- 23 Eylül 2019
- 6
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi Yalandunya59
-
Gidip söyleyin yapacak bi usta bulsun odalara kapanacagina8 yıllık evliyiz eşim her problemin kaynağı olarak beni görüyor. Dün evin antredeki fayansları patladı o şehir dışındaydı bende kızmasın diye o gelene kadar onları söktüm temizledim ve ğzerini örttüm çocuklar takışıp düşmesin diye. Eve girip gördüğünde her zamanki gibi surat yaptı kendini yatak odasına kapattı hiç odadan çıkmadı. 3 ve 7 yaşında iki oğlum var onları bile görmezden geliyo bunda ne benim nede çocukların suçu var ama o her defasında aynı şeyi yapıyo. Bi çocuk gibi küsüp iletişimi kesiyor ve sürekli benim gitmemi bekliyor artık çok sıkıldım bu durumdan
Bence kendi başına takılmak için her bahaneyi kullanıyor.8 yıllık evliyiz eşim her problemin kaynağı olarak beni görüyor. Dün evin antredeki fayansları patladı o şehir dışındaydı bende kızmasın diye o gelene kadar onları söktüm temizledim ve ğzerini örttüm çocuklar takışıp düşmesin diye. Eve girip gördüğünde her zamanki gibi surat yaptı kendini yatak odasına kapattı hiç odadan çıkmadı. 3 ve 7 yaşında iki oğlum var onları bile görmezden geliyo bunda ne benim nede çocukların suçu var ama o her defasında aynı şeyi yapıyo. Bi çocuk gibi küsüp iletişimi kesiyor ve sürekli benim gitmemi bekliyor artık çok sıkıldım bu durumdan
Soru 1 :) fayanslar nasıl patladıDün evin antredeki fayansları patladı
Ayy kesin oğlaktırAllah sabır versin de bir sey sorabilir miyim bu surat asmalar çok tanıdık geldi eşinizin burcu ne(tabi alakaya maydonoz biraz ama)
Ben de boğa ile oğlak arasında kalmıştımAyy kesin oğlaktır
Bu erkeklerin hepsi değişik model ama yaptığı hareket çok çocuksu geldi, çok şımarık ve korunaklı büyümüştür ondandır her sorumluluktan kaçması, Allah Sana sabır versin böyle bir erkeğe hiç saygım ve sevgim olmaz dı
Problem çözme becerisi gelişmemiş. Para sıkıntısı yoksa eksik olan şeyleri yaptırın. Parasını öder herhalde. Bu kadar ini da yapsin8 yıllık evliyiz eşim her problemin kaynağı olarak beni görüyor. Dün evin antredeki fayansları patladı o şehir dışındaydı bende kızmasın diye o gelene kadar onları söktüm temizledim ve ğzerini örttüm çocuklar takışıp düşmesin diye. Eve girip gördüğünde her zamanki gibi surat yaptı kendini yatak odasına kapattı hiç odadan çıkmadı. 3 ve 7 yaşında iki oğlum var onları bile görmezden geliyo bunda ne benim nede çocukların suçu var ama o her defasında aynı şeyi yapıyo. Bi çocuk gibi küsüp iletişimi kesiyor ve sürekli benim gitmemi bekliyor artık çok sıkıldım bu durumdan
Yay burcuAyy kesin oğlaktır
Fayanslar uzun zamandır sallanıyodu zaten beklenen bişeydi yani. Benim anlayamadığım böyle basit şeyleri sanki yeryüzündeki en önemli şeymiş gibi büyütmesi zaten mantıklı bi açıklama gelmiyo aklımaSoru 1 :) fayanslar nasıl patladı
Soru 2 :) 8 yıldır bu duruma alışamadınız mı?
Soru 3 :) Fayanslar hala öyle mi?
Gerçekten zor bir durum Allah Kolaylık Versin
Ama yapı işte bazı şeyler zamanla da olsa değişmez . Sizde Sanki çok üzerine düşüyorsunuz gibi geldi bana boşverin belki siz boşverdiğiniz zaman yapıcı olan o olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?