- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
A AtomicGirl eğer bekarsan gözünü seveyim büyük konuşma evet karşıydım alkole ben aşık oldum ve ailem onay vermeden evlendim kısa sürede onlar sanki hissettiler yurt dışında eğitim görüyodum çok görüşmedik eşim ve ailesyle görüştüğümüzdede böyle bi ortam olmadı saygı içersinde oturup konuşuldu taki imzayı attık adam dediki ortamı toplayım içmeye dedim heralde bi günlük sınra ardı arkası kesilmedi benim annrm hasta kıyamadım onu üzmeye çünkü o bilmiş meğerse olacakları şimdi bile yazarken bu satırları kaderime ağlıyorum sonrasında tabi ben kimse üzülmesin diye sus sus devamı çocuk ve ben artık dayanamıyorum çünkü ben bittikten sonra aynı zulmü çocuğuma da yapıcaklar biliyorum
A AtomicGirl pişmanım ama işte fayda etmiyo aynen yapıcam inşallahYok bende evliyim hatta hikayemiz az benziyor bende yurt disindayim esimle uzaktan tanisarak goruserek evlendim,ama 5 senenin sonunda evlenmeye ikna edebildi beni, benim icin hayatta onem verdigim seyler vardir (herkesin vardir) ve bu konularda uyusamasaydik olsemde askimdan evlenmezdim zaten. herkesin duygulari yasayis sekli farklidir ama ben hep mantigima gore yasamaya calisyorum hayati..
keske acele etmeseydiniz, keske ailenizi dinleseydiniz dicem ama bu saatten sonra ne ise yarar, ayrilin kendinize ve cocugunuza onlardan uzakta temiz bir hayat kurun bence bunu yapabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla görüş günü verilsede , pedagog veya tanıdık eşliğinde istenebiliyor. Avukatlar buna daha net cevap verecektir.
Zaten bir kaç yıl sonra arayıp sormamaya başlar.
Alkol önemli bir kriter mahkemede.
Bu arada, sizi evladinizla tehdit ettiğinde açık etmeyin. Korktuğunuzu, uzuldugunuzu sakın belli etmeyin.
Mesela o şekilde tehdit ettiğinde " yüreğini iyi tanıyorum, bunu yapmazsın. Iyi bir babasin sen " cümlesi kurun.
Bu cümle çok işinize yarar bu boşanma evresi hazirliginizda.
Içinizden gelmese bile yapın. Inatlasmayin.
Çocuk küçükse aksi bişeyi delil olarak göstermedikleri sürece ( iftira gibi) çocuğunu alamazlar sıkma canını Allaha sığın güven gerisi hikayemerhaba kızlar daha önceki konularımdada söyledim sonbahara kadar bekleyecektim ev durumuyla alakalı ama bu adam bu lanet apt taşınsada o iki yüzlü annesi yüzünden zulmedecek kadın bugün yani iki yüzlü kv diyoki senin çocuğun dışarı çıkarken yüzüme bakmıyo o kadar adi bi insan ki çocuk halbuki onlarla oynamayı çok seviyor bir önceki konumda hatta beni sevmiyo diye yakınmıştım neyse arabada oğluyla konuşuyoduk bana dediki beni kızdırma çocuğımu senden alırım dedi bende onu ben doğurdum bana bunu söylemeye hakkın yok dedim ve bana beddua etti tamam git o halde velayet davası aç dedim bana bak bana dedi ben istesem mahkeme dinlemem benim nasıl bi insan olduğumu biliyorsun çocuğu alıp giderim suratını göremezsin dedi çocuk uyudu arabada eve çıktım bana davranışlarını görmeniz lazım köpek muamelesi yapıyor ve bunların hepsi o kınalar yakası annesinin marifeti yılan gözleriyle oluna kaş göz yapıyo oğlu susuyo ben eve geldiğimizde içli içli ağladım yürekten çünkü kızımı onların elinde düşünemiyorum görümcem kızım doğduğunda biraz büyüsün otoyol kenarlarında mendil sattırırız diyodu kv hiç söylemiyorum başından beri derdi zaten benle kusura bakmayın uzun yazdım ama bi sorum olcak benim eşim içki tüketiyo her zaman değil çocuk olduktan aonra arada ama ben dedim bi daha olursa evde beni bulamassın ve içtiğinde gözü hiçbişey görmüyor daha önce araçtada yakalandı ve aileside kullanıyo ben çocuğumu bu zulmedenler arasında bıakmak istemiyorum tamam illaki görücek ama ben böyle insanların evinde kalmasını istemiyorum bu mümkünmü hakkınızı helal edin uzun oldu
E Eray-Neva- Engin allah iftiradan korusun bende öyle rabbime sığındım o görsün gerisi boş teşekkür ederimÇocuk küçükse aksi bişeyi delil olarak göstermedikleri sürece ( iftira gibi) çocuğunu alamazlar sıkma canını Allaha sığın güven gerisi hikaye
Tehditlere kulak asma öyle kolay değil ananın kucağında yavrusunu almakE Eray-Neva- Engin allah iftiradan korusun bende öyle rabbime sığındım o görsün gerisi boş teşekkür ederim
Çok üzüldüm ailede çocuklara mendil sattırma olayı var mı? Yoksa sizi denemek için mi bunu söylediler. Eğer böyle insanlarsa mahkemede belki bunu kullanabilirsiniz.
Böyle evlilik mi olurEses07 evet eşim susuyo çünkü kv rol yapıyo öldüm bayıldım diye ona inanıyo bende içten ağladım canım yana yana bana dediki rol yapma nefret ediyorum eşim oluak o adamdan ve ailesinden
Hepsini zehirle geberlesinler ben esimin ailesine yapacaktim o derece yani böyle konular olduğunda çok uzulur tutamam kendimi sinirlenirim bosan sonuna kadar mücadele et
nisanlilik doneminde nasil saklamislar kendilerini bu kadar? hic mi belli etmediler kendilerini?
mendilden sonrasını okumadım. vidansıza vicdan veremezsin. iyi düşün taşın. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?