eşimin sosyal hesap şifrelerini nasıl isteyebilirim?

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"

Öncelikle siz kendiniz hesap açma özgürlüğünüzü bir elinize alın ondan sonra şifre derdine düşün. Neden sizin hesabınız olamazmış? Eminim eşinizden de daha düzgün, evli olduğunun farkında bir şekilde kullanırsınız.

Öyle kullanıyordum ama yinede kapattı açtıramadım bir kere açacam dedim gece yarısı evi terk etti gidiyorum buralardan dedi abarttı da abarttı

Mesajla istemen komiğime gitti,aynı evde yaşıyorsunuz ya :)) Sizin hesaplarınızı kapattırması çok itici, tasma da taksın madem sinir oldum.
Canım vala hiçbir
Şeye izin vermiyor herşeye karışıyor Zaten bi tasma takmadığı kalmış Eşimle ayrıyız bu aralar ben annemlerin evindeyim o başka bir şehirde:)

Herkes kocasının sosyal medya şifrelerini bilmiyor. Ben bilmiyorum mesela. Öğrenmeye gerek duymuyorum. Benden gizli saklı işler karıştıracak karakterdeki adam her türlü karıştırır zaten.

Sizin sosyal medya hesaplarınızı hangi hakla kapattı, siz neden buna izin verdiniz de resti çekmediniz? Kendini ne zannediyor, veliniz filan mı? Sizin yapmanızı istemediği şeyi neden kendisi yapıyor? Bunları sordunuz mu ona?

Şifrelerini bilmemeniz sorun değil kısaca. Asıl sorun size davranış şekli, oluşan güvensizlik ortamı ve çifte standart.

Canım beni sıkması herşeyime karışması konusunda binlerce defa kavga ettik. bende artık bıktım.

O kadar takipçisi var diye kontrol etmek istiyorum defalarca kızların mesaj attığını gördüm takmadı sildi mesajlarını. Eşim tam bir
Sosyal medya bağımlısı onu bi
Şekilde kontrol altına almam lazım.

Ortak kullanmayı teklif edin ! Kabul etmez ise sosyal hesap açıcam diyin, karşı çıkarsa sosyal bir hesap açın . Ne kadar kendinden emin durursanız, eşinizin direnci kırılacaktır .

Şimdi bu sosyal medya meselesinden evi terk etmiş bir eş var ortada, yani istemediği bir şey olduğunda çözümü "seni terk ederim" e getirmiş haliyle sizin içinize kaybetme korkusunu yerleştirmiş. Kendi sosyal medya hesabı varken sizi kısıtlaması hoş değil, sorunlara çözüm bulmak yerine kaçma girişiminde bulunması hiç hoş değil. Azar azar dişinizi göstermeye başlayın ama ilk aşama şifrelerini istemek olmasın ayrıca siz de şifrenizi vermek zorunda değilsiniz. Evlilik demek birbirinin boynuna ip takıp istediğimiz yere çekiştirmek değil orta yolu bulmaktır bana göre.Eşiniz yanlış yolda ama sizden gelen bri dirençle karşılaşmadığı sürece bu durum sürecek.

Eger karsindaki bir sey yapip da sana ayni seyi yaptirmiyorsa bilki bir haltlar karistiriyordur, uzgunum ama oyle. Esimle ikimizin sifreleri hep aynı. Hic sifre isteme geregi duymadim bile. Hadi ayni sifreleri yapalim dedik..
Ilginc geldi bana..
siz böyle cevaplar verince daha da kötü oluyorum ne güzel eşinizle şifreleriniz aynı benim eşim kapının önğne bile çıksam benden izin aldınmı diyor. Kavga çıkarıyor vallahi artık kavga etmekten bıktım.

Canım beni sıkması herşeyime karışması konusunda binlerce defa kavga ettik. bende artık bıktım.
Peki geri adım atıp, her dediğini yapmak çözüm mü? Açın sosyal medya hesaplarınızı, şifrelerinizi de ona vermeyin. Hatta bildiği tüm şifrelerinizi değiştirin. Laf ederse, höst demesini bilin. Söz konusu sosyal medya hesapları değil aslında, hani olsalar ne olur olmasalar ne olur... Söz konusu bu adamın nerede duracağını bilmemesi... Yerinizde olsam asla ve asla taviz vermem.

Ortak kullanmayı teklif edin ! Kabul etmez ise sosyal hesap açıcam diyin, karşı çıkarsa sosyal bir hesap açın . Ne kadar kendinden emin durursanız, eşinizin direnci kırılacaktır .
Açacam dedim evi terk etti gidiyorum buralardan dedi. Açacam dediğim zaman gözü dönüyor.

cnm benim sen kocandan sosyal medya fisrelerini istemekten once kendinin sosyal da olsa tek basina bir seyler yapabilme hakkini iste bence.
nasil bana actirmadi diyebiliyorsun aglilayamadim su an.

Kaç yaşındasınız? Siz neden boyun eğiyorsunuz bu garipliğe asıl burda sorun

Açacam dedim evi terk etti gidiyorum buralardan dedi. Açacam dediğim zaman gözü dönüyor.

Buyur yol senin de , gitsin nasıl olsa her türlü geri döner. Dik dur kararlı ol ! Bak eşin dimdik duruyor kararlı ve sen onun istediklerini yapmak zorunda kalıyorsun neden kaybetmekten korkuyorsun ... O zaman onun silahını ona çevir bakalım o seni kaybetmekten ne kadar korkuyor !

Bak goruyor musun. Ya seni uzmek istemiyorum ama cok yakindan tanidigim birinin basina geldigi icin biliyorum. Adam aldatiyordu, her halti isledigi icin karisini da kisitliyordu cunku gezip tozdugu kadinlar gibi saniyordu. Ben yapiyorsam o da yapar diye dusunuyordu. Maalesef gercekten durum boyle..
Oh ne guzel kendisi her seyi yapsin ama sizi kisitlasin. Oldu valla ne guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…