- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
duyfer canım kocişi yatırdım geldim ama yazılanları okuyamadım ne var ne yok valla hiç haberim yok ne yaptınız bide canım sıkkın ki
aşka getirdin beni kız accık bende spor yapayım bari:))
benımde 3 kılo vermem lazım.pazartesı pazartesı dıye dıye kac ay gectı ustunden.bol bol su ıcıyorum ısten cıkınca eve yuruyerek gıdıyorum gunluk yarım saat oluyor.benım kılom bellı degıl boyum uzun 61 kg sımdı ama ben daha fit bir goruntum olsun dıye 56 57 olmak ıstıyorum.
arkadaşım fit olmak için mutlaka spor yapmalısın spor insanın vucudunu çok farklı gösteriyor yürüyüşü nasıl yapıyorsun ben mesele çok aheste aheste yürürüm o yüzden günde 2 saat yürüsemde işe yaramaz tempolu yürümeye çalış
merhabalar arkadaslar bende kılo vermeye dun karar verdım bakalım nolcek.69 kıloyum 63 olmak bana yeterlı:)ama nasıldun lahana suyu ıcmeye basladım bakalım işe yarayacakmı?sizler neler yapıyorsunuz.kılo kontrol tablo gobo bır şey var bazılarında nasıl oluyor o.kilo da motıvasyonla daha ıyı sonuc elde edılır dıye dusunuıyorum
offf bugün oğluşum çok huysuzzz
yarın kayınvalideme gitcez girit mutfağından döktürmüştür 2 gün spor yok(( p.tesiye kadar arada girerim çok sık giremem fazla kaynatmayınn haa bu arada p.tesideni ti baren tablo filan yapalımm düzen olsunn huuuuuuuu sevilcim okiş mi
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
Cnm benim hiç üzülme artık şuan yapman gereken sadece karar vermek.Bak bende 23 yaşındayım ve bu haziranda düğünüm var hayırlısıyla ve malesef bende 98 kiloydum ta ki 3 gün öncesine kadar.hep daha var veririm kilo vs deyip geçiştiriyordum.dediğin gibi insanların şöle diyet varmış böle bi merkez varmış şu diyetisyene git şunu yap diye akıl vermeleri canımdan bezdirdi gerçten gördüklerinde kilo mu aldın biraz demeleri yok mu bide...Milletin kilosu başkasını niye bukadar ilgilendirir hiç anlamam yeterince hassas bi konu zaten.Neyse uzun lafın kısası daha 23 yaşında aynaya bakmaktan mutsuz evden bile dışarı çıkmak istemeyen biri haline dönüştüm hep başlayıp amaan daha var diyip bozdum diyetimi hep daha var veririm nasılsa diyip kendimi kandırıyordum 6 aydır.Taki geçen gün annemin bir arkadaşı bize gelene kadar.İşte yaza düğün var artık vs diye konular açıldı.Dedim işte gelinliği giymem için mutlaka 38 bedene düşmem lazım diyete başlıycam hayatta bir kez giyiliyo ve çok güzel olmak istiyorum.Ve gelen cevap aynen şydu verirsin inşallah tabi ama illa vericem diye kendini şartlama sonra düğün zamanı geldiğinde mutsuz olursun :S kadın bildiğin bana hadi ordan şişko nasıl vericeksin okadar kiloyu dedi içinden.Bu suratıma tokat gibi çarptı ve o an diyetimin ilk dakikasıydı ne hissettiğimi tahmin edersin.ertesi sabah hemen spora başladım aklıma geldikçe koşu bandına biniyorum arada kondüsyon bisikletine biniyorum ve az yiyiyorum şuan 96 kiloya indim bile hemde daha 3.günden.Düğüne kadar çok fazla kimseyle görüşmem ztn ve o gün herkes görücek bakalım inşallahnasıl bir gelin olduğumu yani eğer istersen hazirana kadar bu yolda birlikte birbirimize destek olabiliriz.
bende 3 ay önceye kadar 100 kiloydum şimdi ancak 88 e düşebildim. diyet yapıyorum ilk hedefim 70 sonra inşallah 60 olucam. burada yarışma bölümlerine katıl ama katıldığın grup oldukça aktif olsun bu çok önemli. ben 12 kg verdim nasıl verdiğime gelince çok defa kaçamaklar yaptım ölümüne yedim pes ettim ama artık dur dedim zayıflayınca hepsinden yicem ama önce zayıflık dedim. hergün 20 dk zumba 50 dk leslıe 20-25 dk göbek hareketi ve yarım saat kadar bisiklet biniyorum. diyet yaparken mutlaka spor yapmalısın yoksa zayıflanmıyor ben bide emziriyorum şok diyet falanda yapamıyorum. ama sakın pes etme yeter deme herşeyden ye ama tadımlık ye benim bi ark çikolata istediğinde ağzına alıp sonra tükürüyormuş sırf tadnı almak için bastırmak için :) allah yolunu açık etsin
canım inşallah düğününe kadar zayıflarsın ve 38 bedeni görürsün herkes düğününde şok geçirsin :) ben düğünüme az kala kilo aldım vermeyi bırak şimdi resimlerime baktığımda çok kızıyorum kendime nasıl bu gelinliğe girdim diye. bvide evlendikten sonra daha çok kilo alıyosun bunu sakın göz ardı etme
bende 3 ay önceye kadar 100 kiloydum şimdi ancak 88 e düşebildim. diyet yapıyorum ilk hedefim 70 sonra inşallah 60 olucam. burada yarışma bölümlerine katıl ama katıldığın grup oldukça aktif olsun bu çok önemli. ben 12 kg verdim nasıl verdiğime gelince çok defa kaçamaklar yaptım ölümüne yedim pes ettim ama artık dur dedim zayıflayınca hepsinden yicem ama önce zayıflık dedim. hergün 20 dk zumba 50 dk leslıe 20-25 dk göbek hareketi ve yarım saat kadar bisiklet biniyorum. diyet yaparken mutlaka spor yapmalısın yoksa zayıflanmıyor ben bide emziriyorum şok diyet falanda yapamıyorum. ama sakın pes etme yeter deme herşeyden ye ama tadımlık ye benim bi ark çikolata istediğinde ağzına alıp sonra tükürüyormuş sırf tadnı almak için bastırmak için :) allah yolunu açık etsin
bende 16 kilo verdim ne güzel böyle kilo verenleri görmek inşallah devamı gelir kilolarımızın
bide moral motivasyon çpk önemli diyordu keyfiniz yoksa hiç bişe yapamazsınız diyordu.onun için ben hep kendimi zayıflamış güzelken hayal ediyorum bide benim çocuk olmuyo kendimi gaza getiriyorum belki kilom yüzündendir zayıflamalıyım,hamile kalınca da iyi olur falan diye
aman şu çikolata yokmu bitiriyo beni en sevdiğim şey çokte yiyordum ama artık dur deme vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?