eşimin sosyal hesap şifrelerini nasıl isteyebilirim?

Ben sormadan eşim verdi şifresini ama girip bakmam bile, o benim şifremi bilmez ve istemez de, güvenle alakalı olsa gerek. Şifreden önce özgürlüğünüzü almalısınız

Ultra potansiyel yalancıymış senin eşin. Ben böyle insandan her şeyi beklerim kısa ve net.

kesınlıkle esın benı de suphelndırdı canım... sıfrelerını ıste zaten ortada bısey yoksa verır ama vermezse ve dıretırse bence ustune gıt bu konunun... evı de terkedecekse kapıyı ondan once ac gonder gıtsın...

hımm anladım canım allah yardımcınız olsun bu konuda... ama esın gercekten cocuk gıbı yası kac kı... ne demek en ufak bır kavgada evı terketmek... esınden suphelenıyr musun pekı?
Yok canım şüphelenmiyorum bi şeyinden önceleri şüpheleniyordum ama baya takip ediyordum telefonlarını ama bi şey yok. Eşim 28 yaşında.

Yok canım şüphelenmiyorum bi şeyinden önceleri şüpheleniyordum ama baya takip ediyordum telefonlarını ama bi şey yok. Eşim 28 yaşında.

yaşı da küçük değil... bak tatlım sen dıret eger sakladıgı sıkıldıgı bısey yoksa emın ol trıp ata ata verır sıfrelerını kııııı bu sneın en dogal hakkın...

Aslında önceleri bi kaç
Şey yakaladımda çok uzun hikaye yeminler etti hep inkarlar etti. Hatta en son arama geçmişinde eski sevgilisinin ismini bulduğumda bi yanlışlık olmalı ben girmedim diye yeminler etti ben inanmayıncada kendisini balkondan atmaya çalıştı. Halada inanmıyorum ama o güvenimi kazanmaya çalışıyor. Bereye gitse fotoğraf atıyor nerde olduğunu mutlaka bildiriyor. Bilemiyorum.

Oyunculuk yönü de gelişen eşinize hiçbir şey yapamazsınız. Tam şov adamı.

Şifreni verir misin bir şey bakıcam dersin.Vermezse olay çıkarırsın,aynı kendisi gibi gitmekle tehdit edersin.
Önce sıradan bir şey ister gibi başlayabilirsin.Aklına gelmiş öylesine bakmak istemişsin gibi.Baktın çok tepki gösteriyor,hiç çekinme sen de sert konuş.Kötü bir ortamsa kendisi de girmesin.Kötü değilse sen de gir bu kadar basit.

Ayrıca diğer konularda eşini rahat bırakma.Sen çıkmak için izin alıyorken onun özgürce gezmesi haksızlık.Rahat verme,gereksiz kıskançlıklar yap,huzuru olmasın.Ay çok kızdım eşine.

Yanlış alıntıladınız sanırım

Yalnız herkes eşinin şifresini bilmiyor :)
Evlenmeden önce çok uğraşırdim arastirmaci gazeteci gibiydim :) ama şimdi umrumda değil o adamın niyeti varsa her türlü bir fırsatını bulur ruhum duymaz o yüzden çok üstleme. Ama sen de sana bu kadar müdahale etmesine izin vermeseydin keşke şifre vermeyi bilememde ya o da kapatsin ya da sen hesap aç adaletsizlik var bu işte

eşiniz neden tanımadığı insanları takip ediyo ki? ben sevgilimin tanımadığı kızları takip etmesine bile müsade edemedim ayrılık sebeplerimden biri buydu, siz nasıl kabul ediyosunuz? tanımadığın insanları takip etme demediniz mi eşinize?

Yuhhhh
Bu adam her moku yapar. Ne demek camdan atmaya çalışmak yuhhh.
Uzman yalancı

Eşin sosyal medya hesaplarını kapattırırken sen diyemedin mi önden sen buyur diye taviz tavizi doğurur adam hiç sebep yokken senin özeline bu denli müdahale etmiş şimdi şifre saklıyor senden.
Kimbilir kendisi ne haltlar ediyor sosyal medyada da senin açmanı evi terkedecek denli istemiyor

Eşim benim hesap açmama izin vermiyor, her şeyime karışıyor sesimi çıkarmıyorum diyeceğiniz yerde onun şifresini nasıl isteyeyim onu kontrol altına almam lazım diyorsunuz.
Uyanın hanımefendi uyanın adam sizi kontrol altına alacağı kadar almış siz onun şifresini bilseniz ne olur, yanlış şeyi dert edinmişsiniz kendinize.

5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı
Bazı insanların bazı insanlara duyduğu karşılıksız güveni cidden anlayamıyorum. Ya ben insanlara çok zor güveniyorum yada sizler fazla kolay güveniyorsunuz. Yukarıdaki cümleye bakar mısınız Allah aşkına. Bir adam düşünün ki 5 bin takipçisi var ve sosyal medyada çokça aktif lakin sevgilisine/eşine hesaplarını kapattırıyor ve katiyen açtırmıyor. Bu adamın sosyal medyada bir haltlar karıştırmama ihtimali yüzden kaçtır ? Bence %20'nin altında.. Artık neler yapıyorsa o hesaplarda ya seninde yapacağını düşünüyor, yada sana da yapılacağını düşünüyor, yoksa neden kapattırsın kardeş. Ve açmana bu kadar karşı çıksın. Her zaman söylerim, "Kişi kendinden bilir işi.
Ayrıca 2 yıla yakındır evli biri olarak siz çok Level 1'de kalmışsınız ya. Bu sorunlar flört döneminin ilk 2 ayının içinde gerçekleşen ve iyi yada kötü nihayete erdirilen sorunlar.. İçine nifak tohumları ekmiş gibi olmayayım ama bilemiyorum yani..

Ve sen hala bununla evlisin?

Ayrıca balkondan atmaya

Mesleği profesyonel yalancılık sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…