- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Evet canım kiminle kavga etse evi terk edecem diyor babasıyla bile kavga etse elbiselerini topluyup gidecem diyor çocuk gibi. Bende her defasında söyleyorum ona çözüm getirmek yerine kaçıyorsun diyorum ama boş yere konuşuyorum.Şimdi bu sosyal medya meselesinden evi terk etmiş bir eş var ortada, yani istemediği bir şey olduğunda çözümü "seni terk ederim" e getirmiş haliyle sizin içinize kaybetme korkusunu yerleştirmiş. Kendi sosyal medya hesabı varken sizi kısıtlaması hoş değil, sorunlara çözüm bulmak yerine kaçma girişiminde bulunması hiç hoş değil. Azar azar dişinizi göstermeye başlayın ama ilk aşama şifrelerini istemek olmasın ayrıca siz de şifrenizi vermek zorunda değilsiniz. Evlilik demek birbirinin boynuna ip takıp istediğimiz yere çekiştirmek değil orta yolu bulmaktır bana göre.Eşiniz yanlış yolda ama sizden gelen bri dirençle karşılaşmadığı sürece bu durum sürecek.
Yahu böyle bir sebepten gideceğim diyen adama "cehenneme kadar yolun var"dan başka ne denir? Yemeyin bu blöfleri... Ha blöf değilse de daha evlilik çağına gelmemiş bir çocukla uğraşıyorsunuz demek ki. Hiçbir türlü ciddiye alınacak yanı yok eşinizin laflarının.Açacam dedim evi terk etti gidiyorum buralardan dedi. Açacam dediğim zaman gözü dönüyor.
Sanırım böyle yapmam gerekiyor.Buyur yol senin de , gitsin nasıl olsa her türlü geri döner. Dik dur kararlı ol ! Bak eşin dimdik duruyor kararlı ve sen onun istediklerini yapmak zorunda kalıyorsun neden kaybetmekten korkuyorsun ... O zaman onun silahını ona çevir bakalım o seni kaybetmekten ne kadar korkuyor !
Evet eşim öyle bir insan ve ben bunların hepsini biliyorum çok anlayışsız ve beni sürekli sıkıyor. Bende ne yapabilirim diye akıl almaya çalışıyorum sizden onu nasıl yola getirebilirim.Yahu böyle bir sebepten gideceğim diyen adama "cehenneme kadar yolun var"dan başka ne denir? Yemeyin bu blöfleri... Ha blöf değilse de daha evlilik çağına gelmemiş bir çocukla uğraşıyorsunuz demek ki. Hiçbir türlü ciddiye alınacak yanı yok eşinizin laflarının.
Canım vala hiçbir
Şeye izin vermiyor herşeye karışıyor Zaten bi tasma takmadığı kalmışEşimle ayrıyız bu aralar ben annemlerin evindeyim o başka bir şehirde:)
kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"
Canım biz eşimle sevgiliyken ve nişanlıyken bütün kız arkadaşlarım ona hayrandı ve bende çünkü o kadar anlayışlı bir erkek profili çizmişti ki kessinlikle bu harektelerini belli etmiyordu ben bazen diyordum "heralde dışarı çıkmama falan karışmayacaksın biz evlenince dimi" o da diyordu "yok canım sen evliliği askerlik mi sandın tabikide karışmayaca"Böyle bir insanla nasıl evlendiniz ona şaşırıyorum bende. Nişanlıyken belli etmiyor muydu nasıl olduğunu. Eşin bi haltlar karıştırıyor orası kesin. Kendinden bu kadar ödün verdiğin için bu durumdasın.
Dışarıya sosyal görünür evinde tam hanzo tipli insanlar işte.
Ultra potansiyel yalancıymış senin eşin. Ben böyle insandan her şeyi beklerim kısa ve net.Canım biz eşimle sevgiliyken ve nişanlıyken bütün kız arkadaşlarım ona hayrandı ve bende çünkü o kadar anlayışlı bir erkek profili çizmişti ki kessinlikle bu harektelerini belli etmiyordu ben bazen diyordum "heralde dışarı çıkmama falan karışmayacaksın biz evlenince dimi" o da diyordu "yok canım sen evliliği askerlik mi sandın tabikide karışmayaca"
Evet canım kiminle kavga etse evi terk edecem diyor babasıyla bile kavga etse elbiselerini topluyup gidecem diyor çocuk gibi. Bende her defasında söyleyorum ona çözüm getirmek yerine kaçıyorsun diyorum ama boş yere konuşuyorum.
Yok canım bulunduğum şehirde sokağa çıkma yasağı var bizee bebek var diye çıkmak zorunda kaldık şehirden. Başka bir şehirde oturuyorduk şimdilik yasak bitene kadar. kv dırdırından kalktım annemin evine geldim.esındekı dusunce sacmalıgına bak... ben sosyal agı kullanmaıcam ama o aktıf olarak kullanacak oyle bır dunya mı varmıs ya... yıkarım o dunyayı...neden ayrısınız kı su an bu konu yuzunden mı esın neden baska sehırde ?
Yok canım bulunduğum şehirde sokağa çıkma yasağı var bizee bebek var diye çıkmak zorunda kaldık şehirden. Başka bir şehirde oturuyorduk şimdilik yasak bitene kadar. kv dırdırından kalktım annemin evine geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?