Eşimin şüphe uyandıran harektleri

Koyuyor vallahi ne diyim . Hayırdır bu ne cesaret yiğidim , nerde harcadın bunları deseydin , sinir geldi bana vallahi .
Buna benzer bir konun varmıydı daha önce yanlışmı hatırlıyorum acaba
Hayır ben ilk defa böyle bşyle karşılaşıyorum normalde şüpheci bir insanım kolay kolay kimseye güvenmem dedim ki acaba benim şüpheci hareketimmi yine

Ya ne bileyim, yanlış bişey yapsa eve gelirken çöpe atardı, daha kolay olmaz mi? Site, hap vs, fantezi peşinde belki adam .

Bence birisini koruyor size de söyleyemiyor olabilir. Yani saf bir erkek mi ki bunları eve getirsin, araba da falan getirir ya da saklar ne bileyim. Çok mantıksız geldi.
Banada çok mantıksız geliyor yani öyle bşy olsa salak mı yanında getirsin yada beni salak yerine koyuyor bir türlü bağdaştıramadm Bir şeye

Banada çok mantıksız geliyor yani öyle bşy olsa salak mı yanında getirsin yada beni salak yerine koyuyor bir türlü bağdaştıramadm Bir şeye
Ben olsam olay çıkarırdım eninde sonunda gerçeği anlatmak zorunda kalırdı. Ya da işten geç geleceğini söylediği bir gün onu takip ederdim.

cinsel ilaç ya da ürünleri şu ana kadar sizinle birlikteyken kullanmadı ise bu zaten ilk falso.
2. falso hem prezervatifin hem de cinsel ürününün ne hikmetse "1" er tane eksik olması...
geçmiş olsun.

Kendisi de hiç kullanmadiysa beraber denemek istiyor olamaz mı? Özel bir tür mü?
Yaw canım ne alaka, niye aldın, hap neden ...site neymiş, söz kizmayacagim vs diye tatlı dil konusturmaya calissaydiniz az.

Ya ne bileyim, yanlış bişey yapsa eve gelirken çöpe atardı, daha kolay olmaz mi? Site, hap vs, fantezi peşinde belki adam .
Adamın arayışı farklı demek ki konu sahibine eşiyle birlikte o ürünleri aldığı siteden birlikte ürün seçmelerini öneririm varsa bi eksik alet edavat ablamız da katılsın konuya hem manayla varsa bir istek arzu onlarda çözülür adam gidiyorsa başka yere tavla oynamaya gitmez

Aldatma süsü vermek istense anca bu kadar başarılı olur. Eşiniz cinnet mi istiyor?
Hadi kullanın diye getirdi... Bir tane niye eksik?
Insan arkadaşına prezervatif verir mi ya?
Ben zaten kolay kolay bırakmam bu işin peşini ama nasıl öyle bşy varsa ortaya çıkartacağm

Kendisi de hiç kullanmadiysa beraber denemek istiyor olamaz mı? Özel bir tür mü?
Yaw canım ne alaka, niye aldın, hap neden ...site neymiş, söz kizmayacagim vs diye tatlı dil konusturmaya calissaydiniz az.
Dedim niye kızayım diye yok dedi ısrarla açmadı bu hangi arkadaşın ben tanıyomuyum dedim onuda söylemedi

farklı bir bakış açısıyla:
Arkadaşı aldı bunları ve kullandı birer tane ve muhtemelen yine ihtiyacı olacak.
Eşinden saklamak için ise sizin eşinize verdi sen sakla kanka vs diyerek.
Eşiniz böyle şeyleri bilmediğinden de açıp baktı cidden merak ederek.
muhtemelen yakın zamanda da geri isteyecek.

Bir erkekte bu kadar keskin zeka hiç zannetmiyorum ya
Genelde pür dikkat saklamaya çalışıp eline yüzüne bulaştırırlar, kafaları senkron çalışamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…