Hayır ben ilk defa böyle bşyle karşılaşıyorum normalde şüpheci bir insanım kolay kolay kimseye güvenmem dedim ki acaba benim şüpheci hareketimmi yineKoyuyor vallahi ne diyim . Hayırdır bu ne cesaret yiğidim , nerde harcadın bunları deseydin , sinir geldi bana vallahi .
Buna benzer bir konun varmıydı daha önce yanlışmı hatırlıyorum acaba
Ya ne bileyim, yanlış bişey yapsa eve gelirken çöpe atardı, daha kolay olmaz mi? Site, hap vs, fantezi peşinde belki adam .Bu bi taktik olabilir sonuçta bi şey ararken hep kuytu köşe bakarız. Gözümüzün önünde olma ihtimalini düşünmediğimiz için şey değil mi bu kötü bi şey olsa ben silmez miyim aşkım ya ben senden bi şey saklamam saklasam tamam hadi haklısın bak saklamamışım
Banada çok mantıksız geliyor yani öyle bşy olsa salak mı yanında getirsin yada beni salak yerine koyuyor bir türlü bağdaştıramadm Bir şeyeBence birisini koruyor size de söyleyemiyor olabilir. Yani saf bir erkek mi ki bunları eve getirsin, araba da falan getirir ya da saklar ne bileyim. Çok mantıksız geldi.
Ben olsam olay çıkarırdım eninde sonunda gerçeği anlatmak zorunda kalırdı. Ya da işten geç geleceğini söylediği bir gün onu takip ederdim.Banada çok mantıksız geliyor yani öyle bşy olsa salak mı yanında getirsin yada beni salak yerine koyuyor bir türlü bağdaştıramadm Bir şeye
Yok anam şüphecilik değil bu , adam gözüne sokmuş zaten , ne cesaret , alkışlıyorum enişteyi vallahi .Hayır ben ilk defa böyle bşyle karşılaşıyorum normalde şüpheci bir insanım kolay kolay kimseye güvenmem dedim ki acaba benim şüpheci hareketimmi yine
Kendisi de hiç kullanmadiysa beraber denemek istiyor olamaz mı? Özel bir tür mü?Yok direk cebinden çıkarıp bana verdi nerden aldm dedim arkadaşım verdi dedi sonra bende yok artık arkadaşından prezervatifmi istedin deyince bu sefer lafı değişti netten aldım dedi bende şüphelendim birer tanede eksik olunca hangi site göster flan dedim yok dedi kızarsın şimdi dedi
Ya birde merak ettim açtım baktım demesi yokmuYok anam şüphecilik değil bu , adam gözüne sokmuş zaten , ne cesaret , alkışlıyorum enişteyi vallahi .
Adamın arayışı farklı demek ki konu sahibine eşiyle birlikte o ürünleri aldığı siteden birlikte ürün seçmelerini öneririm varsa bi eksik alet edavat ablamız da katılsın konuya hem manayla varsa bir istek arzu onlarda çözülür adam gidiyorsa başka yere tavla oynamaya gitmezYa ne bileyim, yanlış bişey yapsa eve gelirken çöpe atardı, daha kolay olmaz mi? Site, hap vs, fantezi peşinde belki adam .
Saoluncinsel ilaç ya da ürünleri şu ana kadar sizinle birlikteyken kullanmadı ise bu zaten ilk falso.
2. falso hem prezervatifin hem de cinsel ürününün ne hikmetse "1" er tane eksik olması...
geçmiş olsun.
Ben zaten kolay kolay bırakmam bu işin peşini ama nasıl öyle bşy varsa ortaya çıkartacağmAldatma süsü vermek istense anca bu kadar başarılı olur. Eşiniz cinnet mi istiyor?
Hadi kullanın diye getirdi... Bir tane niye eksik?
Insan arkadaşına prezervatif verir mi ya?
Ne yapmayı düşünüyorsun peki ?Ben zaten kolay kolay bırakmam bu işin peşini ama nasıl öyle bşy varsa ortaya çıkartacağm
Dedim niye kızayım diye yok dedi ısrarla açmadı bu hangi arkadaşın ben tanıyomuyum dedim onuda söylemediKendisi de hiç kullanmadiysa beraber denemek istiyor olamaz mı? Özel bir tür mü?
Yaw canım ne alaka, niye aldın, hap neden ...site neymiş, söz kizmayacagim vs diye tatlı dil konusturmaya calissaydiniz az.
Sessizde kalıp takip etmeyi düşünüyorumNe yapmayı düşünüyorsun peki ?
O zaman git üstüne yürü bacım. Bana şimdi mantıklı bir açıklama vermezsen, bu eksikleri başka biriyle kullandığını düşünmekte haklıyım ve seni terk edicem de.Dedim niye kızayım diye yok dedi ısrarla açmadı bu hangi arkadaşın ben tanıyomuyum dedim onuda söylemedi
Bir erkekte bu kadar keskin zeka hiç zannetmiyorum yaBu bi taktik olabilir sonuçta bi şey ararken hep kuytu köşe bakarız. Gözümüzün önünde olma ihtimalini düşünmediğimiz için şey değil mi bu kötü bi şey olsa ben silmez miyim aşkım ya ben senden bi şey saklamam saklasam tamam hadi haklısın bak saklamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?