- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Dilara55333
-
İnternet diye bir şey çıktı?Bu aralar çok eşten şikayet var e bende de var topluca ne oldu bu erkeklere
Aynı modelden bendede var günde 2 sefer bağirip kavga etmeden duramaz bende degiştiremwdim 8yıldır.bunun ana baba komple kavgacıAynı model bende de var 9 yıldır değiştiremedim malesef...
Ailesi özellikle babası bagirikci rol model almış onu almaz olasica....
Aynen sürekli uyariyorum bak evladımız var baba rol model senin gibi olmasın diyorum yine ayni inanki....Aynı modelden bendede var günde 2 sefer bağirip kavga etmeden duramaz bende degiştiremwdim 8yıldır.bunun ana baba komple kavgacı
Anne babadan öyle görmüşler uyguluyolar.olan bize oluyo offff ofAynen sürekli uyariyorum bak evladımız var baba rol model senin gibi olmasın diyorum yine ayni inanki....
Malesef öyle ama ben evladımi öyle eğitmeyeceğim esimin yüzüne de söylüyorum...Anne babadan öyle görmüşler uyguluyolar.olan bize oluyo offff of
Ben artık öyle yapıyorum işe yarıyor ama istemsiz sinirlerim bozuluyor birde kafama takmamayi öğrenirsem tamamdır...Bağırmasıni neden çekiyorsunuz ki. Anlamıyorsa bağırmaya başladığı an bir kelime etmeden ortami terk edin. Nr yaptığınızı sorsa dersiniz ki: Sen böyle bağırmaya devam et, gün gelir giderim bir daha da arkama bakmam!
Kimse baskasinin Bağırmasıni cekmej zorunda değil.
Düzelmez kardeşim düzelmez. Huylu huyundan vazgeçmez. Benim eşimde öyle. Kavga ederiz bağırır. Bağırmadan konuş benimle bir daha derim. Tamam der özür diler bi sonrakine yine bağırır. Vesselam bi çare bulursan bana da yaz :)Kızlar eşime ne desem olmadı ben anlamıyorum neden böyle oluyor.
Konuşuyorum pişman oluyor mutlu oluyoruz sonra afedersinsiz içine ediyor.
Bugun dışarı ya çıktık oturduk bir iki saattir güzelce konuştuk
Özellikle bana bağırmaması gerektiğini konıstuk.
Haklı olduğumu pişman olduğumu söyledi herşey gzüeldi.
Sonra annemi aradık annem bizde kalıyor bebeği indir biz de parka geçelim dedik.
Anne indirimiş geri çıkarmış biz yarım saat içinde park ta olduk
Sağa baktık sola baktık annem yok
Annem hemen çıkmış biz gelmedik diye
Eşim olacak şahıs
Park ta beni rezil etti yine sesini yükseltti annen hemen çıkmış bu kadar olmaz geliyoruz dedik vs diye.
Park ta bulamayınca annemi sinir oldu.. Hayıe anneme kızıyorsun beni deli etti bana neden bağırıyorsun hemde toplum içinde şuan eve geldik bebeği alıp götürdü park a geldi yanında konuşuyor hiç bir şey olmamış gbi benimse tüm enerjim düştü moralim alt üst yine aynısını yapmıyor düzelmiyor.
Not : kesinlikle psikoloğa gitmiyor ne dediysem olmadı
Düzelmez kardeşim düzelmez. Huylu huyundan vazgeçmez. Benim eşimde öyle. Kavga ederiz bağırır. Bağırmadan konuş benimle bir daha derim. Tamam der özür diler bi sonrakine yine bağırır. Vesselam bi çare bulursan bana da yaz :)
Bağırmasıni neden çekiyorsunuz ki. Anlamıyorsa bağırmaya başladığı an bir kelime etmeden ortami terk edin. Nr yaptığınızı sorsa dersiniz ki: Sen böyle bağırmaya devam et, gün gelir giderim bir daha da arkama bakmam!
Kimse baskasinin Bağırmasıni cekmej zorunda değil.
Malesef öyle ama ben evladımi öyle eğitmeyeceğim esimin yüzüne de söylüyorum...
Ben çekiyorum başkasının kızı çekmesin eşine sevgiyi saygıyı öğrensin inş
azdılar bacım.Bu aralar çok eşten şikayet var e bende de var topluca ne oldu bu erkeklere
O bağırmaya başlayınca terkedin
Kendi kendine bağırsın
Öfke kontrol sorunu
Psikolojik destekten başka çözüm yok
Keşke kabul etse ama etmiyor ömrüm bitiyor bu adamın siniri geçmiyor
Yaptım onu da yaptım laf anlamıyorseni kimin yaninda rezil ediosa sende oyle rezil et. gor bak bir daha yapiomu
Eşinizi bu hale getiren sebep sizsiniz
Eski konularınızdan biliyorum
Adamı iyice DELİRTTİNİZ
"Gerçek Hastalar Psikiyatriste Gitmezler; Gerçek Hastaların, Hasta Ettikleri Kişiler Gider "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?