kızlar ya ben evde spor yamayı hiç sevmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
canım öyle yavaş yürüyorumki eşimin 5 dak gittiği yolu ben 15 dak ancak giderim hızlı yürümeyi hiç sevmiyorum yapımda yok ama spor yaparken nasıl oluyo anlamıyprum çok ii yapıyorum yanımdakiler ne oluyo neden bu kadar hırslısın diyolar ben bile kendime şaşırıyorum ptesi liste yapalım ama nasıl bişe olur canım
kızlar spor hocamın bana anlattıklarından bahsedeyim size
1 öyle yangelip yatarak kilo verilmez dedi mutlaka günde 1 saat spor ama iyice yorulacaksın ve spora eliptik ile başlayıp eliptik ile bitireceksin(sporu bıraktıktan yarım saat sonrasına kadar kalori yakmaya devam ediyormuşuz)
2 20 dk eliptik 5 dak mekik 10 dk koşu bandı 15 dak bisiklet 15er tane kol bacak sırt hareketleri tekrar 15 dak eliptik ama ara vermeden dinlenmeden
3 kahvaltıda mutlaka kepek ekmek kalori yakmaya yarsımcı olurmuş
4 günde ençok 2 meyve ufak ve kalorisi önemli.yavaş yemek yenilecek(hiç beceremem).kola çikolata kesinlikle yok
5 2.5 lt su
6 sabah 1 bardak limonlu sıcak su
aklıma gelen bunlar kızlar yine geldikçe yazarım bende
bende nefret ediyorum ama mecburum ben burası küçük bir yer o yüzden spor salonuna gitme gibi bir olanağım yok. bende şöyle birşey yaptım. pc ye 20 dk zumba 50 dk leslıe 60 dk callanetics indirdim onları yapıyorum muhakkak ihmal etmeden. he birde spor yapmadığım zaman mutlaka fena kaçamaklar yapıyorum. ilk olarak leslıe başlayabilirsin sanırım çocuk yok 24 saat sana ait rahat rahat yaparsın. leslıe 3 ile başla 40 dk zaten zamanla sen spora doymayacaksın
canım 2 sene önce 10 kılo verdım ben.fazla kılosu olan kısıler daha kolay kılo verebılıyor cunku verecegı kılo cok.mevsım nedenıyle camı zor acıyoruz yuruyus yapmak dogal olarak zor.ben zamanında bir kadın vardı vıdeolarını ındırmıstım evde yuruyorsun yuruyus yapmıs gıbı kalorı yakıyorsun sımdı hatırlayamadım kım oldugunu ama burda var o sporla ılgılı topik. artı duzenlı plates yaptım aksam olsun dıye can atardım plates yapabılmek ıcın ama zamanla bıraktım tabı.vucudum o kadar guzel olmustukı tabı devam edemedıgım ıcın verdıgım 10 kılonun 4 kılosunu aldım ben.sana tavsıyem eger spor yapamıyorum dıyorsan bunları yap.artı spor yapmadan once ya bıberıye cayı ıc yada yesıl cay daha cok yag yakarsın.ekmek yerıen kepek ekmegı ye canın ne ıstıyorsa onuda ye ama az cıkolata yıyeceksen hepsını bıtırme ceyregını ye canın tatlımı ıstedı koca tabak yerıne 1 tane ye canın borekmı ıstedı ye anam sen ama azıcık.aralarda yesıl cay meslısa cayı bıerıye cayı içebılırsın.ben yemedım sımdı kansızlık problemıyle ugrasıyorum.bu donem ıcınde kabızlık problemıde yasarsın bimde satılan bır cay var grand dıye baslıyor 2 3 tl bısey ınan ben boyle bır bagırsakları acan bırsey gormedım o cayı ıcebılırısın.sorun olursa cevaplarım burda yalnız degılsın cunku herkezın bır sekılde kılo sorunu var ve destek cıkarak ustesınden gelecez turk kadını olarak.
selam ben de 23 yaşındayım...benim de hedefim hazirana kadar 60'lı kiloya inmek..diyetisyene gidiyorum , gitmediğim her hafta salıyorum kendimi.o yüzden bize kendimizi sorumlu hissettirecek biri gerekli sanırım.ve de her zaman yürüyerek çok daha rahat veriliyor..hadi patlatalım artık şu airbagleri
öncelıkle yapacagım de tedırgın olma acaba yapamazsam deme yaparım ve basaracam de.yaza kadar mukemmel bır vucut senı beklıyor bu unutma sadece ırade lazım eger calısmıyorsan evdeysen senın ıcın bır avantaj bu sporunuda cok guzel yapabılırsın.
ben de tatlıya bayılırım ama karatay diyetine bi göz attık 3 haftadır uygulamaya çalışıyorum.tatlı isteğini ve açlık hissini kesti bi göz at bence
tatlım zaten kendi yaptığın yoğurdu yemek çok çok çok daha faydalı.
dışardaki yoğurtlar tamamen labratuvar ürünü.
benim müstakbel kayınvalidem ne paket süt alır ne paket yoğurt. sütü köylülerden alır. kaynatır sonra da yoğurt yapar. görümüncemin bebeği var ona da kesinlikle paket süt içirilmez. paket yoğurt yedirilmez.
ben anlamıyorum evlendiğimde 53 kg du 3 yılda 64 oldum doğuma 90 girdim nasıl böye bi hata yaptım anlamıyorum bir daha asla böye hata yapmam aslında yine kg verirdim aman bu süt yapar şu süt yapar diyee ye babam yee 83 kg kadım dikkat etmemle 75 düştüm şimdi 74 şu 6 rakamları bi görsem ama balkaybağın dediği gibi görsem değil görcem
bende kendi yoğurdumu yaıyorum artık.ahmet aydının taş devri kitabını okuyorum şimdi.hazır yoğurtlar hakkında neler yazmış.okumanızı tavsiye edebileceğim bir kitap şekerin ,piyasadaki ekmeklerin hakkında yazdıklarını okuynca doğal olarak bazı şeyleri değiştirmek istiyorsun.
evet karatay diyetinden bi arkadaş daha bahsetmişti bende bakayım bakalım benim gibi bi obura tatlı konusunda işe yarayacakmı
aynı hatayı bende yaptım.doğumdan sonra 20 kilo aldım.halbuki hamileliklerimde çok almamıştım.birde çok hareketsizdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?