Bu kadar salakmı peki bide eve getirmiş ?
Bende bir türlü anlam veremiyorum ben bir hafta önce flan prezervatifle korunalım demiştim ama yani ilk baş Bi arkadaşımdan aldım dedi sonra internetten aldım dedi hangi site dedim söylemedi birde birer tane eksik yani benimi salak yerine koyuyor acabaBu kadar salakmı peki bide eve getirmiş ?
:)) Yok hiç demiyorum aslında yaIlle de banlancam diyorsun
Ortada delilim yok böyle Bi şeyden nasıl kanıya varabilirim birde düşünüyorum öyle bşy olsa adam salak mı eve getirsinSiz cok mu safsiniz yoksa ben cok mu fesadim bilemedim ama bence bariz aldatilmissiniz. Yani ben yasasam bunlari hic tereddut duymazdim
Ya ben bu işin peşini bırakmamGizli birşey yapsa niye açık açık eve getirsin,
Ortak alıp bölüştüler herhalde
Koyuyor vallahi ne diyim . Hayırdır bu ne cesaret yiğidim , nerde harcadın bunları deseydin , sinir geldi bana vallahi .Bende bir türlü anlam veremiyorum ben bir hafta önce flan prezervatifle korunalım demiştim ama yani ilk baş Bi arkadaşımdan aldım dedi sonra internetten aldım dedi hangi site dedim söylemedi birde birer tane eksik yani benimi salak yerine koyuyor acaba
Yok direk cebinden çıkarıp bana verdi nerden aldm dedim arkadaşım verdi dedi sonra bende yok artık arkadaşından prezervatifmi istedin deyince bu sefer lafı değişti netten aldım dedi bende şüphelendim birer tanede eksik olunca hangi site göster flan dedim yok dedi kızarsın şimdi dediYani eve girerken elinde miydi apaçık bunlar? Siz göreceksiniz diye saklamaya çalışmıyorduysa bir işte cevirmiyordur mantıken.
Bu bi taktik olabilir sonuçta bi şey ararken hep kuytu köşe bakarız. Gözümüzün önünde olma ihtimalini düşünmediğimiz için şey değil mi bu kötü bi şey olsa ben silmez miyim aşkım ya ben senden bi şey saklamam saklasam tamam hadi haklısın bak saklamamışımYani eve girerken elinde miydi apaçık bunlar? Siz göreceksiniz diye saklamaya çalışmıyorduysa bir işte cevirmiyordur mantıken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?