sevgi felan değil ya ben inanmıyorum çünkü kaynanamı bi görseniz o kadar soğuk bi kadındır ki benim çocuğum 5 yaşına girdi toplasan 3 kere kucağına alıp öpmemiştir bile herkese karşı mesafelidirde yani çok seviyoda dayanamıyo felan deği yani
zaten evladını seven anne yuvasında mutlu olsun ister sonuçta bizdaha kv.de olmadık ama o gelin olmuş yanı neyın rahatsızlık vereceğini gayet ıyı bılıyor anneler oğulları evlenınce nedense gelinle yarışa gırıyor şimdii kv.de suç yok eşi ayırt edebılmeli denır ama o adamıda yetiştiren o anne kendısıne bağımlı yapmış bence bır evlat aileye bağlı olmalı bağımlı değil eşin annesını kaybettiğinde bunalıma bile gırer aslında evladını düşünse bu bağımlılıktan vazgeçirmeye çalışır ama nerde bizim kvdelerde o düşünce hata geçen gun okadar üzüldümki bu kv.de durumları yüzünden eğerki bende oğlum evlenınce böyle davranıcaksamm öleyim rahat yaşasınlar dedim eşimee şok oldu ewt gerçekten böyle düşünüyorum evladını düşünen anne oğlunun yuvasında mutlu olması için uğraşır ayrıca eşinle evlenmeden acaba böyle sürekli görüşüp birbbirlerini arıyolarmıydı acaba toruna sevgisi yok oğlunu çok severmiş duyda ınanma işte erkeklerde bunu göremıyorlar malasef