Eşimin şüphe uyandıran harektleri

Bir erkekte bu kadar keskin zeka hiç zannetmiyorum ya
Genelde pür dikkat saklamaya çalışıp eline yüzüne bulaştırırlar, kafaları senkron çalışamıyor.
Valla bilmiyorum benim sevgilim aşırı zeki beni suya götürmeden su içtim sandirir onunla kala kala bende işte az biraz zehir olmaya çalışıyorum diyelim her seyi gözümün önündedir ve ben asla bi şey yaptığını düşünmem bu yüzden taktik olabilir

Prezervatif kullanmayan ılıskıde eve getırmesı ne ya pasta aldım belkı yenır der gıbı

"Bir şey olsa, bunları senden gizlerdim değil mi?" demek için böyle göstere göstere gelmiş olabilir diyeceğim ama mantıksız, durduk yere niye şüphe soksun içinize?

Nasıl bir ilaç almış? Geciktirici sprey gibi bir şey mi yoksa hap tarzı mı?
Haplar plastik ambalajda değil, kutuda ise, içindekileri, mideyi bozup diyareye sebep olabilecek basit bir ilaç ile, sprey ise de kaşıntıya sebep olabilecek bir karışım ile değiştirin;. sonrasında haline bakıp, ilacı sizsiz kullanıp kullanmadığını netleştirmeniz kolay olur diyeceğim de, fazla manyakça kaçacak sanki.

Aldatmış olsa niye getirip gözünüze soksun aldatmadıysa niye kaçamak cevaplar veriyor Ürünlerden birer tane eksilmiş olması Acaba Acemiliğine mi denk geldi sorusunu akıllara getiriyor

Valla gerçekten şüpheli. Ama eğer aldatıyorsa aldatmasından çok elinde poşeti sallaya sallaya cinsel ürünlerle gelmesine yani beni o kadar salak yerine koymasına ve kendisinin de böylesine salak olmasına kızardım. Yani aldatıyorsa da bu kadar salak mı anlamadım ya.

Sen cidden promussun

Bir hafta önce ben kullanalım demiştim
Hıc korunmayıp mı bunu ıstedınız yoksa farklı bır korunma yontemıne mı gecmek ıstedınız ıkısı arasında fark var. Daha once kullanmadıysa nasıl bısey dıye acıp bakma ıhtıyacı hasıl olmusta olabılır. Yanı acılınca bırdaha kullanılmıyo zaman gecınce oyuzden bakıp atmıstır eve getırecek kadar saf oldugunu dusunmuyorum kacamak yapıpta

Bunları adam bana gösterdikten sonra bir daha kullanmaz ki çünkü sayılı yani üç ilaç 11 prezervatif kalmış birer tane eksilince ilaçlarda plastik ambalajda

Ama peki ya ilaç? Birde verdiği cvplar şüphe çekici değil mi

Ama peki ya ilaç? Birde verdiği cvplar şüphe çekici değil mi
Belkı ufak caplı bır problem yasıyordur ılacla desteklenebılecek turden. Bızde bır donem boyle problemlerı ılacla cozduk hemen kalbınızı bozmayın bence bı oturun olayı tartısın derım

Belkı ufak caplı bır problem yasıyordur ılacla desteklenebılecek turden. Bızde bır donem boyle problemlerı ılacla cozduk hemen kalbınızı bozmayın bence bı oturun olayı tartısın derım
Aldatmış olsa niye getirip gözünüze soksun aldatmadıysa niye kaçamak cevaplar veriyor Ürünlerden birer tane eksilmiş olması Acaba Acemiliğine mi denk geldi sorusunu akıllara getiriyor
İlk defa prezervatif kullanacaktk hadi diyorm onu merak etti açtı ilaç ne alaka onu çözemiyorum birde başta arkadaş verdi deyip sonra netten aldm demesi. Sayfayı söyleyememesi ilacı arkadaşa verdim demesi çok saçma ya gerçekten bağdaştıramıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…