- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
imseval her öğününde mutlaka bir dilim tam buğdaylı yada çavdarlı ekmek tüketmelisin.zayıflarken önemli olan karbonhidratla zayıflamak hem yağ yakımın daha kolay olur hemde verdiğin kiloları geri alman daha da zordur.bir dilim ekmeğimi eksik yediğim zaman diyetisyenim inanılmaz kızıyo bana hemde buarada kan şekerini dengelediği için bir dilim ekmek tatlı krizlerinide daha aza indiriyo.hiç ekmeksiz diyet yapma arkadaşım
imseval her öğününde mutlaka bir dilim tam buğdaylı yada çavdarlı ekmek tüketmelisin.zayıflarken önemli olan karbonhidratla zayıflamak hem yağ yakımın daha kolay olur hemde verdiğin kiloları geri alman daha da zordur.bir dilim ekmeğimi eksik yediğim zaman diyetisyenim inanılmaz kızıyo bana hemde buarada kan şekerini dengelediği için bir dilim ekmek tatlı krizlerinide daha aza indiriyo.hiç ekmeksiz diyet yapma arkadaşım
burda olan arkadaslarım saat birde öğle yemeği yedim kereviz 2 dilim ekmek.yoğurt şimdi benim ara öğün yapmam gerekiyomu
özlemcim saat beşte elma yiyebilirsin ben ara öğünümde meyve yanında bi tanede galete yiyorum akşam 7 ye kadarda tok tutuyo en azından
ben de 1 dilim de olsa ekmek mutlaka yiyorum.. ama yemekhaneden çıkan yemeğin yanında ya pilav oluyor ya da içinde patates ben o sebeple ekmek yemiyim diye düşündüm
burda olan arkadaslarım saat birde öğle yemeği yedim kereviz 2 dilim ekmek.yoğurt şimdi benim ara öğün yapmam gerekiyomu
özlemcim saat beşte elma yiyebilirsin ben ara öğünümde meyve yanında bi tanede galete yiyorum akşam 7 ye kadarda tok tutuyo en azından
sağol canım az çnce yedim :) dayanamdım napalım olsun.kiraz sapı cayıda içince hemen eritti yediklerimi :)
anamm kızlar muhabbetiniz bol olsun valla ben bi arkadaş istiyordum ona bile umudum yoktu ama herkes burada dün doktora gittim giremedim bugünde eşim evde akşam gidecek işe girsin de bakayım kimler ne tavsiyelerde bulunmuş onun yanında yazmak istemiyorum meraklı melahat gibi gelir bakar okur bende akşam yazarım iki gündür yediklerimi
geldimmmmmmmmmm soluk soluğa kaldım yeşil çayımıda yaptımm keyif yapıyorummm şimdi
arkadaşlar 1 aylık diyet proğramımıza lahana çorbasınıda ekleyeleyelim ayın 3 haftası normal diyet bir haftası lahana çorbası diyeti.. ben pazar günü pazardan malzemeleri alıp bir koca tencere yapıp önümüzdeki haftayı bu çorbayla geçireceğim... malzemeler...
1 ortaboy lahana
5 adet kuru soğan
5 adet ortabot havuç
1 adet köklü yapraklı kereviz( kokusunu sevmiyorsanız koymayın)
bir bağ maydanoz
5-10 adet taze yeşil biber
hepsini iri iri düdüklüde haşlayıp rondodan geçirelim kesinlikle yağ yok pul biber karabiber kimyon ve nane ile tatlandıralım isterseniz
hergün kase kase içe bildiğiniz kadar için acıktıkça her öğün birer kekepkli ekmekle tamamlayabilirsiniz afiyet olsun...
benim zayıflamadaki sebeplerim saymakla bitmezki:)aynaya baktığımdaki tombul görüntümü beğenmemem herkezin bana aşırı kilo almışsın demeleri giydiğim kıyafetlerin bedenime olmaması olsalar bile hiç yakışmamaları eşime zayıf ve zarif görünmek için eşim şişmanlıktan hiç hoşlanmaz ama beni hiç bizaman rencidede etmedi senin fiziğin şişman değil boyuna göre tam yerinde kilon derdi ama şimdi zayıfladıktan sonra harika oldun demesi bambaşka:)az kaldı 4 kilocuğumda gittimi bundan sonrası korumak Allahın izniyle..
kolay gelsin duyfercim bol bol kalori yakmanı diliyorum:)
anamm kızlar muhabbetiniz bol olsun valla ben bi arkadaş istiyordum ona bile umudum yoktu ama herkes burada dün doktora gittim giremedim bugünde eşim evde akşam gidecek işe girsin de bakayım kimler ne tavsiyelerde bulunmuş onun yanında yazmak istemiyorum meraklı melahat gibi gelir bakar okur bende akşam yazarım iki gündür yediklerimi
bende şimdi bol sulu portakalımı yedim ama doymadım:)keşke meyvede en azından kısıtlamalarımız olmasaydı ama bunada şükür ne edek:)
sporunda bitti rahatlamışındır ohh ne güzel:)
benımde 3 kılo vermem lazım.pazartesı pazartesı dıye dıye kac ay gectı ustunden.bol bol su ıcıyorum ısten cıkınca eve yuruyerek gıdıyorum gunluk yarım saat oluyor.benım kılom bellı degıl boyum uzun 61 kg sımdı ama ben daha fit bir goruntum olsun dıye 56 57 olmak ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?