Eşimin sporu..

Siz kendinizi çok ezdirmissiniz. Yok ben o saatte korkarım. Yok kocam da izin vermez zaten. Hayatiniz bundan ibaret olmasın dışarıda da bir dinya var.

spor salonları kızlı erkekli ayrı değil mi ya. bende gittm uzun süre.kadınlar çıkmayınca erkekler alınmıyordu içeriye.
gönderme atarsa trıp atsın. sen evde cebellen adam kendıne bakım yapsın.
Normal spor salonlari karisiktir , bazi ozel spor salonlari kadin erkek ayri alir , geneli karisiktir

Ben saate takıldım. Yani pekala 5-6 arası da salon saatleri oluyor. Bir de esinizle anlaşın evde olduğu günler de siz spora çıkın. Kendinizi eve kapatmayın. Ayrıca kartı vermek ne demek ya
Eşim geç çıktığı için iş yerinden ancak o saatler uygun oluyor.8e doğru iş yerinden çıkıyor.

Eşim geç çıktığı için iş yerinden ancak o saatler uygun oluyor.8e doğru iş yerinden çıkıyor.
Ee tamam 20.30-21.30 gitsin zaten isinma soğuma hariç maks 45 dakika sürüyor spor. Ki yeni baslayan birine 45 dakikalik program yazmazlar 5 dakika isinma 5 dakika soğuma 30 dakika da antreman olur.

şimdilik ses etmeyin bakalım gitsin
tecrübeli arkadaşlar zaten vazgeçer demişler inşallah vazgeçer

Sizi üzmek istemem ama sizin sonunuz hayırlı değil kusura bakmayın. Eşiniz sizi ve ailesini kaybetmeden bir şeylerin farkına varmacak gibi durmuyor. Sizde okulda okumanıza izin verdi diye çook alttan almışsınız. Yapmayın. Kimse kimseye ekmek vermez. Nasip Allahtan gelir. Kaldı ki şimdi o keyfine göre salonlara yazılıp takılabiliyorsa sizin verdiğiniz ekonomik rahatlık sayesinde. Yoksa tek maaş iki çocukla iki yakası bir araya gelmezdi. Ben eşinizin derdinin spor olduğunu da sanmıyorum. Eşiniz sizi ve çocuklarınızı gözden çıkarmış. Bunu sırf bu konu içinde söylemiyorum. Diğer konularınızı da hatırlıyorum. Eşinizin bir sonraki adımı malesef aldatma gibi duruyor. Eşiniz sanki sizi kendine rakip ve evliliği de kazanması gereken savaş gibi görmeye başlamış. Alın karşınıza konuşun diyeceğim ama ne kadar başarılı olursunuz bilmiyorum. Bence ciddi olarak pdikoloji destek almanız gerekiyor gibi duruyor.

Şuanki amacım o artık.İkna olmaz ama destek almak için elimden geleni yapacağım.

Aynısını eşim yaptı beraber gideriz dediğim spor salonuna arkadaşıyla gitmiş kayıt olmuş 3 aylık... Ben sizin gibi sakin kalamadım çok büyük sorun çıkardım benim de çocuğum var ve bütün gün baktığım için eşime ihtiyacım vardı... Benim suratımı görünce bi de sağlık sorunu yaşayınca 1 ay zor gitmiştir... Karşına alıp sakin bi şekilde nedenleriyle konuş yoksa anlamıyorlar...

Gittiği yer de önemli.
Macfit gibi bir yerse tinder gibi işliyor orada muhabbetler.
Öyle badici abilerimizin gittiği bir mekansa korkmaya gerek yok.

ben sizin yerinizde olsam çocukları uyumasi gereken saatte yatiririm. babasının çabası önemli. siz evde herşeyi babaya göre ayarlamaya calisirsaniz baba da bunu hakkı olarak görür ve daha çok abartir. daha çok beklentiye girer.

haftasonu vakit gecirirler babalariyla. saatinde yesinler saatinde uyusunlar. sizde evde egzsersiz yoga pilates vs yapın.

haftasonu çocukları oyun grubuna bırakıp spora gidebilirsiniz yazın.

ben olsam faturanin çok gelmiş olmasina bakmazdim şahsen. sormazdim bile. kendi yakinsin giderler ne kadar çok diye

Çok yaptım çok denedim adam yanına sokulduğum anda karartıyor kendini

Benim hesabımdan kesildiği için merak edip dert yanmıştım.yani onun hesabından da kesilse önceki ayın 4 katı kesilirse merak ederim neden diye..
Dedikleriniz çok hoş iyi ama ütopik geldi benim için öyle Yani.

ben uyguluyorum. benim esimde yogun calisiyo çoğu zaman görüşemiyoruz. saat onda gelecekse saatini kaydirmam çocuğun. yedi buçukta gelecekse yemeği bekletmem mesela. haftada üç dört gün hiç görmediğimiz oluyo ama gelir gelmez hasret gidersin diyemiyorum. aynı rutinine devam ediyorum. arayi esimin kapatmak için çabalaması gerekir. onun sorumlulugunu ben yüklenmem kendime.

eğer ilgisiz baba olursa ileride hesabini vermesi gereken kişi odur. ama siz böyle herşeyi dengede tutmaya çalıştıkca yipranirsiniz ve ilerisi için cok bi fayda da saglayamazsiniz.

üç dört katı da gelse bisey demem ben bı kaç kez üst üste olursa sorarım. ki uzun zaman esimin telefon faturası 50 yerine 250 300 geldi. paket aşımı yaptığı için. sadece daha iyi bi pakete geç istersen bu yetmiyo demekki artık dedim.

hayatı kendiniz için kolaylaştırın. zaten çocuklar büyük ihtimalle krese başlar Eylül'de. 4 te almayin altida alin haftada üç gün sporu da yapın. eşiniz de kendi bilir. herkes yaptığının bedelini ödemeli. birilerinin yerine bedel ödemeye çalışırsanız yorulan siz olursunuz değmez buna

Adam bunalımda bence biraz. Siz kendinizi sakin doldurmayın yok spor salonunda kadınlar fln . Bence zaten gidemez 3 gün bi heves başlarda genelde öyle oluyor. Ben olsam ellemezdim iyi git keşke söyleseydin bana da derdim bende geleyim aslında diye zarflardim bi kaç gitmesini izlerdim bakım napihor kimle çalışıyor gelince benimle konusuyor mu telefonunu elbette karistirirdim:) boş bırakmayın tabiki ama gitme diye kavga çıkartmak da parasını vermiş bu saatten sonra sorun olacak yine

Ozman ev iş konularda yarı yarıya yapacaksınız ikinizde caliyorsunuz eve yardım etmesi gerekiyor

Siz eşinizi her konuda çok bunalıyorsunuz ..Özellikle para konusunda kendinizi çok masum anlatıyorsunuz ama.. işte amasi var !

Sabah erken kalksın spora öyle gitsin diyeceğim, eşim öyle yapıyor mesela; haftanın 3-4 günü sabahın 6'sında düşüyor yollara, yapılamayacak bir şey değil. Hadi spor meselesini böyle hallettiniz diyelim de, diğer meseleleri nasıl halledeceksiniz? Adamın halletmeye gönlü varmış gibi de görünmüyor. Resmen psikolojik savaş veriyorsunuz. Sporu bıraksa bile o savaş bitecek mi? Bu tavırlarının ne kadar yıpratıcı, kırıcı olduğunu konuşmanız gerekiyor. Dinlemiyorsa, öfkeyle sizi bastırmaya çalışıyorsa, değer mi çekmeye?

Habersiz olduğunuz, sizin böyle bir talebiniz olduğunda reddedileceğinizi yazdığınız için kızıyorum.
Ancak gerçek açıdan bakınca çocukları babaları gelecek diye bekletmeyin, uyutun siz de dinlenin. Özleyen erken gelir bir şekilde sporu eker. Ki zaten haftada 3 gün çok zor çalışan bir insan için.
Ben olsam umursamaz davranır iyi ki de gittin kafayı dinlerim ne güzel modunda yaşama devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…