esimin takintisi annesi!!!

çokk sinirleniyoor ben bu konuyu açınca taktın annme diyor kavga çıkıyor bu konuyu açınca

canım annesine takan sen değilsin eşin.ben bu tarz bişey ilk defa duyuyorum.erkek çocuklarını anneye bu derece bağımlı olması çok ilginç.babası hayatta mı?

evet kendimizin . yani suç ailesinde aslında çünkü bir gün bile gitmese aramasa çok kızıyorlar mecbur tutuyorlar . bazen izin günlrinde gitmiyor engelliyorum aramıyorda hemen evden gidiyoruz bahaneyle gezelim diye çıkarıyorum hemen tel geliyor nerdesin niye aramadın niye gelmedin diye bırakmıyorlar

Nasıl böyle bir evlat yetiştirmeyi başarmış, pes doğrusu, ben kendimi aileme çok düşkün zannederdim,

şimdi neden her gün gidiyosun desen eve de geliyorum seni ihmal etmiyorum der, onun gitmesini engelleyemezsin belki ama size her gün gelmesini engellemeye çalış, kendi evlerinde buluşsunlar sinir oldm sabah sabah

k.validenle ne yaşadın tabii bilemiyorum ama kardeşim de hergün arar annemi..k.validem de eşimi..bunda na ver ki? bir evladın annesini aramasından daha doğal ne olabilir?benimde iki oğlum var,evlendiklerinde hergün sadece 1dk.bile olsa seslerini duymak isteyebilirim,gerçekten bunda kötü niyet ne olabilir?

yanlış anlama.amacım eleştiri değil.hatta sen mantıklı bulduğum bir insansın ama şu msjın dikkatimi çekti ondan soruyorum.

canım annesine takan sen değilsin eşin.ben bu tarz bişey ilk defa duyuyorum.erkek çocuklarını anneye bu derece bağımlı olması çok ilginç.babası hayatta mı?

evet hayatta bende ilk kez görüyorum malesef. yani benmde abim var dayım amcam var görmedim böylesini

asla engelleyemiyorm burda onun için de konu açmıştım daha önce hergün bizde tartıştığımzda kaynanamın yüzüne bile söyledim hergün geliyosunuz başbaşa kalmıyoruz hiç diye ama benim yavrumun evi gelecem tabi diyor umruna bile takmıyor beni

evet kaynana bu oğulu nasıl yetiştirdi acaba,biraz anneme taktik verse iyi olacak

hayır canım hayır suç ailesinde değil, suç kocanda, bu tavizi o vermiş onlara, koskoca adam istese gitmez, bir küserler iki küserler, kocanda istiyo demekki, bu kocalar var ya aslında hiç de masum falan değiller, dırdır etmeyelim diye sırf kendilerini çaresiz gösterirler, hallerinden de memnundurlar, üstelersek küserler, biz de aman huzurumuz bozuluyo diye göz yumarız,

ben de başka şehrde yaşarken teld egörüşmeleirne pek takılmazdm ama aynı şehre taşının ca herügn hergün görüşmelerine telde bile olsa çok ama çok sinir olurdum hala da sinir oluyorum her gün görüşmelerine. ben bile annemle hergün her zaman teld e görüşmüyorm

yok yanlış anlattım sanırım bende hergün annemle konuşurum eşimde konuşur lafım eşimle konuşması değil, annesi hergün beni arayıp evine davet ediyordu o yüzden ya ilerde daha kötü sorun çıkartır diye şimdiden tepkimi koymuştum , sorun beni de hergün araması değil arayıpta sürekli birlikte olmayı istemesi demek istediğim buydu

tabi yavrusunun evi, mantığa bak, orada başka kimse yok tabi biz insanmıyız ki, ben şahsen kendi annem bile her gün gelse ve ben gitsem rahatsız olurdum çocuğunuz var mı

oğullarım daha bekar haliyle aynı evde yaşıyoruz.hergün 1-2 sefer telle görüşürüz.evlenince de böyle devam edecek

sakın gitme her seferinde ben ilk başlarda bunu yaptım aman kırılmasın aman üzülmesin her seferinde gittim sonra baktım hergün birlikte olmak istiyor şimdi şimdi gitmiyorum ama bu seferde o geliyo işte . sonunda kırılan da üzülende hep ben oluyorum

yok hiçbirinde gitmedim birde ben çalışıyorum o avantajım var eve yorgun geldiğimi biliyo o yüzden gelemiyor, sen çalışıyormusun, yada geldiğinde yüzündeki bıkkınlık ifadesinden illaki anlıyordur, açık açıkta söylemişsin hiçmi utanmaz insan yahuu

evet canım tabi oda istiyor malesef

ben şark dönüşü Ankaraya gitmicem bu gidişle, kendi aileme arkadaşlarıma sevdiğim şehre de hasret kalıcam, bu nedir yaa

evdeyim ben çalışmıyorum ama istenmediğini belli ediyorum yok ama gurur yok anlayış yok kadında hatta bazen tek eşim hergün gitsin naparlarsa yapsınlar tek o hergün hergün gelmesinde diye düşündüğüm bile oluyor öyle bıktım yani

oğullarım daha bekar haliyle aynı evde yaşıyoruz.hergün 1-2 sefer telle görüşürüz.evlenince de böyle devam edecek

Arkadaşım fikrinize saygı duyuyorum ama benim görüşüm evlenince insanları hergün aramak doğru değil, çünkü onların da bir hayatı özel anları olacak,eğer her gün çocuklarınızı ararsanız büyük ihtimalle evliliklerinde mutsuz olacaklar biz de anne olarak bunu istemeyiz

Kayınvaliden çok düşüncesiz gerçekten evet evlat aranırda görüşülürde ama herşeyin bi sınırı var, hergün telde konuşsunlar bi sesini duysun eywallah hadi yetmedi haftada birgün onlara ayırın gerekirse iş çıkışı orda yemek yiyin muhabbet edin. Ama senin kocadada var hata annesine bi dur demeli. 7 senedir hergün sabah öğle akşam gittiği yetmio gibi kaynanan gelcek sonra adam 1 gün gitmeyince kadın delirir tabi, sanada yazık ya çocugun var senide ana doğurdu şuanda inanılmaz sinir oldum kaynana. Allah'ım herkese merhamet versin.

Bence kocanla konuş ama başka bi bahaneyle ama konuşurken annesinin adını ağzına bile alma çünkü bu sefer annemi sevmiyor zaten dicek iyice kötü olcak aranız, beraber vakit geçirmek istediğini onu çok özlediğini fln söyle hatta abart gerekirse ağla bide arkadaşlarınız fln yokmu bi uğraşınız olsa sosyal aktiviteniz hani zaman kalmasa annesine , kadın en fazla arar kızar fln 1 2 alışır böle böle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…