Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

kızlar ya ben evde spor yamayı hiç sevmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz

bende nefret ediyorum ama mecburum ben burası küçük bir yer o yüzden spor salonuna gitme gibi bir olanağım yok. bende şöyle birşey yaptım. pc ye 20 dk zumba 50 dk leslıe 60 dk callanetics indirdim onları yapıyorum muhakkak ihmal etmeden. he birde spor yapmadığım zaman mutlaka fena kaçamaklar yapıyorum. ilk olarak leslıe başlayabilirsin sanırım çocuk yok 24 saat sana ait rahat rahat yaparsın. leslıe 3 ile başla 40 dk zaten zamanla sen spora doymayacaksın

selam ben de 23 yaşındayım...benim de hedefim hazirana kadar 60'lı kiloya inmek..diyetisyene gidiyorum , gitmediğim her hafta salıyorum kendimi.o yüzden bize kendimizi sorumlu hissettirecek biri gerekli sanırım.ve de her zaman yürüyerek çok daha rahat veriliyor..hadi patlatalım artık şu airbagleri

Eşiniz sizi harekete geçirmek için azimle kilo vermeniz için öyle söylemiştir.Sizi düşündüğü ve sağlıklı olmanızı istediği için demiştir.Ama sakın hızlı kilo vermeye çalışıp sağlığınızdan olmayın.Spor ve diyetisyen eşliğinde zamana yayarak istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

hırslı olam süper canım p.tesi konuşuruz liste konusunda

canım gayet güzel yazdıkların tek katılmadığım yer kepek ekmek kansızlık yapar kadınşlar zaten kansızdır tam buğday yada çavdar ye

en güzel spor dans nerden indirdiysen bende indireyimm

kepek ekmeği kahvaltı için ısrarla söylüyor hoca bende şimdi 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta ve 1 bardak sıcak su içtim ve 99.5 olmuşum yarım kilo yani iki margarinim gitti.ben bi tablo yaptım 40 kilo vermek istiyorum yani 160 margarin paketi gibi sarı sarı kutucuklar dolabıma astım şimdi onları karalıyorum güzel oluyo

canım 2 sene önce 10 kılo verdım ben.fazla kılosu olan kısıler daha kolay kılo verebılıyor cunku verecegı kılo cok.mevsım nedenıyle camı zor acıyoruz yuruyus yapmak dogal olarak zor.ben zamanında bir kadın vardı vıdeolarını ındırmıstım evde yuruyorsun yuruyus yapmıs gıbı kalorı yakıyorsun sımdı hatırlayamadım kım oldugunu ama burda var o sporla ılgılı topik. artı duzenlı plates yaptım aksam olsun dıye can atardım plates yapabılmek ıcın ama zamanla bıraktım tabı.vucudum o kadar guzel olmustukı tabı devam edemedıgım ıcın verdıgım 10 kılonun 4 kılosunu aldım ben.sana tavsıyem eger spor yapamıyorum dıyorsan bunları yap.artı spor yapmadan once ya bıberıye cayı ıc yada yesıl cay daha cok yag yakarsın.ekmek yerıen kepek ekmegı ye canın ne ıstıyorsa onuda ye ama az cıkolata yıyeceksen hepsını bıtırme ceyregını ye canın tatlımı ıstedı koca tabak yerıne 1 tane ye canın borekmı ıstedı ye anam sen ama azıcık.aralarda yesıl cay meslısa cayı bıerıye cayı içebılırsın.ben yemedım sımdı kansızlık problemıyle ugrasıyorum.bu donem ıcınde kabızlık problemıde yasarsın bimde satılan bır cay var grand dıye baslıyor 2 3 tl bısey ınan ben boyle bır bagırsakları acan bırsey gormedım o cayı ıcebılırısın.sorun olursa cevaplarım burda yalnız degılsın cunku herkezın bır sekılde kılo sorunu var ve destek cıkarak ustesınden gelecez turk kadını olarak.

o bahsettiğiniz bimdeki çayı içtim ama ben pek faaydasını göremedim bakalım yeşil çay ve biberiye çayını içmeye başlayayım herkes tevsye ediyor .bende kendime dur diyebilme iradesi yok yani eğer elimde çikolaata varsa bitecek o birazını yiyip bırakama gibi bir yeteneğim yokm onun için tamamen çıkartmam lazım hayatımdan kilo verdikten sonra kaçamaklar yaparım tabi hayırlısı ile şu kiloları versem kurtulsam insan vermeye başlayınca umutlanıyo spor yapmadan 2 günde 500 gr vermek güzel yaa şu ay sonuna kadar 5 kg verebilsem ne güzel olur

öncelıkle yapacagım de tedırgın olma acaba yapamazsam deme yaparım ve basaracam de.yaza kadar mukemmel bır vucut senı beklıyor bu unutma sadece ırade lazım eger calısmıyorsan evdeysen senın ıcın bır avantaj bu sporunuda cok guzel yapabılırsın.

evet diyetisyen çokm ii olacak sanırım spordan arkadaşlarda var çok bilinçli şekilde besleniyorlar sen kaç kilosun canım yani kaç kilo vermek istiyorsun

yok çaloşmıyorum okuyorum şimdi ara tatile çıktık zaten okuduğum yerde spor salonuna gidiyorum evdyapmayı hiç sevmiyordum ama burda arkadaşlar bazı tavsiyelerde bulundular onları yapıcam yaza güzel bi vucud ile girmek tek hayalım insanı okadar etkiliyorki kilo en rahat olmam gereken evimde eşimin yanında bile çok huzursuzum utanıyorum cinsel hayatımızada ister istemez yansıyor beni daha doğrusu şu çirkin vucudumu görsün istemi,yorum

şimdi yarım saat spor yaptım 2 dilim kepek ekmeği 3 zeytin biraz peynir ve şekersiz çayımıda içtim kızlar kepek ekmeği yiyince kendimi daha doymuş hissediyorum beyaz ekmek yedikçe yiyesim geliyor hele tazeyse hiç dayanamıyorum

ben de tatlıya bayılırım ama karatay diyetine bi göz attık 3 haftadır uygulamaya çalışıyorum.tatlı isteğini ve açlık hissini kesti bi göz at bence

ayın 23den sonra kaynanam gelecek o gelene kadar biraz kendimi toplasam ne güzel olur bi eltim var yeni doğum yaptı ya insan bi garm almazmı yok sanki hiç doğurmamış bende 3 4 tane doğurmuşum gibi

ben de tatlıya bayılırım ama karatay diyetine bi göz attık 3 haftadır uygulamaya çalışıyorum.tatlı isteğini ve açlık hissini kesti bi göz at bence

evet karatay diyetinden bi arkadaş daha bahsetmişti bende bakayım bakalım benim gibi bi obura tatlı konusunda işe yarayacakmı

evet arkadaşlar 15 gündür yaptığım karatay diyeti işe yaradı.101.400den 97.500 geldim sabah tartıldığımda.aç kalmadan diyet yapıyorum.hemde pko nun bu diyet sonunda geçeceğini söylüyor kitabın yazarı.

bende kendi yoğurdumu yaıyorum artık.ahmet aydının taş devri kitabını okuyorum şimdi.hazır yoğurtlar hakkında neler yazmış.okumanızı tavsiye edebileceğim bir kitap şekerin ,piyasadaki ekmeklerin hakkında yazdıklarını okuynca doğal olarak bazı şeyleri değiştirmek istiyorsun.

aynı hatayı bende yaptım.doğumdan sonra 20 kilo aldım.halbuki hamileliklerimde çok almamıştım.birde çok hareketsizdim.

ya bende şu hazır şeylerden hiç hoşlanmoyorum ama mesela yoğurdu nasıl yapıyorsunuz burda hazır sütten başka birşey yok ekmeğide kensim yapmak istiyorum ekmek makinası almayı düşünüyorum bende ve bahsettiğin kitabı da bulmaya çalışıcam mutlaka

evet karatay diyetinden bi arkadaş daha bahsetmişti bende bakayım bakalım benim gibi bi obura tatlı konusunda işe yarayacakmı

sevilcim bende aşırı tatlı hastasıyım diyebilirim sana. genellikle sabahki ara öğünümde elmayı ikiye bölüyorum çekirdek kısmını çıkarıp içine iki tane cevizin içini kırıp koyuyorum üstünede tarçın döküyorum tadı meyveden çok enfes bir tatlıya dönüşüyo.yada bir elmayı rendeleyip içine ceviz ve tarcın döküp beş dakika kadar pişirip bir dilim tam buğday ekmeğime sürüp yiyorum tatlı ihtiyacımı inanılmaz karşılıyo.bu tarifler diyetisyenimin önerileri ve hiçbir sakıncasıda yok tarcınla aran iyiyse eğer kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum

aynı hatayı bende yaptım.doğumdan sonra 20 kilo aldım.halbuki hamileliklerimde çok almamıştım.birde çok hareketsizdim.

bende arkadaşım doğumdan sonra tam 20 kilo aldım.süt olsun bahanesinin arkasına sığınıp yedikçe yiyen bir toplumuz malesef bende sırf bu yüzden özellikle tatlılara aşırı düştüm neyseki çoğu gitti azı kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…