çokk sinirleniyoor ben bu konuyu açınca taktın annme diyor kavga çıkıyor bu konuyu açınca
7 sene mii?? sabırlıymışsın, ben 2 aydır annesi hergün arıyo diye kurmadığım senaryo, yapmadığım oyun, etmediğim çirkeflik kalmadı, şimdi değiştirmek çok zor olur sanırım, kendi evinizmi peki
7 sene mii?? sabırlıymışsın, ben 2 aydır annesi hergün arıyo diye kurmadığım senaryo, yapmadığım oyun, etmediğim çirkeflik kalmadı, şimdi değiştirmek çok zor olur sanırım, kendi evinizmi peki
canım annesine takan sen değilsin eşin.ben bu tarz bişey ilk defa duyuyorum.erkek çocuklarını anneye bu derece bağımlı olması çok ilginç.babası hayatta mı?
Nasıl böyle bir evlat yetiştirmeyi başarmış, pes doğrusu, ben kendimi aileme çok düşkün zannederdim,
şimdi neden her gün gidiyosun desen eve de geliyorum seni ihmal etmiyorum der, onun gitmesini engelleyemezsin belki ama size her gün gelmesini engellemeye çalış, kendi evlerinde buluşsunlar sinir oldm sabah sabah
Nasıl böyle bir evlat yetiştirmeyi başarmış, pes doğrusu, ben kendimi aileme çok düşkün zannederdim,
şimdi neden her gün gidiyosun desen eve de geliyorum seni ihmal etmiyorum der, onun gitmesini engelleyemezsin belki ama size her gün gelmesini engellemeye çalış, kendi evlerinde buluşsunlar sinir oldm sabah sabah
evet kendimizin . yani suç ailesinde aslında çünkü bir gün bile gitmese aramasa çok kızıyorlar mecbur tutuyorlar . bazen izin günlrinde gitmiyor engelliyorum aramıyorda hemen evden gidiyoruz bahaneyle gezelim diye çıkarıyorum hemen tel geliyor nerdesin niye aramadın niye gelmedin diye bırakmıyorlar
k.validenle ne yaşadın tabii bilemiyorum ama kardeşim de hergün arar annemi..k.validem de eşimi..bunda na ver ki? bir evladın annesini aramasından daha doğal ne olabilir?benimde iki oğlum var,evlendiklerinde hergün sadece 1dk.bile olsa seslerini duymak isteyebilirim,gerçekten bunda kötü niyet ne olabilir?
yanlış anlama.amacım eleştiri değil.hatta sen mantıklı bulduğum bir insansın ama şu msjın dikkatimi çekti ondan soruyorum.
asla engelleyemiyorm burda onun için de konu açmıştım daha önce hergün bizde tartıştığımzda kaynanamın yüzüne bile söyledim hergün geliyosunuz başbaşa kalmıyoruz hiç diye ama benim yavrumun evi gelecem tabi diyor umruna bile takmıyor beni
ben de başka şehrde yaşarken teld egörüşmeleirne pek takılmazdm ama aynı şehre taşının ca herügn hergün görüşmelerine telde bile olsa çok ama çok sinir olurdum hala da sinir oluyorum her gün görüşmelerine. ben bile annemle hergün her zaman teld e görüşmüyorm
yok yanlış anlattım sanırımbende hergün annemle konuşurum eşimde konuşur lafım eşimle konuşması değil, annesi hergün beni arayıp evine davet ediyordu o yüzden ya ilerde daha kötü sorun çıkartır diye şimdiden tepkimi koymuştum , sorun beni de hergün araması değil arayıpta sürekli birlikte olmayı istemesi demek istediğim buydu
tabi yavrusunun evi, mantığa bak, orada başka kimse yok tabi biz insanmıyız ki, ben şahsen kendi annem bile her gün gelse ve ben gitsem rahatsız olurdum çocuğunuz var mı
sakın gitme her seferinde ben ilk başlarda bunu yaptım aman kırılmasın aman üzülmesin her seferinde gittim sonra baktım hergün birlikte olmak istiyor şimdi şimdi gitmiyorum ama bu seferde o geliyo işte . sonunda kırılan da üzülende hep ben oluyorum
hayır canım hayır suç ailesinde değil, suç kocanda, bu tavizi o vermiş onlara, koskoca adam istese gitmez, bir küserler iki küserler, kocanda istiyo demekki, bu kocalar var ya aslında hiç de masum falan değiller, dırdır etmeyelim diye sırf kendilerini çaresiz gösterirler, hallerinden de memnundurlar, üstelersek küserler, biz de aman huzurumuz bozuluyo diye göz yumarız,
yok hiçbirinde gitmedim birde ben çalışıyorum o avantajım var eve yorgun geldiğimi biliyo o yüzden gelemiyor, sen çalışıyormusun, yada geldiğinde yüzündeki bıkkınlık ifadesinden illaki anlıyordur, açık açıkta söylemişsin hiçmi utanmaz insan yahuu
oğullarım daha bekar haliyle aynı evde yaşıyoruz.hergün 1-2 sefer telle görüşürüz.evlenince de böyle devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?