esimin takintisi annesi!!!

bunun adı annelik bağı değil bu marazi bi bağ ve sağlıklı değil, insanda azcık gurur olur, öyle insanlardan çok korkarım yüzüne tükürsen ertesi gün seninle lay lay lom konuşan tipler var yaa

eğer imkanınız varsa çalışabilirsin, hem kafanız dağılmış olur hem maddi ihtiyacınız karşılanır, bence bunu bir düşün, çünkü birşeyler yapmak lazım,

aynen benimde istediğim tek şey biraz anlayış dğier konularda eşimle bi problemimiz yok ben mutlu oluyum diye her istediğimi yapar ama bu konu çok ciddi sinir bozucu ister istemez yansıtıyorum ona sıkıntımı ve kızıyor bu konuyla ilgili konuşunca. bende hiç öyle oyunlar duygu sömürüsü felan hiç beceremem malesef

bu durumun bilimsel açıklaması şu; yapışık ana-oğul sendromu

kaynanacığın oğlunu egemenliği altına almış seni de bastırmış 7 yıldır.bu oğluş sevgisi falan değil başka birşey.sanırım siz evlenince yavrusunu kurtlar kaptı sanıp daha bi abartmış anneliği..

burası oğlumun evi demesinden belli..gelini nerde yaşıyor acaba?

oğlumun evi ne yaa, eşlerde o evde evcil hayvan mı hizmetçi mi, rest çekmeyi düşünmezmisin, taşınsanız başka yere falan gerçekten bana bile oturduğum yerde çarpıntı geldi

mutsuzlukları benim telefonuma bağlıysa hiç evlenmesinler o zaman

sevgi felan değil ya ben inanmıyorum çünkü kaynanamı bi görseniz o kadar soğuk bi kadındır ki benim çocuğum 5 yaşına girdi toplasan 3 kere kucağına alıp öpmemiştir bile herkese karşı mesafelidirde yani çok seviyoda dayanamıyo felan deği yani

yanlış düşünüyorsam düzeltin arkadaşlar ama ben olsam bir kere de bu evliliğin iyiye gitmediğini ima ederdim, kaybetmeyi bir düşünsün, çocuğunu karısını mutsuz etmeyi bir düşünsün, olmazmı acaba

Klasik anneci bir erkek:) Günde 3 defa gitmesi abartı olmuş sadece; birşey söyleseniz kıskandığınızı düşünür. Plan yapmalı; çocuğu annesine bırakıp hadi filme gidelim; arkadaşıma gidelim vs. gibi...O zaman belki ilgisi dağılır.

Malesef becerceksinn canımm, hemde en kısa zamanda geç bile kalmışsın yoksa duygu sömürüsü yapmana gerek kalmıcak gerçektem o durumda olcaksın

çalışma imkanın varmı , annen uzakmış yakın bir akraban vs varmı , yani eşini kendi hassaslığıyla vursan ama bunu yaparken laf sokarmış gibi değilde özlüyormuş gibi yapsan. Annen madem uzak e evinde de rahat değilsin insan evine bile alışamaz sanki kv nin evi, her hafta sonu gitsen annenlere eşin ister gelsin ister gelmesin birşey derse özlüyorum dersin ,kv ile bbirlikte yaşıyor gibisiniz resmen kocanla yanlız değilsin ki... insan pek birşeyde di,yemiyor aslında 7 sene az değil, Allah sabır versin

allah kolaylık versin iyice yapışmış sanki eşin onu görmeden bi gün geçirse kıyameti koparacak bi gün anlar hatasınıda o zamana kadar hem sen çok yıpranacaksın hemde iş işten geçicek kızı var dedin ya ona da mı böyle oda mı hergün uğruyo

ben çoktan çekip giderdim ama malesef aptallık ettim zamanında okumadım işim gücüm yok maddi gelirim yok bu saatten sonra anne baba yanında yaşamak dönmek çok zor yapamıorum elim kolum bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…