Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

ne güzel bir bilgi paylaştın tşk ederim bende neydiyse koca gün 1 dilim yiyorum yada yemiyorum bundan sonra yiyim bari kızlar oğlan kalktı yemeğini yedirdim ben spora çıkarımm 1 sat sonra görüşürüzz

burda olan arkadaslarım saat birde öğle yemeği yedim kereviz 2 dilim ekmek.yoğurt şimdi benim ara öğün yapmam gerekiyormu nasıl yapayım ??

ben de 1 dilim de olsa ekmek mutlaka yiyorum.. ama yemekhaneden çıkan yemeğin yanında ya pilav oluyor ya da içinde patates ben o sebeple ekmek yemiyim diye düşündüm

ben de 1 dilim de olsa ekmek mutlaka yiyorum.. ama yemekhaneden çıkan yemeğin yanında ya pilav oluyor ya da içinde patates ben o sebeple ekmek yemiyim diye düşündüm

haklısın canım pilav ve patates zaten nişasta kaynağı vede kalori açısından da bolca zengin ekmek olmasada olurmuş

benim zayıflamadaki sebeplerim saymakla bitmezki:)aynaya baktığımdaki tombul görüntümü beğenmemem herkezin bana aşırı kilo almışsın demeleri giydiğim kıyafetlerin bedenime olmaması olsalar bile hiç yakışmamaları eşime zayıf ve zarif görünmek için eşim şişmanlıktan hiç hoşlanmaz ama beni hiç bizaman rencidede etmedi senin fiziğin şişman değil boyuna göre tam yerinde kilon derdi ama şimdi zayıfladıktan sonra harika oldun demesi bambaşka:)az kaldı 4 kilocuğumda gittimi bundan sonrası korumak Allahın izniyle..

arkadaşlar 1 aylık diyet proğramımıza lahana çorbasınıda ekleyeleyelim ayın 3 haftası normal diyet bir haftası lahana çorbası diyeti.. ben pazar günü pazardan malzemeleri alıp bir koca tencere yapıp önümüzdeki haftayı bu çorbayla geçireceğim... malzemeler...

1 ortaboy lahana
5 adet kuru soğan
5 adet ortabot havuç
1 adet köklü yapraklı kereviz( kokusunu sevmiyorsanız koymayın)
bir bağ maydanoz
5-10 adet taze yeşil biber
hepsini iri iri düdüklüde haşlayıp rondodan geçirelim kesinlikle yağ yok pul biber karabiber kimyon ve nane ile tatlandıralım isterseniz
hergün kase kase içe bildiğiniz kadar için acıktıkça her öğün birer kekepkli ekmekle tamamlayabilirsiniz afiyet olsun...

anamm kızlar muhabbetiniz bol olsun valla ben bi arkadaş istiyordum ona bile umudum yoktu ama herkes burada dün doktora gittim giremedim bugünde eşim evde akşam gidecek işe girsin de bakayım kimler ne tavsiyelerde bulunmuş onun yanında yazmak istemiyorum meraklı melahat gibi gelir bakar okur bende akşam yazarım iki gündür yediklerimi

geldimmmmmmmmmm soluk soluğa kaldım yeşil çayımıda yaptımm keyif yapıyorummm şimdi

bende şimdi bol sulu portakalımı yedim ama doymadım:)keşke meyvede en azından kısıtlamalarımız olmasaydı ama bunada şükür ne edek:)

aynen takipteyim şekerim bol şanslar...

ayy bu tarz çorbalarısevmiyorum evet çok faydalı zayıflamak için ama sevemedim bir türlü

zeynep harika bir örneksin ne güzel 4 kilocuk fazlalık ahh ahh benim 10 kg var nasıl yapcam dua et banaa

kolay gelsin duyfercim bol bol kalori yakmanı diliyorum:)

yaktım gitti valla bugün performansım biraz düşüktü eliptikte 206 kalori ama 150 kerede ip atladım 90 kere yarımmekik gece yatmadan en az 110 kere mekik çekmem gerek

çok şükür sonunda gledin bak sen yokken baya bi yazdım nerdiyse konu sahibi ben sancaklardıı gel artıkkk olmuyo böylee

bende şimdi bol sulu portakalımı yedim ama doymadım:)keşke meyvede en azından kısıtlamalarımız olmasaydı ama bunada şükür ne edek:)

canım çekti bak biraz sonra bende yiyim portiş

sporunda bitti rahatlamışındır ohh ne güzel:)

rahatlamam mı valla yemek yemek su içmek gibi zorunlu ihtiyaç olduu yapmadımmı vicdan yapıyorum açıyorum müzik yada fashion one tv yi bi victoriy secret defilesiyle nasıl geçiyor anlamıyorum sporumm:))) eskiden olsaa zor gelirdi şimdi seve seve yapıyorum

duyfer canım kocişi yatırdım geldim ama yazılanları okuyamadım ne var ne yok valla hiç haberim yok ne yaptınız bide canım sıkkın ki

benımde 3 kılo vermem lazım.pazartesı pazartesı dıye dıye kac ay gectı ustunden.bol bol su ıcıyorum ısten cıkınca eve yuruyerek gıdıyorum gunluk yarım saat oluyor.benım kılom bellı degıl boyum uzun 61 kg sımdı ama ben daha fit bir goruntum olsun dıye 56 57 olmak ıstıyorum.

arkadaşım fit olmak için mutlaka spor yapmalısın spor insanın vucudunu çok farklı gösteriyor yürüyüşü nasıl yapıyorsun ben mesele çok aheste aheste yürürüm o yüzden günde 2 saat yürüsemde işe yaramaz tempolu yürümeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…