Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

tarçını çok severim ve bunu mutlaka ara öğünlerime koyacağım çokm teşekkürler zeyynebim

sevgiliiştah açıcı arkadaşımm En azimli demiyelimde kararlıyımm çünkü bu beden bana ait olmamalı olamazda ben 44 bedeni kendime yakıştıramıyorum

siz 38 e bende 44 bedene yolculuk yapayım.şu an 52 beden giyiyorum.ama bu sefer başaracağım.çünku 2hahtadır ekmek yemedim.kararlı gördüm kendimi.aslında benim yaptığım diyeti yapanlarda var ama çok ilerlemişler.burayı baştan yakaladığım iyi oldu.

birşey değil canım

hadikızlar birazkendinizden bahsedin zayıflamak istemede en büyük etgen sebebiniz ne halinizde kilo ne kilo verince en çok yapmayı sitediğiniz şey ne sizi ne motive ediyorr

Ben 33 yaşında,evli iki çocuk annesi biriyim.öğretmenim.okulun en şişmanı hemde.zayıflama işine bayağı taktım.bu konuyla ilgili kitaplar okudum.sonunda irademi de yanıma aldım başladım.

kahvaltıda iki tane ufak kızartma hamur yedim diye 20 dakika spor yaptım birazda yürüdüm inşallah eritmişimdir

Ben 33 yaşında,evli iki çocuk annesi biriyim.öğretmenim.okulun en şişmanı hemde.zayıflama işine bayağı taktım.bu konuyla ilgili kitaplar okudum.sonunda irademi de yanıma aldım başladım.

spor yapıyomusunuz ben sarkmalardan çok korktuğum için yapıyorum zayıflama eşofmanı almıştım hocam izin vermedi çok zaralıymış çok sarkma olur dedi

kahvaltıda iki tane ufak kızartma hamur yedim diye 20 dakika spor yaptım birazda yürüdüm inşallah eritmişimdir

erimiştir ama için rahat etsin diye bence akşama bi 20 dk daha spor yap kalori yakaca şekilde yürüyüş koşu veya ip atlama

Son düzenleme:
evet diyetisyen çokm ii olacak sanırım spordan arkadaşlarda var çok bilinçli şekilde besleniyorlar sen kaç kilosun canım yani kaç kilo vermek istiyorsun

113 kiloyum.. yazarken bile hem gülüyorum hem utanıyorum.boyum 170, diyetisyen önce 100'e inmemi sonra da 70'i söyledi.Ayda 6-7 kilo veriyorum özen gösterince. yani 43 kilo gibi birşey var önümde. senin durumun nasıl ? diyetisyene gidiyor musun ?

ayın 23den sonra kaynanam gelecek o gelene kadar biraz kendimi toplasam ne güzel olur bi eltim var yeni doğum yaptı ya insan bi garm almazmı yok sanki hiç doğurmamış bende 3 4 tane doğurmuşum gibi

kiloolar ancak biryerde insanın canına tak edince aşka gelip veriliyor.sende bu durumu görüyorum.

sütçü araştır bir.bulursan onunla yapabilirsin bulamazsan günlük pastorize sütlede oluyormuş.

kızlar bide benim iştahım çok fazla yani iştehımı kesecek bildiğiniz yiyecek veya icecekler varmı acaba valla mantıyı bile ekmekle yerim ben çok pis boğazımya

ah ne güzel vermissin.bense ha bu gün ha yarın derken oğlum 2,5 yaşında şu an.ama 15 gündür başladım.hergün öğretmenler odasında herkes bişeyler tutuyor ama reddediyorum.bu defa rabbimin yardımıyla başaracağım.

spor yapıyomusunuz ben sarkmalardan çok korktuğum için yapıyorum zayıflama eşofmanı almıştım hocam izin vermedi çok zaralıymış çok sarkma olur dedi

okuldaki dersten sonra kızım çıkanakadar dersten bir40 dk yürüyorum.işe gidip gelirkende yürüyorum.20 dk o sürüyor.

diyetisyene geçen hafta gidecektim kısmet olmadı pazartesi gidicem zaten insan 40 kilo birden diye bakınca daha zor ben bu ay sonuna 5 kilo diğer aylar spora tekrar başlıycam en az 7 8 kilo diye kendimi şartlandırıyorum valla insan kısa ve kilolu olunsa top gibi uzun ve kilolu olunca yarmagül gibi oluto ben artık zayıflamak güzel şeyler giymek ve çeşit çeşit topuklu ayakkabılar almak iistiyorum pembe mavi oohh

kiloolar ancak biryerde insanın canına tak edince aşka gelip veriliyor.sende bu durumu görüyorum.

evet öyle zaten bundan önce bi kere kilo verdim sırf eşimin babası tanışma için bize gelirken istediğim kıyafeti giyemedim diye inşallah şimdide o kadar iradeli olurum

ayy ne kadar güldüm yaa:)))))aynen katılıyorum sana kilo zayıfada yakışmıyor şişmanada yakışmıyo.benim boyum uzun kaldırıyorum diyenler bence züğürt tesellisiyle avunuyolar:))hedefim 65 olmaktı ama 60 a düşücem arkadaşlar aşırı hırs yaptım bakalım

bende önceden 70 olsam yeter boyum var kemiğim iri göstermiyorum diyordum ama avuntu valla baden oturuken resmimi çekiyorum yandan anamm çok kötü ya tv kızları görüyorum otursun kalksın yatsın hepsi ayrı bi güzellik valla o yüzden zaten uzun zamandır resim çekilmiyorum en son okul için çekildim o da vesikalık vucudun üçte ikisi yok yinede çok kötü gıdık bile yeter demirelin gıgğı gibi valla çok çirkin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…