Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

duyfer canım kocişi yatırdım geldim ama yazılanları okuyamadım ne var ne yok valla hiç haberim yok ne yaptınız bide canım sıkkın ki

sen yokken bol bol konuştum ama işe yarada çoğaldıkk bak bundan aonra kaybolmak yok beraber ilerlicezz

AHH AHH BENDE BİR GÜN 61 OLURMUYUMM fazla fazlan yokmuş biraz dikkt edip spor yaparsann hemen daha fitolursun darısı başımaa

bak sen madem işe yaramıyor acıkkoştur sendee ip atlaaa sende

offf bugün oğluşum çok huysuzzz
yarın kayınvalideme gitcez girit mutfağından döktürmüştür 2 gün spor yok(( p.tesiye kadar arada girerim çok sık giremem fazla kaynatmayınn haa bu arada p.tesideni ti baren tablo filan yapalımm düzen olsunn huuuuuuuu sevilcim okiş mi

merhabalar arkadaslar bende kılo vermeye dun karar verdım bakalım nolcek.69 kıloyum 63 olmak bana yeterlı:)ama nasıldun lahana suyu ıcmeye basladım bakalım işe yarayacakmı?sizler neler yapıyorsunuz.kılo kontrol tablo gobo bır şey var bazılarında nasıl oluyor o.kilo da motıvasyonla daha ıyı sonuc elde edılır dıye dusunuıyorum

bende yarın yokum kızlar anneme gidiyorum.akşam yemeğimi yedim bir dilim tam buğday ekmeği iki kepçe çorba iki yemek kaşığıda yemek aldım şimdide yeşil çayımı içiyorum bu hafta ne olduysa bana doymuyo midem yaaa ama dayancam çaresi yok 16 kilodan sonra dört kilo zamp gibi yapıştı kaldı sanki:)

senle aynı kilodayız sadece 100 gr cık eksiğim senden:)bu arada hoş geldin arkadaşım

canım öyle yavaş yürüyorumki eşimin 5 dak gittiği yolu ben 15 dak ancak giderim hızlı yürümeyi hiç sevmiyorum yapımda yok ama spor yaparken nasıl oluyo anlamıyprum çok ii yapıyorum yanımdakiler ne oluyo neden bu kadar hırslısın diyolar ben bile kendime şaşırıyorum ptesi liste yapalım ama nasıl bişe olur canım

kızlar spor hocamın bana anlattıklarından bahsedeyim size
1 öyle yangelip yatarak kilo verilmez dedi mutlaka günde 1 saat spor ama iyice yorulacaksın ve spora eliptik ile başlayıp eliptik ile bitireceksin(sporu bıraktıktan yarım saat sonrasına kadar kalori yakmaya devam ediyormuşuz)
2 20 dk eliptik 5 dak mekik 10 dk koşu bandı 15 dak bisiklet 15er tane kol bacak sırt hareketleri tekrar 15 dak eliptik ama ara vermeden dinlenmeden
3 kahvaltıda mutlaka kepek ekmek kalori yakmaya yarsımcı olurmuş
4 günde ençok 2 meyve ufak ve kalorisi önemli.yavaş yemek yenilecek(hiç beceremem).kola çikolata kesinlikle yok
5 2.5 lt su
6 sabah 1 bardak limonlu sıcak su
aklıma gelen bunlar kızlar yine geldikçe yazarım bende

bende 3 ay önceye kadar 100 kiloydum şimdi ancak 88 e düşebildim. diyet yapıyorum ilk hedefim 70 sonra inşallah 60 olucam. burada yarışma bölümlerine katıl ama katıldığın grup oldukça aktif olsun bu çok önemli. ben 12 kg verdim nasıl verdiğime gelince çok defa kaçamaklar yaptım ölümüne yedim pes ettim ama artık dur dedim zayıflayınca hepsinden yicem ama önce zayıflık dedim. hergün 20 dk zumba 50 dk leslıe 20-25 dk göbek hareketi ve yarım saat kadar bisiklet biniyorum. diyet yaparken mutlaka spor yapmalısın yoksa zayıflanmıyor ben bide emziriyorum şok diyet falanda yapamıyorum. ama sakın pes etme yeter deme herşeyden ye ama tadımlık ye benim bi ark çikolata istediğinde ağzına alıp sonra tükürüyormuş sırf tadnı almak için bastırmak için :) allah yolunu açık etsin

canım inşallah düğününe kadar zayıflarsın ve 38 bedeni görürsün herkes düğününde şok geçirsin :) ben düğünüme az kala kilo aldım vermeyi bırak şimdi resimlerime baktığımda çok kızıyorum kendime nasıl bu gelinliğe girdim diye. bvide evlendikten sonra daha çok kilo alıyosun bunu sakın göz ardı etme

bide moral motivasyon çpk önemli diyordu keyfiniz yoksa hiç bişe yapamazsınız diyordu.onun için ben hep kendimi zayıflamış güzelken hayal ediyorum bide benim çocuk olmuyo kendimi gaza getiriyorum belki kilom yüzündendir zayıflamalıyım,hamile kalınca da iyi olur falan diye

aman şu çikolata yokmu bitiriyo beni en sevdiğim şey çokte yiyordum ama artık dur deme vakti

sevilcim kilo hormonları çok etkiliyomuş benimde çevremde kilolu oldukları için çocuğu olmayanlar var doktorları hepsinede zayıflamanız lazım zayıflamadan hamile kalmanız çok zor diyormuş.inşalah hayal ettiğin fiziğinede bebişinede biran önce kavuşursun canım

Canım yazını okudum.Hiç karamsarlığa düşme.Bu sana daha da hırs yapsın.Ben sana kendi hikayemi anlatayım.Boyum 166, hiçbir zaman çok ince bir insan olmadım.En zayıf olduğumda 57 kg en kilolu halimde ise 66 kg dım.29 yaşında oğluma hamile kaldığımda 57 kg dım.Doğum yaptığımda ise 57+38=95 kg dım.Çoğuma bile sevinemedim.Bir depresyona girdim.Kendimi eve kapattım.Yıl 2002.O zamanlar tv de montıgnac diyetini duydum.hemen kitabını aldım.Doğumdan 1 ay sonra bu diyete başladım.1 yıl olmadan 38 kg verdim.Bu arada hiç spor yapamadım.Evden dışarı bile çıkmadım.4 yıl sonra 2.kez hamile kaldım.Bu kez 22 kg aldım.Yontignac yaptım.Yaklaşık 16 kg verdim.şu anda 40 yaşındayım ve 65 kg yum.1 hafta önce tekrar montiye başladım.Sakın umutsuzluğa düşme.yAŞIN DAHA ÇOK GENÇ.İSTERSEN İSTEDİĞİN KİLOYA İNERSİN.BAŞARILAR....

aman şu çikolata yokmu bitiriyo beni en sevdiğim şey çokte yiyordum ama artık dur deme vakti

ben tam bir tatlı koliktim öyleki 1 tane çikolata beni kesmiyordu ver aynı anda 4-5 tane yeyim. hamileliğimde kavanoz kavanoz reçel çikolata yiyodum kaşık kaşık her öğün okadar fazla yani. sonra birgün dedim ki çikolatayı bırakıyorum o gün bıraktım diyebilirim çayıma bile şeker atmıyorum he ara sıra kaçamaklar oluyor ama muhakkak ertesi gün kendimi firenliyorum. beyninde bitirmek çok önemli. mesela ben tam fast food hastasıydım onuda bitirdim. bunu beyinde bitirmenin en etkili yolu hep zayıflayanları oku başarı hikayelerini resimlere bak inanılmaz derecede motivasyon oluyor. kendine 1 tane rakip seç onunla yarış hediye yollayın birbirinize biz şuan öyle yapıyoruz. şunu felsefe edin. "dünyada bir kişi bile zayıflamayı başardıysa bende başarabilirim" şimdi sana soruyorum sevilcim zayıflayanlardan kilo verenlerden senin neyin eksik. belki birçoğundan daha zeki akıllı ve güzelsin. 4 ay sonraki halini düşün ona adapte ol mesela yaz geliyor. denize gittiğini badiler giydiğini. eğer önünde düğün herhangi bir özel gün varsa o günü hayal et. ve muhakkak günlük yediklerini yaz. mesela yeni evlisin yarın birgün çocuğun olsa vermesi daha zor oluyor inan buna. eğer ki yardımım olacağını düşünürsen özel mesaj yaz canım konuşuruz sohbet ederiz. birbirimizi motive ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…