sen de her Allahın günü annene git ya da gitmek istediğini sürekli dile getir, sürekli annenden bahset onun yemekleri ağzı yüzü burnu alakalı alakasız anne de dur, özledim de ağla hatta bayıl,gerçekten ben artık bu ana kuzularıyla nasıl başedilir bilemiyorum tek bulabildiğim çözüm bu
yeni mi evlisiniz? acaba eşin evli olduğunun,anneciğinin kollarından başka bir yuvaya uçtuğunun farkında değil mi hala?
bence abartmıyorsun,zaten günde 3 kez annesini görüyor bir de hergün berabersiniz bunun abartılacak yanı kalmamış..
hiç konuşmadınız mı bu konuyu?
sen de her Allahın günü annene git ya da gitmek istediğini sürekli dile getir, sürekli annenden bahset onun yemekleri ağzı yüzü burnu alakalı alakasız anne de dur, özledim de ağla hatta bayıl,gerçekten ben artık bu ana kuzularıyla nasıl başedilir bilemiyorum tek bulabildiğim çözüm bu
yok canım 7 senedir evliyiz
evlenmiyeymişşş paşa...konuşmayı denemişsinizdir tepkisi nasıl günde 3 öğün annesi her gün de sizdeymiş ne münasebet ,
bnim annem uzakta oturuyor bana ve çocuğum var ana sınıfına gidiyor ancak haftasonları gidebiliyorum onuda iki üç haftada biruzak diye
yok canım 7 senedir evliyiz
7 senedir böyle mi yani?
7 senede değişmeyen adam bu saatten sonra hiç değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?