Eşimin tehtidleri yardımcı olurmusunuz kızlar:(

chiLL sevgi bile onlarda içten değil hepsi plancı oğlu ablası ve annesi üçü bir araya gelip konuşurlar öyle hareket ederler aynen emziriyorum vermicem de zaten ama bir an önce bitsin bu durum

Allah yardımcın olsun bosanabiliyorsan boşan derim ve mahkeme direk sana verir kizini, zaten hayatta da alamazlar senden o insan bozmalari. o insanlarin yaninda büyütme bence kızını

Allah yardımcın olsun bosanabiliyorsan boşan derim ve mahkeme direk sana verir kizini, zaten hayatta da alamazlar senden o insan bozmalari. o insanlarin yaninda büyütme bence kızını
Cuel işte bende tam bunu istiyorum böyle karaktersizlerin yanında evlat büyümez

Allah yardım etsin , inşallah en kısa zamanda kurtulursun
Rabbim hiç kimseyi çaresiz bırakmasın

Cuel işte bende tam bunu istiyorum böyle karaktersizlerin yanında evlat büyümez

Gerçekten büyümez çünkü bi cocuk için etrafındaki herkes bir rol model ki senin etrafindakilerinde ne rolü ne modeli var. İnşallah bişey olur da kocanın gözü açılır ordan uzaklasirsiniz biran önce.

Cuel kocamın gözü açılmaz yorumlarda bi abla yazmış 16 sene çekmiş bi adam başta neysede sonrada o değişmiyor o yüzden ben bir sonraki konu açışımda yoluma tek devam edeceğimi ve mutlu olduğumu yazıcam inşallah tek duam bu

Seni zorla mi verdiler bu adama ? Madem alkole karsisisn evlenmeden niye sormadin adamin huyunu suyunu ? Cidden sonradan manyak sapik escinsel psikolojik hasta falan cikanlari anliyorumda yani bu tarz seylerin evlendikten sonra nasil sorun oldugunu anlamiyorum. Evlenirken ne konusulur karsindaki insanla temel deger yargilari hayat sekli disinda cidden anlamiyorum.
Su anlattigin hayat zindan gibi hepsi agiz goz dalip hastanelik edip cocugunu alip kapiyi cek cik demelik bir hikaye seninkisi.Klasik arsiz kafayi yemis turk kv ve anasi tarafindan hipnotize edilmis manyak turk erkegi ne yapilirki bu zihniyetti insanlarla, ya susup cekeceksin yada ayrilip gideceksin. degismelerini beklersen cok beklersin.

brctkc o annenin iki evladı var ay parçası gibi büyükler ama kim ne yaparsa ölmeden görür evlatlarına sözüm yok çok canlar onlar ama inş görümcem ve kv allah tarafından cezalarını bulur
Bu dünyanın öteki tarafı da var.sinir oluyorum böyle insanlara.bu hayat bi başkasına dert çektirip zehir edecek kadar uzun değil ki..

Zaten hayırlısı o senin içinde kızın içinde. Ne fena bu çoğu oğlanın analarina o analarinda oglanlarina olan aşıkça düşkünlüğü çok zor. Annelerine gelince fino köpeği oluyorlar eşlerine gelince kaplan. Allah yardımcın olsun en temizinden tez zamanda çıkış yolunu bulursun insallah

A AtomicGirl eğer bekarsan gözünü seveyim büyük konuşma evet karşıydım alkole ben aşık oldum ve ailem onay vermeden evlendim kısa sürede onlar sanki hissettiler yurt dışında eğitim görüyodum çok görüşmedik eşim ve ailesyle görüştüğümüzdede böyle bi ortam olmadı saygı içersinde oturup konuşuldu taki imzayı attık adam dediki ortamı toplayım içmeye dedim heralde bi günlük sınra ardı arkası kesilmedi benim annrm hasta kıyamadım onu üzmeye çünkü o bilmiş meğerse olacakları şimdi bile yazarken bu satırları kaderime ağlıyorum sonrasında tabi ben kimse üzülmesin diye sus sus devamı çocuk ve ben artık dayanamıyorum çünkü ben bittikten sonra aynı zulmü çocuğuma da yapıcaklar biliyorum

Cuel mübarek gecede benim gibi zor durumda olanlara allah yardım etsin çok zor anasıda oğluda onların olsun umrumda değil yeterki ben ve kızım kurtulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…