eşimin sosyal hesap şifrelerini nasıl isteyebilirim?

Evet canım kiminle kavga etse evi terk edecem diyor babasıyla bile kavga etse elbiselerini topluyup gidecem diyor çocuk gibi. Bende her defasında söyleyorum ona çözüm getirmek yerine kaçıyorsun diyorum ama boş yere konuşuyorum.

Açacam dedim evi terk etti gidiyorum buralardan dedi. Açacam dediğim zaman gözü dönüyor.
Yahu böyle bir sebepten gideceğim diyen adama "cehenneme kadar yolun var"dan başka ne denir? Yemeyin bu blöfleri... Ha blöf değilse de daha evlilik çağına gelmemiş bir çocukla uğraşıyorsunuz demek ki. Hiçbir türlü ciddiye alınacak yanı yok eşinizin laflarının.

Sanırım böyle yapmam gerekiyor.

Sana kapat dedi kapattın ama kendisi gayet aktif kullanıyor ve özellikle senden gizliyor, şimdi sen bu olanları kafanda nasıl kurguluyorsun sence masum mu bu adam?

Bende eşimin şifrelerini bilmem keza o benimkileri,ama birimizden birimiz karşıdakine sen kullanmıcaksın ben kullanıcam şifrelerim de gizli olacak tribi yapsa severler o işi

Evet eşim öyle bir insan ve ben bunların hepsini biliyorum çok anlayışsız ve beni sürekli sıkıyor. Bende ne yapabilirim diye akıl almaya çalışıyorum sizden onu nasıl yola getirebilirim.

Böyle bir insanla nasıl evlendiniz ona şaşırıyorum bende. Nişanlıyken belli etmiyor muydu nasıl olduğunu. Eşin bi haltlar karıştırıyor orası kesin. Kendinden bu kadar ödün verdiğin için bu durumdasın.
Dışarıya sosyal görünür evinde tam hanzo tipli insanlar işte.

Canım vala hiçbir
Şeye izin vermiyor herşeye karışıyor Zaten bi tasma takmadığı kalmış Eşimle ayrıyız bu aralar ben annemlerin evindeyim o başka bir şehirde:)

Kişi işi kendinden bilir derler kendi bi haltlar karıştırıyor ki sana ket vuruyo

Valla dert ettiginiz sey yanlis bence siz olayin vahim kismini atlamissiniz, esiniz kim oluyorda size tum sosyal medya hesaplarinizi kapattirip kendisi orda burda fink etiyor birden sizde gizleme yuzsuzlugunu gozunuze soka soka yapiyor ve siz bunda hicbir sakinca gormuyorsunuz onu anlamadim. Bir erkek karisindan neden boyle birseyi gizlerki ? Demekki yapmamasi gereken seyler yapiyor da gizler ? Adam ahlaksiz birseylerin pesindeki demekki sosyal medyayida ahlaksizlik icin kullanilan bir mecra olarak gordugunden karisini gizleyip gayet riyakar bir sekilde kendisine hak gorerek yaptiklarini yapmaya devam ediyor. Adamin sifresini alsaniz ne yapacaksiniz siz bu kafadaki bir adamla evlenmissiniz bile artik cok gec yani.
Sinir oluyorum su riyakar kendini akilli zanneden erkeklere

valla esimin 5000 takipcisi olsa ayrica benim sosyal medya hesabi kullanmana izin vermese ben bu isten killanir ve kiyameti koparirim haa soyle bir sey benim kardesimin nisanlisi hakli bir sebepten oturu kardesimin sadece facebook hesabini kapatmasini istedi ama kendi facebook hesabini kardesimle ortak yapti
ornek ali fatma erdemoglu gibi tabi ben bunu attim ornek vermek amaci ile kardesimin ismi nisanlisinin ismi bu degil soyadlari bu degil intisram hesaplari ayri kullaniyorlar bu arada sadece facebook hesaplari bir zaten kardesimin nisanlisi sosyal medya hic aktif degil ayda 1 veya 2 bir sey paylasir

Biz de iki yıllık evliyiz, evlilik öncesi bir yıl da sevgililik dönemi var, birlikteyken hiç şifre isteme mevzumuz olmadı, evlendikten sonra da yanımda hesabına girerken tesadüfen şifresini gördüm, çok garip bir şifresi vardı, "Aaa senin şifren bu mu?" diye gülerek sorup öğrendim. Ama bence de, madem sosyal medya kötü bir şey, size hesabınızı kapattırıyor o halde kendisi de kapatsın; yok bir zararı, kötülüğü yoksa, size de izin versin. Tuhaf yani, ben olsam çoktan huzursuz olurdum, sen yine iyi dayanmışsın iki yıl.

Canım biz eşimle sevgiliyken ve nişanlıyken bütün kız arkadaşlarım ona hayrandı ve bende çünkü o kadar anlayışlı bir erkek profili çizmişti ki kessinlikle bu harektelerini belli etmiyordu ben bazen diyordum "heralde dışarı çıkmama falan karışmayacaksın biz evlenince dimi" o da diyordu "yok canım sen evliliği askerlik mi sandın tabikide karışmayaca"

esındekı dusunce sacmalıgına bak... ben sosyal agı kullanmaıcam ama o aktıf olarak kullanacak oyle bır dunya mı varmıs ya... yıkarım o dunyayı... neden ayrısınız kı su an bu konu yuzunden mı esın neden baska sehırde ?

Ultra potansiyel yalancıymış senin eşin. Ben böyle insandan her şeyi beklerim kısa ve net.

Ayrıca bizim ikimizin bütün şifreleri ayrıdır o yüzden hiç isteme derdim olmadı aten telefonuda hep elimde benimkide onda senin eşinde çok garipmiş maşallah bukadar uzak nasıl olabiliyorsunuz bilmiyorum bu konunun özel hayatla alakası yok

Söylemekle olmuyor inan bana, istediğin kadar konuş bunun yanlış olduğunu anlamaz çünkü dediğim gibi alışmış nazını geçirmeye. Aynı şeyi senin onun üzerinde uygulaman lazım ancak bu şekilde anlar ama restine rest ile karşılık verebilir, böyle bir riski de var.

Yok canım bulunduğum şehirde sokağa çıkma yasağı var bizee bebek var diye çıkmak zorunda kaldık şehirden. Başka bir şehirde oturuyorduk şimdilik yasak bitene kadar. kv dırdırından kalktım annemin evine geldim.

hımm anladım canım allah yardımcınız olsun bu konuda... ama esın gercekten cocuk gıbı yası kac kı... ne demek en ufak bır kavgada evı terketmek... esınden suphelenıyr musun pekı?

Nasılı mı var doğrudan şifreni istiyorum diyeceksin. Eşimden çekinerek şifresini isteme durumunda hissetseydim , eşim böyle bir hava oluştursaydı evliliğim de problem var bu nasıl evlilik diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…