sevilcim bende aşırı tatlı hastasıyım diyebilirim sana. genellikle sabahki ara öğünümde elmayı ikiye bölüyorum çekirdek kısmını çıkarıp içine iki tane cevizin içini kırıp koyuyorum üstünede tarçın döküyorum tadı meyveden çok enfes bir tatlıya dönüşüyo.yada bir elmayı rendeleyip içine ceviz ve tarcın döküp beş dakika kadar pişirip bir dilim tam buğday ekmeğime sürüp yiyorum tatlı ihtiyacımı inanılmaz karşılıyo.bu tarifler diyetisyenimin önerileri ve hiçbir sakıncasıda yok tarcınla aran iyiyse eğer kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum
sevgiliiştah açıcı arkadaşımmEn azimli demiyelimde kararlıyımm çünkü bu beden bana ait olmamalı olamazda ben 44 bedeni kendime yakıştıramıyorum
birşey değil canım
hadikızlar birazkendinizden bahsedin zayıflamak istemede en büyük etgen sebebiniz ne halinizde kilo ne kilo verince en çok yapmayı sitediğiniz şey ne sizi ne motive ediyorr
Ben 33 yaşında,evli iki çocuk annesi biriyim.öğretmenim.okulun en şişmanı hemde.zayıflama işine bayağı taktım.bu konuyla ilgili kitaplar okudum.sonunda irademi de yanıma aldım başladım.
ben de tatlıya bayılırım ama karatay diyetine bi göz attık 3 haftadır uygulamaya çalışıyorum.tatlı isteğini ve açlık hissini kesti bi göz at bence
kahvaltıda iki tane ufak kızartma hamur yedim diye 20 dakika spor yaptım birazda yürüdüm inşallah eritmişimdir
evet diyetisyen çokm ii olacak sanırım spordan arkadaşlarda var çok bilinçli şekilde besleniyorlar sen kaç kilosun canım yani kaç kilo vermek istiyorsun
ayın 23den sonra kaynanam gelecek o gelene kadar biraz kendimi toplasam ne güzel olur bi eltim var yeni doğum yaptı ya insan bi garm almazmı yok sanki hiç doğurmamış bende 3 4 tane doğurmuşum gibi
ya bende şu hazır şeylerden hiç hoşlanmoyorum ama mesela yoğurdu nasıl yapıyorsunuz burda hazır sütten başka birşey yok ekmeğide kensim yapmak istiyorum ekmek makinası almayı düşünüyorum bende ve bahsettiğin kitabı da bulmaya çalışıcam mutlaka
bende arkadaşım doğumdan sonra tam 20 kilo aldım.süt olsun bahanesinin arkasına sığınıp yedikçe yiyen bir toplumuz malesef bende sırf bu yüzden özellikle tatlılara aşırı düştüm neyseki çoğu gitti azı kaldı..
spor yapıyomusunuz ben sarkmalardan çok korktuğum için yapıyorum zayıflama eşofmanı almıştım hocam izin vermedi çok zaralıymış çok sarkma olur dedi
113 kiloyum..yazarken bile hem gülüyorum hem utanıyorum.boyum 170, diyetisyen önce 100'e inmemi sonra da 70'i söyledi.Ayda 6-7 kilo veriyorum özen gösterince. yani 43 kilo gibi birşey var önümde. senin durumun nasıl ? diyetisyene gidiyor musun ?
kiloolar ancak biryerde insanın canına tak edince aşka gelip veriliyor.sende bu durumu görüyorum.
diyetisyene geçen hafta gidecektim kısmet olmadı pazartesi gidicem zaten insan 40 kilo birden diye bakınca daha zor ben bu ay sonuna 5 kilo diğer aylar spora tekrar başlıycam en az 7 8 kilo diye kendimi şartlandırıyorum valla insan kısa ve kilolu olunsa top gibi uzun ve kilolu olunca yarmagül gibi oluto ben artık zayıflamak güzel şeyler giymek ve çeşit çeşit topuklu ayakkabılar almak iistiyorum pembe mavi oohh
sütçü araştır bir.bulursan onunla yapabilirsin bulamazsan günlük pastorize sütlede oluyormuş.
ayy ne kadar güldüm yaa:)))))aynen katılıyorum sana kilo zayıfada yakışmıyor şişmanada yakışmıyo.benim boyum uzun kaldırıyorum diyenler bence züğürt tesellisiyle avunuyolar:))hedefim 65 olmaktı ama 60 a düşücem arkadaşlar aşırı hırs yaptım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?