yok artık dha neler görümcene deseydin sen otoyol kenarında mendil satark mı büyüdün diye
yok yaolmaz böyle hala. akıl mantık almıyoryazarhanim35 o anki lohusa halimle hiçbişey diyemedim
Katılıyorum mendil olayı sinir etmek için. Zaten çocuğunuzun üstüne dusuyorlar seviyorlar ...
Yatılı izin 7 yaşından küçük çocuklarda olmuyor zaten bu yüzden bunu da dert etmenize gerek yok sizin ki çok küçük ve hatta emziriyorsunuz sanırım
yok yaolmaz böyle hala. akıl mantık almıyor
Allah yardımcın olsun bosanabiliyorsan boşan derim ve mahkeme direk sana verir kizini, zaten hayatta da alamazlar senden o insan bozmalari. o insanlarin yaninda büyütme bence kızını
O nasıl anne..kızım doğduğunda biraz büyüsün otoyol kenarlarında mendil sattırırız diyodu
Bunlar senin başını çok agritir daha :/chiLL sevgi bile onlarda içten değil hepsi plancı oğlu ablası ve annesi üçü bir araya gelip konuşurlar öyle hareket ederler aynen emziriyorum vermicem de zaten ama bir an önce bitsin bu durum
K.valide çok kötü. .
Eşinde bunlara susuyor mu?
Cuel işte bende tam bunu istiyorum böyle karaktersizlerin yanında evlat büyümez
O nasıl anne..
Gerçekten büyümez çünkü bi cocuk için etrafındaki herkes bir rol model ki senin etrafindakilerinde ne rolü ne modeli var. İnşallah bişey olur da kocanın gözü açılır ordan uzaklasirsiniz biran önce.
Bunlar senin başını çok agritir daha :/
İnşallah herşeyin rast gider de güzelce siyrilirsin
merhaba kızlar daha önceki konularımdada söyledim sonbahara kadar bekleyecektim ev durumuyla alakalı ama bu adam bu lanet apt taşınsada o iki yüzlü annesi yüzünden zulmedecek kadın bugün yani iki yüzlü kv diyoki senin çocuğun dışarı çıkarken yüzüme bakmıyo o kadar adi bi insan ki çocuk halbuki onlarla oynamayı çok seviyor bir önceki konumda hatta beni sevmiyo diye yakınmıştım neyse arabada oğluyla konuşuyoduk bana dediki beni kızdırma çocuğımu senden alırım dedi bende onu ben doğurdum bana bunu söylemeye hakkın yok dedim ve bana beddua etti tamam git o halde velayet davası aç dedim bana bak bana dedi ben istesem mahkeme dinlemem benim nasıl bi insan olduğumu biliyorsun çocuğu alıp giderim suratını göremezsin dedi çocuk uyudu arabada eve çıktım bana davranışlarını görmeniz lazım köpek muamelesi yapıyor ve bunların hepsi o kınalar yakası annesinin marifeti yılan gözleriyle oluna kaş göz yapıyo oğlu susuyo ben eve geldiğimizde içli içli ağladım yürekten çünkü kızımı onların elinde düşünemiyorum görümcem kızım doğduğunda biraz büyüsün otoyol kenarlarında mendil sattırırız diyodu kv hiç söylemiyorum başından beri derdi zaten benle kusura bakmayın uzun yazdım ama bi sorum olcak benim eşim içki tüketiyo her zaman değil çocuk olduktan aonra arada ama ben dedim bi daha olursa evde beni bulamassın ve içtiğinde gözü hiçbişey görmüyor daha önce araçtada yakalandı ve aileside kullanıyo ben çocuğumu bu zulmedenler arasında bıakmak istemiyorum tamam illaki görücek ama ben böyle insanların evinde kalmasını istemiyorum bu mümkünmü hakkınızı helal edin uzun oldu
Bu dünyanın öteki tarafı da var.sinir oluyorum böyle insanlara.bu hayat bi başkasına dert çektirip zehir edecek kadar uzun değil ki..brctkc o annenin iki evladı var ay parçası gibi büyükler ama kim ne yaparsa ölmeden görür evlatlarına sözüm yok çok canlar onlar ama inş görümcem ve kv allah tarafından cezalarını bulur
Cuel kocamın gözü açılmaz yorumlarda bi abla yazmış 16 sene çekmiş bi adam başta neysede sonrada o değişmiyor o yüzden ben bir sonraki konu açışımda yoluma tek devam edeceğimi ve mutlu olduğumu yazıcam inşallah tek duam bu
A AtomicGirl eğer bekarsan gözünü seveyim büyük konuşma evet karşıydım alkole ben aşık oldum ve ailem onay vermeden evlendim kısa sürede onlar sanki hissettiler yurt dışında eğitim görüyodum çok görüşmedik eşim ve ailesyle görüştüğümüzdede böyle bi ortam olmadı saygı içersinde oturup konuşuldu taki imzayı attık adam dediki ortamı toplayım içmeye dedim heralde bi günlük sınra ardı arkası kesilmedi benim annrm hasta kıyamadım onu üzmeye çünkü o bilmiş meğerse olacakları şimdi bile yazarken bu satırları kaderime ağlıyorum sonrasında tabi ben kimse üzülmesin diye sus sus devamı çocuk ve ben artık dayanamıyorum çünkü ben bittikten sonra aynı zulmü çocuğuma da yapıcaklar biliyorumSeni zorla mi verdiler bu adama ? Madem alkole karsisisn evlenmeden niye sormadin adamin huyunu suyunu ? Cidden sonradan manyak sapik escinsel psikolojik hasta falan cikanlari anliyorumda yani bu tarz seylerin evlendikten sonra nasil sorun oldugunu anlamiyorum. Evlenirken ne konusulur karsindaki insanla temel deger yargilari hayat sekli disinda cidden anlamiyorum.
Su anlattigin hayat zindan gibi hepsi agiz goz dalip hastanelik edip cocugunu alip kapiyi cek cik demelik bir hikaye seninkisi.Klasik arsiz kafayi yemis turk kv ve anasi tarafindan hipnotize edilmis manyak turk erkegi ne yapilirki bu zihniyetti insanlarla, ya susup cekeceksin yada ayrilip gideceksin. degismelerini beklersen cok beklersin.
Zaten hayırlısı o senin içinde kızın içinde. Ne fena bu çoğu oğlanın analarina o analarinda oglanlarina olan aşıkça düşkünlüğü çok zor. Annelerine gelince fino köpeği oluyorlar eşlerine gelince kaplan. Allah yardımcın olsun en temizinden tez zamanda çıkış yolunu bulursun insallah
Bu dünyanın öteki tarafı da var.sinir oluyorum böyle insanlara.bu hayat bi başkasına dert çektirip zehir edecek kadar uzun değil ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?