Eşimin tehtidleri yardımcı olurmusunuz kızlar:(

Yok bende evliyim hatta hikayemiz az benziyor bende yurt disindayim esimle uzaktan tanisarak goruserek evlendim,ama 5 senenin sonunda evlenmeye ikna edebildi beni, benim icin hayatta onem verdigim seyler vardir (herkesin vardir) ve bu konularda uyusamasaydik olsemde askimdan evlenmezdim zaten. herkesin duygulari yasayis sekli farklidir ama ben hep mantigima gore yasamaya calisyorum hayati..

keske acele etmeseydiniz, keske ailenizi dinleseydiniz dicem ama bu saatten sonra ne ise yarar, ayrilin kendinize ve cocugunuza onlardan uzakta temiz bir hayat kurun bence bunu yapabilirsiniz.

A AtomicGirl pişmanım ama işte fayda etmiyo aynen yapıcam inşallah

Bildiğim kadarıyla görüş günü verilsede , pedagog veya tanıdık eşliğinde istenebiliyor. Avukatlar buna daha net cevap verecektir.
Zaten bir kaç yıl sonra arayıp sormamaya başlar.
Alkol önemli bir kriter mahkemede.

Bu arada, sizi evladinizla tehdit ettiğinde açık etmeyin. Korktuğunuzu, uzuldugunuzu sakın belli etmeyin.

Mesela o şekilde tehdit ettiğinde " yüreğini iyi tanıyorum, bunu yapmazsın. Iyi bir babasin sen " cümlesi kurun.
Bu cümle çok işinize yarar bu boşanma evresi hazirliginizda.
Içinizden gelmese bile yapın. Inatlasmayin.

1Sen çok teşekkür ederim çok iyi fikir oldu üzüldüğümü belli etmicem ve ondan en kısa sürede kurtulucam

Çocuk küçükse aksi bişeyi delil olarak göstermedikleri sürece ( iftira gibi) çocuğunu alamazlar sıkma canını Allaha sığın güven gerisi hikaye

Çok üzüldüm ailede çocuklara mendil sattırma olayı var mı? Yoksa sizi denemek için mi bunu söylediler. Eğer böyle insanlarsa mahkemede belki bunu kullanabilirsiniz.

Hatta buradan babanın çocuktan uzak durması için karar bile çıkartabilirsiniz. Ama önerim bunlari avukat ile görüşün.

ay sinirim zıpladı
tobe tobe tobe
mendıl sattırmak falan
bence mahkemeye basvurup bosanıp acılen cocugunuza ve sıze belırlı bı mesafeden daha fazla yakınlasamasınlar dıye dava acman gerek
bı avukatla gorus butun bunları

Hepsini zehirle geberlesinler ben esimin ailesine yapacaktim o derece yani böyle konular olduğunda çok uzulur tutamam kendimi sinirlenirim bosan sonuna kadar mücadele et

nisanlilik doneminde nasil saklamislar kendilerini bu kadar? hic mi belli etmediler kendilerini?

mendilden sonrasını okumadım. vidansıza vicdan veremezsin. iyi düşün taşın. Allah yardımcın olsun

Dava açılacaksa şayet mahkemeye çıktıgında kesinlikle susma sana söz hakkı verildiğinde herşeyi anlat.

Benim çocugumu benden alıp otoyol kenarlarında mendil sattıracaklarmış açık açık bunu söylediler bana de babası alkol tüketiyor diye de belirt çocugun kaç yasında?? Velayeti sana verirler muhtemelen öyle bi adama çocugunu bırakma sakın. Bir de kız cocugu, helak ederler cocugunu valla.

Hepsini zehirle geberlesinler ben esimin ailesine yapacaktim o derece yani böyle konular olduğunda çok uzulur tutamam kendimi sinirlenirim bosan sonuna kadar mücadele et
zeyno-01 allah herkese yerinde ömür versin bende uzak olsunlarda ister yaşasınlar ister yaşamasınlar ailelere allah akıl versin ne diyim bende okuduğumda benzer konuları çıldırıyorum hatta okuyamıyorum sinirimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…