- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Ultra potansiyel yalancıymış senin eşin. Ben böyle insandan her şeyi beklerim kısa ve net.
Yok canım şüphelenmiyorum bi şeyinden önceleri şüpheleniyordum ama baya takip ediyordum telefonlarını ama bi şey yok. Eşim 28 yaşında.hımm anladım canım allah yardımcınız olsun bu konuda... ama esın gercekten cocuk gıbı yası kac kı... ne demek en ufak bır kavgada evı terketmek... esınden suphelenıyr musun pekı?
Yok canım şüphelenmiyorum bi şeyinden önceleri şüpheleniyordum ama baya takip ediyordum telefonlarını ama bi şey yok. Eşim 28 yaşında.
Aslında önceleri bi kaçYok canım şüphelenmiyorum bi şeyinden önceleri şüpheleniyordum ama baya takip ediyordum telefonlarını ama bi şey yok. Eşim 28 yaşında.
Açacam dedim evi terk etti gidiyorum buralardan dedi. Açacam dediğim zaman gözü dönüyor.
Oyunculuk yönü de gelişen eşinize hiçbir şey yapamazsınız. Tam şov adamı.Aslında önceleri bi kaç
Şey yakaladımda çok uzun hikaye yeminler etti hep inkarlar etti. Hatta en son arama geçmişinde eski sevgilisinin ismini bulduğumda bi yanlışlık olmalı ben girmedim diye yeminler etti ben inanmayıncada kendisini balkondan atmaya çalıştı. Halada inanmıyorum ama o güvenimi kazanmaya çalışıyor. Bereye gitse fotoğraf atıyor nerde olduğunu mutlaka bildiriyor. Bilemiyorum.
Değilmi? Bende bazen ona öyle söylüyorum hem profesyonel yalancı hemde şov adamı harika şovlar yapıyor.Oyunculuk yönü de gelişen eşinize hiçbir şey yapamazsınız. Tam şov adamı.
Değilmi? Bende bazen ona öyle söylüyorum hem profesyonel yalancı hemde şov adamı harika şovlar yapıyor.
Yanlış alıntıladınız sanırımkesınlıkle esın benı de suphelndırdı canım... sıfrelerını ıste zaten ortada bısey yoksa verır ama vermezse ve dıretırse bence ustune gıt bu konunun... evı de terkedecekse kapıyı ondan once ac gonder gıtsın...
eşiniz neden tanımadığı insanları takip ediyo ki? ben sevgilimin tanımadığı kızları takip etmesine bile müsade edemedim ayrılık sebeplerimden biri buydu, siz nasıl kabul ediyosunuz? tanımadığın insanları takip etme demediniz mi eşinize?kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"
Aslında önceleri bi kaç
Şey yakaladımda çok uzun hikaye yeminler etti hep inkarlar etti. Hatta en son arama geçmişinde eski sevgilisinin ismini bulduğumda bi yanlışlık olmalı ben girmedim diye yeminler etti ben inanmayıncada kendisini balkondan atmaya çalıştı. Halada inanmıyorum ama o güvenimi kazanmaya çalışıyor. Bereye gitse fotoğraf atıyor nerde olduğunu mutlaka bildiriyor. Bilemiyorum.
Artık neler yapıyosaaa...Öyle kullanıyordum ama yinede kapattı açtıramadım bir kere açacam dedim gece yarısı evi terk etti gidiyorum buralardan dedi abarttı da abarttı
Bazı insanların bazı insanlara duyduğu karşılıksız güveni cidden anlayamıyorum. Ya ben insanlara çok zor güveniyorum yada sizler fazla kolay güveniyorsunuz. Yukarıdaki cümleye bakar mısınız Allah aşkına. Bir adam düşünün ki 5 bin takipçisi var ve sosyal medyada çokça aktif lakin sevgilisine/eşine hesaplarını kapattırıyor ve katiyen açtırmıyor. Bu adamın sosyal medyada bir haltlar karıştırmama ihtimali yüzden kaçtır ? Bence %20'nin altında.. Artık neler yapıyorsa o hesaplarda ya seninde yapacağını düşünüyor, yada sana da yapılacağını düşünüyor, yoksa neden kapattırsın kardeş. Ve açmana bu kadar karşı çıksın. Her zaman söylerim, "Kişi kendinden bilir işi.5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı
Ve sen hala bununla evlisin?Aslında önceleri bi kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?