Eşimin şirret eski eşi

Sevgili Sirius bana kızacaksınız ama siz karışamazsınız bu çocuğun nerede kiminle yaşayacağına. Annesi bu kadar kötü yalancı şirret bir kadınsa niye babası çocuğu almamış yanına, niye bu kadının yanında büyümesine izin vermiş? Salmış gitmiş başka şehirde yaşamış düzenli görüşmemiş bile. Bebekken ayrılmışlar annesi tek bakmış büyütmüş. Kadın niye çocuğunu size versin, çocuk niye annesini bırakıp sizin yanınıza gelmek istesin? Sizin tabirinizle kedi yavrusu mu bu?

Kadına istek atıp kışkırtmasaydınız belki de bu kadar saldırgan olmayacaktı. Hep o yazmış söylemiş siz de kendinizi savunacak mesajlar yollamışsınız, emin misiniz sizin de onun canını yakmadığınıza? Eşinizle normal, naber nasılsın muhabbeti yapıp günlük konuşuyorlarmış. Size bu hakaretleri eden kadınla eşiniz nasıl böyle rahat mesajlaşıyor? Bu eşle sizin sağlıklı bir evliliğiniz olması mümkün değil. Eski eşin, şimdiki eşin, 8 yaşında kız çocuğunun psikolojisini adam pek iplemiyor umurunda değil. Bu 3 kişinin ortak noktası kocanız, sorun varsa o çözecek ama adam karlı dağdan serin takılıyor.

Yani ben durumunuza üzüldüm, sevgi her şeye yetmiyor işte. Akraba arkadaş vs görüşmezsin olur biter ama arada eşinizin kopamayacağı bir bağlantısı var.

Kızmıyorum gerçekten, ama nasil karışamadığımı düşünürsünüz velayet konusunda,o evde birlikte yaşayacaksak elbette fikrim onemli, biz bunu evlilik öncesi konuştuk,eşim kızını çok seviyor velayetini almak istiyor ama evlenir evlenmez velayetini almasını elbette istemem,evlilik kolay değil ki biz daha evliliğimizi oturtmadan alsa çocuğun psikolojisi için de kötü.

Diğer konuda bisey diyemem,evet kadın yıllarca çocuğunu tek başına büyütmüş ama esimin kızını yanina alma hayaline nasıl hayır dememi beklersiniz,buna elbette saygı duyarım sonuçta babasi,üstelik esim de hemen düşünmemişti zaten cocuk belli bir yasa gelip kendi isteğiyle gelmesini istedi,zorla velayetini alıp çocuğu annesinden ayırmayı düşünmedi.

Can yakma konusuna gelince, birinin canını yakarak mutlu olacak biri degilim,yukarda da hep hatam olan kısımları da kabul ettim,oyle bi davranışım olsaydı samimiyetle soylerdim

Bu konuda çok bilgim yok ama çok yakından tanıdığım biri tam bu meseleden dolayı dava yedi karşı taraf mesajları sildiği için taciz olarak şikayette bulunmuş... Tanıdığımız kişi mesajları silerek yanlış algı yarattığı için karşı tarafa dava açacak. Avukatınızla hiç konuştunuz mu? Silinmiş olsa bile kayıtlı kalan bir yer olabilir sizde yaptığınızın arkasında durarak karşı dava açın bence

Mesajlar bende de duruyor,ilk şikayet geldiğinden karakola gidip ifade verdim ve bende şikayetçi oldum aslında ama benim mesajlarim görünmüyor ve savcinin iddianamesinde ben "mesajlar bende yok demisim" yazıyor,hayatımda ilk kez karakola gidince ben de mi hata oldu anlayamıyorum,avukatla ilerlemem gerektiğini anladım artik. Takipsizlik kararina bile karşı tarafın avukatı ısrarla itiraz etmiş, ben de pazartesi hemen bi avukatla görüşcem artık,yoksa haklıyken haksiz duruma düşücem

Biz de evliliğimiz otursun hemen alalım istiyorduk,çocukta 8 yasinda simdi annesinin yanında olmadi daha sağlıklı olur biraz daha büyüyünce bizimle olması daha iyi olur gibi gelmişti
Alalım istiyorduk yazdınız, siz isteyebiliyor musunuz bunu, sizin olmayan bir çocuğun nerede yaşayacağına dair söz hakkınız var mı? Yabancı bir kadının yanına bırakmaması gerekiyorsa nasıl görecek çocuk babasını baba çocuğunu?

Siz böyle iki kadın birbirine girmişken kocanızın müdahil olmaması, sizin ifadenizle "yanınızda olmaması" nedeniyle sümsük olduğunu düşünüyorum. Eski eşine dur durak diyemediği için siz bu halde değil misiniz?

Bakın düşman taraf biz değiliz, bazen şeytanın avukatlığı denen şeyi yapıyoruz burada. Yani olaya diğer taraftan da bakın karşıdan da böyle görünebilir diyoruz. Ben anneyim iki kızım var ve onların sağlıklı psikolojileri ruh halleri olması benim önceliğimdir. Siz olsaydınız yazmışsınız, ben olsam nişanlımın eski eşiyle gece saat 2'de iletişime girmem. Bunu yaptığım için de özür dilerdim. İtle dalaşacağıma çalıyı dolaşırım. Bana yazdığı mesajları hiç okumadan direk eşime gönderir sonra silerim. Ben ne huzurumu bozacağıma onlar kapışsın. Ama benim bu kadar sinirimi bozan huzurumu kaçıran kadının naber nasıl gidiyor sorularına normal cevap yazan kocamdan da tiksinirim yalan değil.

Tekrar belirteyim,evlenmeden önce bunu konuştuk eşim ilerde kızının velayetini almayı düşündüğünü soyledi bende evliligimiz oturduktan sonra elbette alabileceğini söyledim,o yüzden eşimle ortak kararımızı yazdim, velayetini alalım istiyorum da demedim,buna annesi babası karar verir.

Nisanliyken bir sürü hakaret ettiği kadının yanina 3 haftalik evliyken bırakıp gitmesi normal mi? Ben hala bu konuda israrciyim, hemen getirip birakmasindaki amac cocugunun babası ile zaman geçirmesi değildi.. çocuğunu dusunen biri yatili göndermeden önce dışarda birkaç kez zaman geçirmesini en azından birbirlerine alışmasını beklerdi.. diyorsunuz ya çocuğun annesi babası karar versin herşeye,mesela tırnağı kesilecekti eşim keserken canı yandı çocuğun ve ben kestim, daha küçük çocuk her ihtiyacını kendi görecek yaşta değil ve bence bu süreçte söz hakkım olduğunu düşünüyorum,sizin düşüncenize saygı duyarım ama yasadiklarimdan da gördüğüm bu,verdiğim örnek küçük bi ornek ustelik

Ahh. Hala daha net cizgi çekebilir. Numaranizi degistirmenize ragmen size ulasiyorsa, girer kolunuza hadi sikayet edelim der. Hala daha bir yerden yüz bulupnhakaret edebiliyor.
Bu arada karakolda verdiginiz ifadeyi okuyup oyle imzalamis olmaniz lazim. Imzalamadan once okudunuz mu?

Konu sahibi siz benim yorumlarını beğendiğim bir üyesiniz.Herkes yazmış.Keşke en başta hiç muhatap olmasaydınız.Size ulaşmaya çalıştığı her seferde engelleseydiniz.Davadan bir şey çıkmaz heralde.Ama ben sizin eşinizi güvenilir bulamadım.İkili oynuyor sanki.Tamam o kadın aranızı bozmak için sizin mesajlarınızı eşinize göndermiş,ama eşinizde eski eşiyle mesajlaşmış.(Konu kızı olmadığı halde)Bu bana pek masumca gelmedi.İsteseydi olayların bu hale gelmesine engel olabilirdi.

Mutlaka avukat ile görüşüp onunla ilerle. Karşı taraf yaptığı sinsiliğin cezasınıda alır umarım

Bence konu sahibinin eşi bu durumdan şikayetçi değil ki.Paylaşılamayan adam gibi hissetmiş olabilir.

Konu sahibini kotu niyetli bulmadigim icin agir bir yorum yapmaktan kacinip ustu kapali yazmaya calistim hep.
Buradaki erkek profili bastan sona hatali. Hala daha net bir adim yok.
Insanlar bir günde, imzayi attiktan sonra degismiyor. Eski eş boyleymis, sevmis, evlenmis, cocuk yapmış. Huyunu suyunu bildigin kadınla cocuk dışında neden sohbet edersin ki? Dahada derin düşünüyorum. Kiz cocugu olan bir baba tabiiki eski esini avucunda tutmak ister. Evlenmesin, baska adamla ayni evde cocuk büyümesin. Agzina bir parmak bal calinmis hep.

Şu konudada kizdim: cocuk kucukken bosanmislar, adam cocukla saglikli bir iletisim kurmamis, kadin tek basina cocuk buyutmus. Catal bicak tutmasından baslayip, oturup kalkmasina kadar annesi öğretmiş, cocuk oz bakimini saglayabilecek buyukluge gelince baba kisisi velayeti istiyorum demeye başlamış. Hazir cocugu herkes ister. Bakima muhtacken, egitilmesi gereken yasta neredeydin? Kadinin psikolojisi bozuksa neden 3,4,5 yasinda cocugu almak istemedin de bu yasta istiyorsun?

Ifademi okuyup imzaladım aslında,mesajlarin hepsinin çıktısını da verdim ama mesajlarim ortada yok şu an,uyapta falan görünmüyor

Ifademi okuyup imzaladım aslında,mesajlarin hepsinin çıktısını da verdim ama mesajlarim ortada yok şu an,uyapta falan görünmüyor
Hay Allah ya, ne sacma iş bu. Bazen hersey ustuste geliyor iste. Belki avukat karakola verdiginiz ifadenin ornegini alabilir. Bence halledilebilir bir mesele

Hay Allah ya, ne sacma iş bu. Bazen hersey ustuste geliyor iste. Belki avukat karakola verdiginiz ifadenin ornegini alabilir. Bence halledilebilir bir mesele
Çok yoğun çalışıyordum,ders arasında koştur koştur gittim ifade verdim acaba hizli okurken dikkat etmedigim şeyler mi oldu diye düşünüyorum,artık avukatsız olmayacak anladım bunu,karakol görünce elim ayağıma dolaştı bi de

Olabilir belki gozunuzden kacmistir. Umarim kolaylikla halledersiniz

Tüm çocuklu ayrılan erkekler böyle değil mi?Çevremde gördüğüm örneklerden yola çıkıyorum.Erkek boşanır,çocuğun velayeti annededir.Hafta sonları alsa da baba genellikle çocuğu kendi annesine(babannesine) baktırır.Çocuğuyla geçirdiği bir veya iki saattir.Ne zaman evlenir,o zaman babalar çocuğun sorumluluğunu kendi annesinden alıp yeni eşe bırakır.Bazı(!) babalar velayeti almak ister.Sanki kendileri bakacakmış gibi.Bazı anneler de baba evlenince çocuğu ya kendi annesine bırakır,ya da baba rahatsız olsun diye o eve gönderir.Bunun aksine çok çok iyi anneler de var,nadir de olsa çok iyi babalar var.Burada kimseyi itham etmiyorum ama hep arada kalan oradan oraya gönderilen çocuklar.Halbuki çocuklar düzen sever,ister.

Cogunlugu böyle. Cocugun ihtiyaclarini bilmiyorlar, ogrenmekte istemiyorlar. En zor zamanlari oz bakimlarini karsilayamadiklari zamanlar bence. Sen bu cocugun kendi kendine yetebilmesine katkida bulunmamis, ellerini nasil yikayacagini bile ogretmemisken 8-10 yasina gelince hangi cüretle eski esimin psikolojisi bozuk, cocugun velayetini alayim dersin? anlayamıyorum. Sorun psikoloji degil aslinda. Dedigin gibi evi çekip ceviren, sorumlulugu yikabilecegi bir kadina guvendigi için istiyor cocugu. Dikkat edersen erkekler sadece cocuk degil ana/babalarinida eşlerine baktiriyorlar. Erkek kafasi degisik calisiyor, ben cozemedim

Eşimin hatalarının farkındayım aslında,o yüzden şu an eşimle ayrıyız. Esime buna kızıyorum bende,kadınla çocuk dışında hicbir sekilde muhatap olmamalıydı zamaninda o zaman belki o kadın da hayatini kurardı,belli ki esimle barışmayı beklemiş simdi onun hıncını benden almaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…