Eşimin soğuk davranması

Bazı eşler kiloyu cok önemsiyor. Komşumun eşi de öyle . Kilo almasın diye çocuk istemiyor resmen. Sakın kilo alma diye tembihliyormus. Bende biraz takıntılıyım. Eşin istesin yada istemesin senin kendine saygın olsun önce. Kendin için her zaman bakımlı ol. Konu komşuya akrabaya yapacağın hazırlığı kendin için eşin için yap .. bazıları böyle bekliyor, özen ve özveri..öyle de olmalı bence

Düşüncelerinize saygı duyuyorum ancak kilolu olmak bakımsız olmak demek değildir. Bir insan yemek yemeyi, spor yapmamayı insanların güzel ya da bakımlı algılarının sınırları dahilinde olma halinden daha çok sevebilir, hakkıdır.

Düşüncelerinize saygı duyuyorum ancak kilolu olmak bakımsız olmak demek değildir. Bir insan yemek yemeyi, spor yapmamayı insanların güzel ya da bakımlı algılarının sınırları dahilinde olma halinden daha çok sevebilir, hakkıdır.
Tabi ki öyle. Kilolu olup bakımlı olabilir kişide, konu sahibi için yazdım ben. Kendimi bakımsız hissediyorum yazmış mesajında. Bebekten dolayı kendine özen göstermediği aşikar. Eşi istemiyorsa pekala kilo verebilir bir kadın. Çokta alinmamak gerek. Kilolarla barışık yaşamaya çalışmaktansa aynı enerjiyi vermek için kullanabilir bir kadın. Sevgiler :)

Ya kiloyu seven bir tek benimki mi :bicak: bu erkekler var ya insanı deli eder:sinirli: sanki kendileri dört dörlük her şeyi kadınlardan bekliyorlar. Sen 9 ay karnında bebeğini taşı, ağrısını sancısını çek, uykusuz kal neymiş içinden gelmiyormuş:ukala:

Hmm kadın kendisine baksın falan filan da bu adamlar ne derece destek oluyor eşine acaba ?
Karısını bi spor salonuna yüzmeye yazdirdi mi akşamları hadi yürüyüşe çıkalım diye onu teşvik etti mi ?
Yahu bunlar haftada bir dus alan diş fircalayan yatakta 2 dk da ışini gören tipler.
Sanki triplere bak karisinin bi 10 kilo fazlasını sorun ediyor.Karın sana bi evlat vermiş adamdaki okuzluge bak.

Konu sahibine obez muamelesi yapmayın arkadaşlar.Kilo bu alınır da verilir de kimse rakamlardan ibaret değildir.
Yok kocani elinde tut bilmem ne bu içi geçmiş tavsiyeleri bırakın.
Dünyaca ünlü modeller aldatiliyor yahu.
Karına ailene sahip çıkmak değer vermek ozen göstermek karakterle ilgili bir durumdur.
Burdaki adamın karakteri de bi 10 kilo etmiyormuş demek ki.

Ben hep diyorum ya bebek olunca Allah adamların aklını alıp bebeğe veriyo bence :D hep bi bahaneleri var seninki kiloyu bahane etmiş. Benim eşimde aynı ama şimdilik bahanesi yok insallah bulursa söyleyecek :D

Son olarak konu sahibi tavsiyem kendini mutsuz hissediyorsan git bir hastaneye tüm degerlerine baktir.
Sonra da bir diyetisyene git kendi sağlığın için kilo ver .
Çocuğu eşine veya bırak ara sıra kendi kendine zaman geçirmeye çalış kendi ne vakit ayır.

Keyfinizden almadınız ya kiloları.Amma şekilci adammış.Bunun hastalığı var yaşlılığı var.Süs bebeğimisiniz siz.Düşüncesiz ruhsuz herif.

bir kilo muhabbetine karısını bu derece üzüp strese sokan birine neden değer veriyosunuz?

Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum
ilk işin spora başlayıp diyet yapmak olsun sonrasında güzel kıyafetler güzel koklar eşin tava gelecek emin ol çocugunun sorumluluğundan ağır kısmı da eşine yükle bu sefer eşin etrafında dolanan olur sende nasıl istersen öyle tepki verirsin

Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum
Valla bizde de durum aynı ama ben istemiyorum. Kankaya bağladık. Biraz büyüsün bebe bakarız. Kilom falan da yok benim verdim hepsini ama memeler sütlü, sürekli pusuda ağlamak için bekleyen bir bebe falan kafam rahat değil. İşe döneceğim yakında belki o zaman süslenirim mecburen kendime gelirim. Sağolsun eşim de pek zırlamıyor bekleriz diyor. çocuk doğduktan sonra oluyor sanırım bu dönem, çoğu kadında duydum. Sen kendine bak, kilonu vermeye çalış, kocanla sonra ilgilenirsin. O da bi kanepeye yayılacağına ver çocuğu eline dünyanın kaç bucak olduğunu görsün. Seksi kadın, süper anne, mükemmel ev kadını olmak zorunda değilsin, biraz fire veriver. beklesin biraz o da. Çocuk bakmak hiçbir şeye benzemiyor valla.
çocuk bakarken de diyet olaylarında motive olmak çok zor biliyorum. Zamana yay. Ben doğumdan sonra sadece ekmeği keserek 7 kilo fazlamı vermiştim.

kendileri alen delonya hanımlarını beğenmeyenler
Sanki podyumdan manken almış hep aynı kilo hep aynı bakım bekliyorlar
Sen masraflarını karşıla eve kuaförüne kadar getirt
Spor salonu gibi ev döşe yada spor kursuna yazdır hanımını
Elbise giyim için her ay kadına ne veriyorlarda ne istiyorlar pazar parasından hallice...
Evime gelin temizlikçi bayanda bir gün dedi eşim zayıfla diyor abla bakım bekliyor
E dedim kendi ne yapıyor çalışmıyor bütün gün gaffur pijama tv karşısında gün geçiriyor
Ama beklenti fazla aç tavuk misali:halay::ukala:

"Yiye Yiye 100 kilo oldun"
Lafindan sonra daha çok yiyorum hedefim 200 olmak:KK14:
Önce koca gobegine baksın ben rahatsız olmuyosam o da olmasın. Üstelik benim göbüşümden 2 çocuk çıktı :63:
Sanki kendileri kraliyet ailesinden geliyorlar da bizi begenmiyolar benim yüzüm güzel bi kere hihh:KK76:

Kilolu olmasan,sütlusun diye yaklasmaz.cocuguna iyi annelik yapsan annelik önemli değil kadınlık yapmıyor diye eleştirir evlilik hayat arkadasligidir, arkadaşını seven hiç bir eksigini görmez.ama saygısızlık ve nankörlük başka biseyyy demekki

O kadar sorun yapacaksa hamile birakmasaymis tovbe tovbe ya.
Iyice nefret etmeye basladim erkek soyundan.

Aynen
Bu kadın 9 ay bu nankör adamın çocuğunu taşıdı
Bu kadın çok mu meraklıydı deforme olmaya sanki? Nankör, bencil herif

Az önce eşim işten geldi yine tartıştık her söylediğimi yanlış anlıyor ben ağlıyorum oda aldı eline tlf maç izliyor

Bugün yediklerime dikkat etmeye başladım ekmeği ve şekeri çıkardım hayatımdan leslie 3 mil yürüdüm 45 dk. Umarım en kısa zamanda zayıflarım

Back
X