sevgiliiştah açıcı arkadaşımmEn azimli demiyelimde kararlıyımm çünkü bu beden bana ait olmamalı olamazda ben 44 bedeni kendime yakıştıramıyorum
canim bende katilmak isterdim araniza ama hem diyorum ya ben öyle diyet yapamiyorum hemde simdi tatildeyim pzt ise basliyorum hergün acamam o yüzden ama arada bakicam buraya ne var ne yok belki bakarsin arda hava atarim size 5 kilo verdim 10 kilo verdim diye :82:
çikolata işteğin olduğunda şunu yap endersaraç söylemilti başparmağınk adar muz kes kokoaya ban e hem lezzetli hemde çikolata işteğin kayboluyor
hoşgeldin canım inş en kısa sürede zayıflarsın ve anne olursun neden yasak sana bu besinler özel değilsesöylermisin
benimde amacım bu herkezz tecrubelerni yazarsaa doğru bildiğimiz yanlışların önüne geçeriz
birşey değil canım
hadikızlar birazkendinizden bahsedin zayıflamak istemede en büyük etgen sebebiniz ne halinizde kilo ne kilo verince en çok yapmayı sitediğiniz şey ne sizi ne motive ediyorr
arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum son 2 senemi diyetle geçirip inişli çıkışlı diyetler yapıp 6 aydır sabit bir kiloda kalmayı başardım...Sabit dediysem 13 kilo daha versem anca ideal olacağım...1- bol bol yürüyüş yapamak şart,yemeklerde yağ ve tuz ayarı şart tuzsuz yemek en güzeli bide tatlı,yağlı,turşular acılı ezmeler bunlardan bir müddet azaltarak sonradan tamamen uzaklaşmak en güzeli,hamur işleri deseniz tam tuzak ki benim kilomun ana sebebi makarna,ekmek ve mantı ,börek vb. ürünlerdir...bol salata öğlen ve akşam yemeklerinde şart, yoğurt kilo vermeyi hızlandırır, etler haşlama veya buğulama sebzeler yağsız bir müddet bunları denersek zaten kendiliğinden gidiyor kilolalar...takipteyim başaracağız...hepimize başarılar diliyorum...
canım bu besinler ödem acısından yasak bacaklarımda 7-8 aydır ödem şikayetim var ondan yiyemiyorum..hadi yasaklar varken bende bahaneyle rejime gireyim dedim bu sayade zayıflayabilrim diye düşündüm.
Kusura bakma görmemişin yazını yeni farkedip cvp yazıyorum cnım...
geçmiş olsun canımm
Bu arada arkadaslar ne beyaz leblebi needde tuzlu leblebi kastım.sadece cıtır leblebiyi diyorum ..hani bu dışı soya kaplı olan..elmanın yanında bir avuc bi sakıncası olmuyorr.deneyin cok acıktıgınızda hemen atın agzıınıza yada elmayla süper oluyor...
evet mantıklı canım bunu denicem.....ve mercimek corbası içen arkadaslarım cok yüklenmeyin vücudunuzdaki suyu hemen atamazsınız bana yasak oldugu için dile getiriyorum..mesela ben bu akşam söyle bi yemek yapıcam
BİR ADET PATATES BİR ADET HAVUC.BİR BAŞ SOĞAN. İKİ ÜÇ DİŞ SARIMSAK VE ZENCEFİL KÖKÜ BİRAZ ZEYTİNN YAĞI VARSA KARNIBAHAR KEREVİZ PIRASADA KOYABİLİRSNİZ AMA BEN SADECE PATATES SOĞAN VE HAVUCTAN YAPMACIMAN..ATIN BUNLARI DÜDÜKLÜYE 3 DK TUTUN KAYNASIN CIKARSIN.YANINA YOĞURT SARIMSAKLI VEYA SADE BİRAZ SALATA OH MİS AFİYET OLSUN..BAZI AKŞAMLAR BUGUN NE YAPSAM EVİMDE BİŞEY KALMADI YAPICAK DEDİĞNİZ ANLARDA BİREBR YARDMCI....
ben bahsedeyim biraz.. tartıda en çok 140 ı gördümevet gördüm onu.. sonra yürüyüş ama aklın hayalin alabileceği gibi değil günde 10 km falan.. diyet ürünler ve et+yeşillik ağırlıklı diyet yaptım arada sevgili geldikçe şo diyette yaptım tabi 1,5 yılda 102 kiloya düştüm sonra nikahtan önce 2 hafta şok diyet yapıp 94 görüp nikahı yaptım.. düğünde (nikahtan 2 ay sonra) 102 ve düğünden 5 ay sonrada 112 kiloydum.. o an kilo alımını durdurdum fakat kilo veremedim 115 e çıkıp 112 ye inerek tam 1 yıl geçti.. arada bi keremcik 109 u gördüm o kadar.. tahminim şu ara 112yim pazartesi tartılmaya çalışıcam bi eczaneye gidip bugün fırsatı kaçırdım
kilo özgeçmişim bu. ben memurum 3 yıldır.. buraya geldiğimden beri yürümüyorum.. bundan önce 1 saate yakın dışarıda, 90 dk evde hızlı tempo yürürdüm.. haftasonlarıda kardeşimle 10 km yürürdük ama fıstık da yerdik.. 5 km si fıstığa giderdi
şimdi mercimek akıncalımı kilo vermede ???
ohh afiyet olsunnn ne gü,zel anlamtışsınnn bende denerimm pazara çıkmam lazım bunları yapmak için
peki hayatın boyunca kilolumuydunn valla görselliği geçtim sağlıkiçin vermek şart
suyumu içtim
6 kilo doğmuşumhatırladığım 5. sınıfta 50 ye yakındı kilom. 8. sınıfta 72 ydi.. ondan sonrada her sene 10 kilo alarak 140 a dayandım.. 21 yaşında ve 140 kiloydum.. sinem koballa olan akranlığım sinirlerimi bozunca zayıflama kararı aldım
ohh nede güzel anlatmışsınn sağ ol canımmMERCİMEK SAKINCALI DEMİYORUM BEN VARİLEN YASAKLAR İÇİNDE OLDUGU İÇİN DİYORUMKİ SİZE COK SIKI YEMEĞİN DĞİŞTİRİN SÜREKLİ CORBA TÜRLERİNİZİ..BENİM ÖDEMİMİN TETİĞİ ÖDEM NE SUU SU TUTARSA NE OLUR VÜCUT ŞİŞERR....BAZENDE ATIN EVDE OLAN KALAN TÜM SEBZELERİ RONDOYA AZ YAĞ İLE KAVURUNN SU EKLEYİN İÇİNE BİRAZ ZENCEFİL AL SANA CORBA ....DAHADA OLMDI REYHAN ATIN TAVUGU HAŞLAYIN DÜDÜKLÜDE.TİFTİN SONRA TAVADA SUYU CEKENE KADAR GEZDİRİN ..İKİ DİLİM EKMEĞİ KIZART KOY TAVUGU ÜSERİNE YOĞURT AZ SALCA LI SOSSS ...MÜTHİİİİŞŞŞŞ
ohh nede güzel anlatmışsınn sağ ol canımm
gözünü sevdiğimyazgelsede yesek domates biber salatalıkk kış sebzelerni sevmiyorum ben
YAZIN EVET HARİKA AMA EN İYİ KISIN KİLO VERİLİR BENCE YEŞİLLİK FAZLA VE GUNLER KISA ACLIK HİSSİ CEKMEDEN ZORLAMADAN AKŞAM OLUYOR..DİĞER TÜRLÜ DENİZ KUM GUNES AKŞAM YEMEKLERİ PİKNİKLKER BUNU ÖNÜNE GECEBİLİYORSAN NE MUTLU SANA DERİM :)
benmide aksinee yazın daha çokkilo veriyorumm evet piknik deniz açısından haklsın süper iştah açılıyor ama aynı zamandayüzerek yada yürüyerek dengeleniyorr
yazın meyva sebze açısından daha seviyorum barbuyalar bezelye taze fasulye bamya şeftali armut karpuz ben ala suluyemek aramıyorum açıkdıkça elime alıyorum salatalığı akşamları yürüyüş devamlı su içiyorsun terliyorsun
oy kıyamam sen tedbiren çantanda birşeyler buulndur aç bırakmakendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?