bende önceden 70 olsam yeter boyum var kemiğim iri göstermiyorum diyordum ama avuntu valla baden oturuken resmimi çekiyorum yandan anamm çok kötü ya tv kızları görüyorum otursun kalksın yatsın hepsi ayrı bi güzellik valla o yüzden zaten uzun zamandır resim çekilmiyorum en son okul için çekildim o da vesikalık vucudun üçte ikisi yok yinede çok kötü gıdık bile yeter demirelin gıgğı gibi valla çok çirkin yaaa
valla canım ben sende inanılmaz hırs ve azim görüyorum olmayı istediğin kiloya gelebileceğinede kesinlikle inanıyorum.yaza fit bir vücut güzel kıyafetler güneşli hava ve bol bol gezmeler hayali bile harika:)
inşallah dediğin gibi olur bundan öncede niyetlendim ama olmadı burda beni anlayan insanlarla konuşmak iyi geldi artık üzülmüyorum hele kilo verince insan daha bi güzel oluyo sende inşallah istediğin kiloya gelirsin arkadaşım.ben kapalıyım kilolu old için hep hırka giyiyorum siyah uzun bi hırka nette o kadar güzel elbise kombinleri buldum ki hepsini saklıyorum aklıma geldikçe bakıyorum yaz gelince bunlarda giyicem diye
inşallah dediğin gibi olur bundan öncede niyetlendim ama olmadı burda beni anlayan insanlarla konuşmak iyi geldi artık üzülmüyorum hele kilo verince insan daha bi güzel oluyo sende inşallah istediğin kiloya gelirsin arkadaşım.ben kapalıyım kilolu old için hep hırka giyiyorum siyah uzun bi hırka nette o kadar güzel elbise kombinleri buldum ki hepsini saklıyorum aklıma geldikçe bakıyorum yaz gelince bunlarda giyicem diye
yaa bide düğün resimlerime bakıp insan 4 yılda 25 kiloyu nasıl alır diyee öylee söyleniyorum kendime ama arkadaşlarla,yediğim pizzaları su böreklerini,makarna partilerini,ve benzeri facia etkinlikleride düşününce sen kaşındın diyorum kendime...[/QUOy
yaklaşık aynı tarihlerde evlenmişiz.kasım 2007 evlendiğimde 56 kiloydum ve 4 yılda 85 kilocuk oldum:)))eşim beni iyi beslemiş hep der durur kendimle dalga geçerdim:)))
yaa bide düğün resimlerime bakıp insan 4 yılda 25 kiloyu nasıl alır diyee öylee söyleniyorum kendime ama arkadaşlarla,yediğim pizzaları su böreklerini,makarna partilerini,ve benzeri facia etkinlikleride düşününce sen kaşındın diyorum kendime...
kepek ekmeği kahvaltı için ısrarla söylüyor hoca bende şimdi 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta ve 1 bardak sıcak su içtim ve 99.5 olmuşum yarım kilo yani iki margarinim gitti.ben bi tablo yaptım 40 kilo vermek istiyorum yani 160 margarin paketi gibi sarı sarı kutucuklar dolabıma astım şimdi onları karalıyorum güzel oluyo
yaa bide düğün resimlerime bakıp insan 4 yılda 25 kiloyu nasıl alır diyee öylee söyleniyorum kendime ama arkadaşlarla,yediğim pizzaları su böreklerini,makarna partilerini,ve benzeri facia etkinlikleride düşününce sen kaşındın diyorum kendime...[/QUOy
yaklaşık aynı tarihlerde evlenmişiz.kasım 2007 evlendiğimde 56 kiloydum ve 4 yılda 85 kilocuk oldum:)))eşim beni iyi beslemiş hep der durur kendimle dalga geçerdim:)))
MAYIS 2007DE EVLENDİK BİZDE.. EŞİMDE BANA İYİ BAKTIM SANA DİYOR GERÇİ O BENDEN BETER KİLO ALDI BASKÜL AİLESİ GİBİ DOLAŞIYORUZ ORTALIKTA...
MAYIS 2007DE EVLENDİK BİZDE.. EŞİMDE BANA İYİ BAKTIM SANA DİYOR GERÇİ O BENDEN BETER KİLO ALDI BASKÜL AİLESİ GİBİ DOLAŞIYORUZ ORTALIKTA...
olsun arkadaşım önemli olan şuanki kilolarını verme isteğin canda bizim kiloda bizim hem alırız hemde veririz:))istedikten sonrası sadece yallah kilolar bukadar kolay..
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
merhabalar. bende 20 yaşında ve 67 kiloyum. boyum 160 cm. sizce ne kadar ve nasıl kilo vermeliyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?