- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"
Öyle kullanıyordum ama yinede kapattı açtıramadım bir kere açacam dedim gece yarısı evi terk etti gidiyorum buralardan dedi abarttı da abarttıÖncelikle siz kendiniz hesap açma özgürlüğünüzü bir elinize alın ondan sonra şifre derdine düşün. Neden sizin hesabınız olamazmış? Eminim eşinizden de daha düzgün, evli olduğunun farkında bir şekilde kullanırsınız.
Canım vala hiçbirMesajla istemen komiğime gitti,aynı evde yaşıyorsunuz ya :)) Sizin hesaplarınızı kapattırması çok itici, tasma da taksın madem sinir oldum.
Canım beni sıkması herşeyime karışması konusunda binlerce defa kavga ettik. bende artık bıktım.Herkes kocasının sosyal medya şifrelerini bilmiyor. Ben bilmiyorum mesela. Öğrenmeye gerek duymuyorum. Benden gizli saklı işler karıştıracak karakterdeki adam her türlü karıştırır zaten.
Sizin sosyal medya hesaplarınızı hangi hakla kapattı, siz neden buna izin verdiniz de resti çekmediniz? Kendini ne zannediyor, veliniz filan mı? Sizin yapmanızı istemediği şeyi neden kendisi yapıyor? Bunları sordunuz mu ona?
Şifrelerini bilmemeniz sorun değil kısaca. Asıl sorun size davranış şekli, oluşan güvensizlik ortamı ve çifte standart.
O kadar takipçisi var diye kontrol etmek istiyorum defalarca kızların mesaj attığını gördüm takmadı sildi mesajlarını. Eşim tam birHerkes kocasının sosyal medya şifrelerini bilmiyor. Ben bilmiyorum mesela. Öğrenmeye gerek duymuyorum. Benden gizli saklı işler karıştıracak karakterdeki adam her türlü karıştırır zaten.
Sizin sosyal medya hesaplarınızı hangi hakla kapattı, siz neden buna izin verdiniz de resti çekmediniz? Kendini ne zannediyor, veliniz filan mı? Sizin yapmanızı istemediği şeyi neden kendisi yapıyor? Bunları sordunuz mu ona?
Şifrelerini bilmemeniz sorun değil kısaca. Asıl sorun size davranış şekli, oluşan güvensizlik ortamı ve çifte standart.
kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"
Eger karsindaki bir sey yapip da sana ayni seyi yaptirmiyorsa bilki bir haltlar karistiriyordur, uzgunum ama oyle. Esimle ikimizin sifreleri hep aynı. Hic sifre isteme geregi duymadim bile. Hadi ayni sifreleri yapalim dedik..
Ilginc geldi bana..
Peki geri adım atıp, her dediğini yapmak çözüm mü? Açın sosyal medya hesaplarınızı, şifrelerinizi de ona vermeyin. Hatta bildiği tüm şifrelerinizi değiştirin. Laf ederse, höst demesini bilin. Söz konusu sosyal medya hesapları değil aslında, hani olsalar ne olur olmasalar ne olur... Söz konusu bu adamın nerede duracağını bilmemesi... Yerinizde olsam asla ve asla taviz vermem.Canım beni sıkması herşeyime karışması konusunda binlerce defa kavga ettik. bende artık bıktım.
Açacam dedim evi terk etti gidiyorum buralardan dedi. Açacam dediğim zaman gözü dönüyor.Ortak kullanmayı teklif edin ! Kabul etmez ise sosyal hesap açıcam diyin, karşı çıkarsa sosyal bir hesap açın . Ne kadar kendinden emin durursanız, eşinizin direnci kırılacaktır .
kızlar merhaba,
Kaç yaşındasınız? Siz neden boyun eğiyorsunuz bu garipliğe asıl burda sorunsiz böyle cevaplar verince daha da kötü oluyorum ne güzel eşinizle şifreleriniz aynı benim eşim kapının önğne bile çıksam benden izin aldınmı diyor. Kavga çıkarıyor vallahi artık kavga etmekten bıktım.
Açacam dedim evi terk etti gidiyorum buralardan dedi. Açacam dediğim zaman gözü dönüyor.
siz böyle cevaplar verince daha da kötü oluyorum ne güzel eşinizle şifreleriniz aynı benim eşim kapının önğne bile çıksam benden izin aldınmı diyor. Kavga çıkarıyor vallahi artık kavga etmekten bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?