Eşimin sürekli bağırması?

Aynı model bende de var 9 yıldır değiştiremedim malesef...
Ailesi özellikle babası bagirikci rol model almış onu almaz olasica....
Aynı modelden bendede var günde 2 sefer bağirip kavga etmeden duramaz bende degiştiremwdim 8yıldır.bunun ana baba komple kavgacı

Bağırmasıni neden çekiyorsunuz ki. Anlamıyorsa bağırmaya başladığı an bir kelime etmeden ortami terk edin. Nr yaptığınızı sorsa dersiniz ki: Sen böyle bağırmaya devam et, gün gelir giderim bir daha da arkama bakmam!
Kimse baskasinin Bağırmasıni cekmej zorunda değil.

Ben artık öyle yapıyorum işe yarıyor ama istemsiz sinirlerim bozuluyor birde kafama takmamayi öğrenirsem tamamdır...

Düzelmez kardeşim düzelmez. Huylu huyundan vazgeçmez. Benim eşimde öyle. Kavga ederiz bağırır. Bağırmadan konuş benimle bir daha derim. Tamam der özür diler bi sonrakine yine bağırır. Vesselam bi çare bulursan bana da yaz :)

Evet napcaz peki

Zaten öyle yapıyorum muhatap olmuyorum ama bugun park ta yaptı rezil oldum sonra özür diliyor utanmaz

O bağırmaya başlayınca terkedin
Kendi kendine bağırsın

Öfke kontrol sorunu
Psikolojik destekten başka çözüm yok

Malesef öyle ama ben evladımi öyle eğitmeyeceğim esimin yüzüne de söylüyorum...
Ben çekiyorum başkasının kızı çekmesin eşine sevgiyi saygıyı öğrensin inş

İnşallah eşimin ailede hekres birbirine salak mal dio hatta öyle ki ordan gelince bende demeye başladım sonra hatamı anladım.
Yemin ederim konuşma şekilleri öyle iğrenç cahiller

Eşinizi bu hale getiren sebep sizsiniz
Eski konularınızdan biliyorum
Adamı iyice DELİRTTİNİZ

"Gerçek Hastalar Psikiyatriste Gitmezler; Gerçek Hastaların, Hasta Ettikleri Kişiler Gider "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…