rutinlerini paylaşmaya çalışmak karşıdan da bunu beklemek bence ayrı
 
Konuda konu sahibini ve eşini çok suclamislar ama problem onlarda değil ki. Kadının psikolojik destek alması lazım
Burda zaten karalamak gibi bi düşüncem asla olmaz,cidden kadın hic normal değildi,çocuğu için kendi hayatina bakması için destek alması şart,inşallah birşeyleri fark eder
 
Günlük rutinleri paylaşmaktan bahsetmiyorum. Her arkadaşımızla da paylasmıyoruz bir zahmet en yakın arkadaş olmasınlar. Hayatlarında önemli bir durum olduğunda konusabilmekten ya da aynı ortama girdiklerinde muhabbet edebilmekten bahsediyorum. Bu kızın daha okul gösterileri olacak mezuniyetleri olacak ergenken belki birlikte kutlamak isteyecek doğum gününü çok yüz yüze bakacaklar aynı ortamda birbirleriyle iletişim kurabilmek zorundalar.
 
Boşanmalarının üzerinden 7 yıl gecmis,ama kadin konuşma arasında severek ayrıldım ama sevgim bitti demişti,bir seferinde de ben y.. 'yi hep bekledim kimseyle görüşmedim falan yapmıştı ama baska zaman da eşimden sonraki sevgililerinden hayatinda biri olduğundan bahsetti,yani kadının tutarlı bi konuşmasi olamadığı için hiçbir zaman anlayamadım.

Konuşmalar bende de var ama ilk basta önemsemeyip avukat tutmayı dusunmedim kendim karakolda ifade verdim,konuşmaları da verdim. Bundan sonra takipsizlik cıkmış,ona itiraz etmiş avukatı o da reddedilmiş ama sonra yine dosya açılmış.. ben de pazartesi hemen bi avukatla görüşcem artik,tek başıma ilerleyebileceğim bi konu değilmiş bunu anladim
 
Ben de bunu isterim zaten, böyle olsa hicbir sorun olmazdi benim açımdan da.. zaten çocuklu biriyle evlenirken bunu herkes kabul etmek zorunda,çocuk için sürekli iletişim olacak ama işte bunun dengesi çok önemli, eşime zaten kızıyorum günlük ne yaptığını sordugunda neden cevap verdin kestirip atmadın diye,eşim rahat biridir kavga etmektense cevap verir geçer.
 
Aynen,adam boşanırken kötü ama evlenince değere biniyor ya nasıl bir kafa yapısı anlamak zor.

Insanlar(bazilari) çocuk olunca adam ömür boyu yalnız kalsın,evlenmesin bir daha istiyor ama kendisine ne faydası var ki bunun,iki ebeveyn de keske sağlıklı bir evlilik yapsa çocuğun hayatı daha güzel olur,hep diyorum burda esimin eski eşine bisey olsa o çocuğun yeri neresi olacak? Elbette babasının yani,babası sorunlu bir evlilik icinde olsa veya nerde akşam orda sabah hergun yeni biriyle takılsa yine olan çocuğa olmayacak mı?
Eski este biraz bunları düşünse ama yok nerde.
 
Burda da okuyoruz, bana eziyet etti beni sevmedi süründürdü, korkuyorum bi başkasına daha özenli davranır diye konu açanları. Bu tam olarak hırs. Önümüze bakamıyoruz. Hayatı yaşamayı bilmiyoruz. Sevmiyoruz hayatı. İnsanımızın genel sorunu bu, dram seviyoruz.
 
Ne yalan söyleyeyim algıda seçicilik benimki bu konularsa disardan bi gözün yorumu dikkatimi çekiyor çünkü,inanın çocuklu biriyle evlilik cookk zormus
Ya dusununce bile zor geliyor bana. Allah yardimciniz olsun.İnsallah huzurlu gunler gelir sizin icin. Ne diyecegimi bilmiyorum.Konunuz hakknda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…