Eşimin sürekli başka kadınlara bakması

Cadaloz Kedi

Life is a beach, enjoy the waves.
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
202
1.201
63
Merhaba kızlar, bu nasıl bir şey anlamıyorum. Eşime bakıyorum ne tarafta kadın var oraya baya çoğunlukla böyle. Etrafa bakıyorum diyor bir de. Minibüsteydik arkamıza kadın oturdu inerken ben eşime bakıyorum yine, o ise o kadına bakıyordu. Bu mu etrafa bakmak? Ben kıskançlık yaptığımı düşünmüyorum, erkeklere mi bakıyorum ben mesela?

empati yaptırmak gerek sende gelen geçen erkeğe bak neye bakıyorsun derse de etrafa bakıyorum dersin

Merhaba kızlar, bu nasıl bir şey anlamıyorum. Eşime bakıyorum ne tarafta kadın var oraya baya çoğunlukla böyle. Etrafa bakıyorum diyor bir de. Minibüsteydik arkamıza kadın oturdu inerken ben eşime bakıyorum yine, o ise o kadına bakıyordu. Bu mu etrafa bakmak? Ben kıskançlık yaptığımı düşünmüyorum, erkeklere mi bakıyorum ben mesela?

sizi üzmek istemem
büyük konuşmak da istemiyorum ama
ben olsam asla kaldıramam
şu yazdığınız, benim için direkt boşanma sebebi
midem bulanır adamın kişiliğinden

hani çok güzel bi kadın görürsün gözün kayar, benim de kayar
ama sizinki sürekli bir şey

Haklısınız ona bakmayayım ben de, niye bakıyorum ki zaten. Hep görmezden geldim bana öyle geliyordur diye ama yeter ya hiöte öyle değil. Kim olsa kötü hisseder eminim ben varken neden başkası? Evleniyorsun ya el altındasın garantisin tabi

sizi üzmek istemem
büyük konuşmak da istemiyorum ama
ben olsam asla kaldıramam
şu yazdığınız, benim için direkt boşanma sebebi
midem bulanır adamın kişiliğinden

hani çok güzel bi kadın görürsün gözün kayar, benim de kayar
ama sizinki sürekli bir şey
Şu an zaten çok kötü hissediyorum konuştum, yanımda. Tek kelime etmiyor genelde de böyledir. Susuyorsan kabulleniyorsun demektir deyip çekip gittim yanından. Hastanede randevum vardı hala bekliyorum suskun oturuyor.

Şu an zaten çok kötü hissediyorum konuştum, yanımda. Tek kelime etmiyor genelde de böyledir. Susuyorsan kabulleniyorsun demektir deyip çekip gittim yanından. Hastanede randevum vardı hala bekliyorum suskun oturuyor.

konuşmanız neyi değiştirecek ki?
olay vazgeçilecek bir huy gibi değil ki yani el şakası yapmak gibi mesela
dürtü mü diyeyim, düşünce mi diyeyim, zihniyet mi diyeyim bilemedim
umarım çözüm yolu bulursunuz

Erkekler bakar,baktıklarında da bakmıyorum etrafa bakıyordum der. Bilerek mı yapıyorlar bilmeyerek mı çözemedim bende henüz. Eşim genelde güzel alımlı bir kadın olunca bakıyor fark ettim hatta bazen aynı kadına baktığımız dahi oldu :) kadın güzel dikkat çekici gerçekten o zaman benim de dikkatimi çekiyor konusunu bile açmıyorum. Ama minibüste baksa küçücük alan yani bırak ben başkaları da fark edip beni o duruma sokması cinayet sebebi :bicak:
Sakin konuşmayın bence bu durumu baya bağıra çağıra konuşun ki anlasın. Farkında olmadan da bakıyor olabilir.

benim eşimde bakardı mini etekli taytlı kızlara bide ya bunları niye böyle çıkarıyolar dışarı derdi acaip kalabalıkta bile bulurdu böylelerini
sonradan anladımki adamın gözü dışardaymış meğer habire eğlence arayışında

Evet şu an hemen ayrılalım diyor her zamanki gibi. Çok şaşırdım ya azıcık ciddi bir şey olsun git İstanbul'a. Başka bildiği mi var

Baktığını gördüğün an çantayı yüzüne çarp.
Ay pardon ya saçımı kaşıyacaktım
Dolmuş sarstı
Elimde çanta olduğunu unuttum
Tarzı bahaneler söyle.
Önemli olan çarpmak.

Erkeklerin genelimi boyle olur :)
Gecenlerde kizima alisveris yapiyoduk iki dakika oturuyim dedi
Ne göreyim kiyafet katlayan kiza nerelesin , gunde kactane kiyafet katliyosun falan diyor
Ayyy gülesim geldi sinirim bozuluyor arkadas:confused:

bencede neden gitmiyorsunuz?sizi istemeyen kişi ufak bir hatanızda gidecektir buna emin ol.aynı yollardan geçtim
Gitmiştim zamanında, 4 ay ayrı kaldık sonra tekrar barıştık. Onu çok seviyorum, çok şükür sorunlarımızı mantıklı bir şekilde çözmeye çalışırız genelde ama nadir olarak böyle kavga çıktı mı bunu diyor. En son böyle olalı 3 ay falan olmuştur.

Back
X