Eşimin şirret eski eşi

Dikkat edersen erkekler sadece cocuk degil ana/babalarinida eşlerine baktiriyorlar. Erkek kafasi degisik calisiyor, ben cozemedim
Değişik değil aslında.Sorumluluk almak istemiyorlar.Kendi sorumluluklarını kadına atıp,kurtuluyorlar.Hep baba çalışıyor çocuğa bakamaz deniyor.Kreşler sadece çalışan annelerin mi çocuğunu mu kabul ediyor?

%100 haklisin.
İstediklerinde o kadar guzel cocuk bakiyolar ki. Islerine gelmiyor. Ha ben yinede küçük cocugun babada kalmasini istemem, o ayri mesele. Sonradan ortaya cikip kadinin emeklerini hiçe saymalarina kızıyorum. Begenmiyosan en basindan kendin baksaydin, elin hep cocugunun ustunde olsaydı.

kadın da hayatini kurardı,belli ki esimle barışmayı beklemiş simdi o
Bence eşiniz de ümit vermiş olabilir sizle evlenmeden önce.Hala çocuk haricinde konuşmaları devam ediyor.
Ne diyeyim sevgili Panda işlerine geldiği gibi.

Ay ne alakaa?
Neden böyle bi şey yaptın ki?

Evet öyle olmuş biraz,durduk yere başıma dert aldım kadını
Ya şimdi yanlış anlama ama bu hikayenin iki tarafı var. Eğer anlattığın gibi kadın durup dururken mahrem konulara girip,bunlar hakkında mesaj attıysa patavatsız olduğu kesin. Ama sen ona arkadaşlık isteği attıktan sonra mesajlaşma nasıl başladı,konular nasıl buraya geldi bilmiyoruz. O yüzden kadın hakkında evet şirretmiş diyemiyorum. Arada bilmediğimiz çok detay var çünkü. Sadece tek anladığım kendi başına iş açmışsın.

Buraya yazsaydınız,biz size söylerdik hiç bulaşmayın diye.
Güncelleme:Şimdi bilemedim.Sorsaydınız belki linç edilirdiniz.
Aslında bazı konularda denk geldim, eski eşle de konuşun,iletişimleri nasıl öğrenin gibi yorumlari ama dediginiz gibi belli olmuyor işte,yazsan suç yazmasan suç..

Aslında bazı konularda denk geldim, eski eşle de konuşun,iletişimleri nasıl öğrenin gibi yorumlari ama dediginiz gibi belli olmuyor işte,yazsan suç yazmasan suç..
Bir hikayede 2 kadın varsa ben korkuyorum.En iyisi hiç yüz göz olmamak.

Yok kadının ki patavatsızlık degil,söyle biri kadın mesela esimin ablası ile telefonda konuşmuş,ses kaydina alıp kesmiş biçmiş işine geldiği kısmı bana attı.. veya bana başta sürekli telefonda konuşalım deyip durdu,yazılı delil bırakmamak içinmiş galiba.. mahrem konulara girmesi de benim de ikinci evliliğim ya eşimle evlenmeden birseyler yaşıyor muyuz bunu ogrenmek içinmiş, böyle birşey varsa bunu esimin ailesine söylemek için...

Çok fazla şey anlatamadığım için hakli olarak karar veremiyorsunuz ama cidden o kadar çok şey var ki daha,tam şirret yani ben en azından böyle insan görmedim

Kadının tehlikeli biri olduğu belli zatende şimdi senin onu eklemen ve onun sana mesaj atmasından sonra olaylar nasıl gelişti,konular buralara nasıl geldi,ilk taşı kim attı bilmediğim için kesin bir yorumda bulunamıyorum. Ama dediğim gibi kadın tehlikeli. Bu kadar şeyi düşündüğüne göre. Kendi başına iş almışsın valla ne diyim. Hakkında hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim,Aynen cokk tehlikeli biriymiş,o süreç baya uzun olduğu için bi de sürecin nasıl ilerlediğine girmedim, şu şikayet ve dava kısmını anlayamadim biraz şimdilik sorunum oydu. Inşallah hayırlısıyla bitsin şu dava.

Bir kadın bir adamdan boşanıp başka bir adamla evlenince hiç kavga gürültü,sorunlar olmuyor galiba o iki adam arasında.
Benim eski evlendiğim kişi de evlendi mesela,benden cook önce,mutlu olmuştum buna sonuçta boşta kalıp dönüp dolaşıp barışalım diye bana sarıyordu,sevgi bittiyse kafada da bittiyse eski esin evlenmesi daha iyi aslında

Çocuk olmadığı için tekrar görüşmek zorunda değildiniz ama.

Çocuk olmadığı için tekrar görüşmek zorunda değildiniz ama.
Yok o anlamda demedim,bunun kadını erkeği yok bence,eski es evlenince sorun çıkartan çıkartıyor.. erkekleri de görüyoruz televizyonda kadina yeniden hayat kurdurmayan tipler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…