Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

valla canım ben sende inanılmaz hırs ve azim görüyorum olmayı istediğin kiloya gelebileceğinede kesinlikle inanıyorum.yaza fit bir vücut güzel kıyafetler güneşli hava ve bol bol gezmeler hayali bile harika:)

valla canım ben sende inanılmaz hırs ve azim görüyorum olmayı istediğin kiloya gelebileceğinede kesinlikle inanıyorum.yaza fit bir vücut güzel kıyafetler güneşli hava ve bol bol gezmeler hayali bile harika:)

inşallah dediğin gibi olur bundan öncede niyetlendim ama olmadı burda beni anlayan insanlarla konuşmak iyi geldi artık üzülmüyorum hele kilo verince insan daha bi güzel oluyo sende inşallah istediğin kiloya gelirsin arkadaşım.ben kapalıyım kilolu old için hep hırka giyiyorum siyah uzun bi hırka nette o kadar güzel elbise kombinleri buldum ki hepsini saklıyorum aklıma geldikçe bakıyorum yaz gelince bunlarda giyicem diye

Benimde hep giydiğim standart kıyafetlerim var, çok güzel bir kot pantolon ve birde gece elbisem var 10 kilo verdiğimde anca olurlar bende onlara bakıp ilham alıyorum...:)))

yaa bide düğün resimlerime bakıp insan 4 yılda 25 kiloyu nasıl alır diyee öylee söyleniyorum kendime ama arkadaşlarla,yediğim pizzaları su böreklerini,makarna partilerini,ve benzeri facia etkinlikleride düşününce sen kaşındın diyorum kendime...

olur hayatım olur insan istedikten sonra yapamıcağı hiçbirşey yoktur.kilolar zamp gibi yapışmıyo ya vücudumuza onlar biz istersek varlar biz istemezsek yoklar:))accık hadlerini bilsinler dimi:))
bende iki yemek kaşığı yemek yanındada bir yemek kaşığı yoğurt ve bir dilim tam buğday ekmeğimi yedim.bugün öğünlerim biraz sarktı birazdanda yeşil çayımı içtimmi işlem tamamdır:)

insan hiç fark etmiyo bi bakıyosun tartı üç haneli rakamlara geçmiş bakıyorum benimle birlikte birimi çokmış yoo tekim.ama işte ben yaptım poğacaları börekleri güya eşime diye o da çok sümsüktür öyle herşeyi yemez oturdum bi onun yerine bi kendi yerime bi onun yerine bi kendi yerime sonra aldım 30 kiloyu

çok güzel bi yöntem bende yapıcam :)

günaydın kızlar kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir 1 yumurta 2 bardak çay 3 4 tane patates kızartması esime diyet yapıyorum demedim zaten kızartmadan o yüzden alıyorum ama bugün bana sen diyetmi yapıyorsun incelmişsin dedi çok kilo vermedim ama sanırım sporun faydası bende gayet havalı şekilde yoo dedim

Tabiki canım deneyimlerimizi birlikte paylaşırız
Öncelikle istemek gerekiyor zayıflamak için değil öncelikle sağlığımız için hırs yapmalıyız ama bu hırsı abartmadan düzenli bir şekilde

merhaba canlarım ben de diyete başladım ancak herbalife ürününü sadece sabahları aç karnını içiyorum..... ve akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.
mesela çekirdek canım çekerse 7 de olan akşam yemeğimi yemeden bir tabak çekirdek yiyorum :) ilginçtir ama 1 haftada 2,5 kilo gitti bile...
valla 68 li kilolardan 80 lere çıktım çok kötü hissediorum kendimi ve bu yola baş koydum arrtıkkk.. kiloları vermek önemli olsa da sonrası yani kilo korumak çok önemli!!!!!!!!!
herkes paylaşımlarını yazsın, destek çıkalım birbirimize nolurrrrr......
haydi bakalımmmmmm.:)

merhabalar. bende 20 yaşında ve 67 kiloyum. boyum 160 cm. sizce ne kadar ve nasıl kilo vermeliyim??

67 kilo isen.. ideal kilon:50 dir canım... ancak senin 50-55-enn fazla 57 kilo olman kafiidir. ama en idealin 50 canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…