evdeyim ben çalışmıyorum ama istenmediğini belli ediyorum yok ama gurur yok anlayış yok kadında hatta bazen tek eşim hergün gitsin naparlarsa yapsınlar tek o hergün hergün gelmesinde diye düşündüğüm bile oluyor öyle bıktım yani
Kayınvaliden çok düşüncesiz gerçekten evet evlat aranırda görüşülürde ama herşeyin bi sınırı var, hergün telde konuşsunlar bi sesini duysun eywallah hadi yetmedi haftada birgün onlara ayırın gerekirse iş çıkışı orda yemek yiyin muhabbet edin. Ama senin kocadada var hata annesine bi dur demeli. 7 senedir hergün sabah öğle akşam gittiği yetmio gibi kaynanan gelcek sonra adam 1 gün gitmeyince kadın delirir tabi, sanada yazık ya çocugun var senide ana doğurdu şuanda inanılmaz sinir oldum kaynana. Allah'ım herkese merhamet versin.
Bence kocanla konuş ama başka bi bahaneyle ama konuşurken annesinin adını ağzına bile alma çünkü bu sefer annemi sevmiyor zaten dicek iyice kötü olcak aranız, beraber vakit geçirmek istediğini onu çok özlediğini fln söyle hatta abart gerekirse ağlabide arkadaşlarınız fln yokmu bi uğraşınız olsa sosyal aktiviteniz hani zaman kalmasa annesine , kadın en fazla arar kızar fln 1 2 alışır böle böle.
malesef böyle bıktım usandım artık
aynen benim kaynanam o tipbunun adı annelik bağı değil bu marazi bi bağ ve sağlıklı değil, insanda azcık gurur olur, öyle insanlardan çok korkarım yüzüne tükürsen ertesi gün seninle lay lay lom konuşan tipler var yaa
ne konuşuyum ne yapıyım bilmiyorum ki nasıl yaklaşmalıyım kavga çıkıyor bu konu açılıncaAh canım ya, nasıl sabrettin onca sene?
Eşinle konuşman lazım, ki bu saatten sonra bir şey değişir mi bilemiyorum? ama bu şekilde devam edemez, etmemeli.
ne konuşuyum ne yapıyım bilmiyorum ki nasıl yaklaşmalıyım kavga çıkıyor bu konu açılınca
Arkadaşım fikrinize saygı duyuyorum ama benim görüşüm evlenince insanları hergün aramak doğru değil, çünkü onların da bir hayatı özel anları olacak,eğer her gün çocuklarınızı ararsanız büyük ihtimalle evliliklerinde mutsuz olacaklar biz de anne olarak bunu istemeyiz
bu kadar yakın olsan sende sürekli görüşürdün ailenle diyor
bu durumun bilimsel açıklaması şu; yapışık ana-oğul sendromu
kaynanacığın oğlunu egemenliği altına almış seni de bastırmış 7 yıldır.bu oğluş sevgisi falan değil başka birşey.sanırım siz evlenince yavrusunu kurtlar kaptı sanıp daha bi abartmış anneliği..
burası oğlumun evi demesinden belli..gelini nerde yaşıyor acaba?
oğlumun evi ne yaa, eşlerde o evde evcil hayvan mı hizmetçi mi, rest çekmeyi düşünmezmisin, taşınsanız başka yere falan gerçekten bana bile oturduğum yerde çarpıntı geldi
Bıkmak için geç kalmışsın canım bu adam değişmez sende buna takma hiç eline hiç birsey gecmez cünkü baştan tavrını koyacaktın artık çok geçmalesef böyle bıktım usandım artık
aynen benimde istediğim tek şey biraz anlayış dğier konularda eşimle bi problemimiz yok ben mutlu oluyum diye her istediğimi yapar ama bu konu çok ciddi sinir bozucu ister istemez yansıtıyorum ona sıkıntımı ve kızıyor bu konuyla ilgili konuşunca. bende hiç öyle oyunlar duygu sömürüsü felan hiç beceremem malesef
yanlış düşünüyorsam düzeltin arkadaşlar ama ben olsam bir kere de bu evliliğin iyiye gitmediğini ima ederdim, kaybetmeyi bir düşünsün, çocuğunu karısını mutsuz etmeyi bir düşünsün, olmazmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?