Allah yardımcınız olsunEses07 olmayanı oldurmamak lazımmış bunu anladım
Mahkeme kararıyla yetkili eşliğinde görüşme oluyorYemin ederim gerçek mübarek ayda yalan konuşmam ben uzun olmasın diye yazmadım bırakmıcam ama diyelim velayet davasında mahkeme bana verdi ama ben hafta sonu yatılıda göndermek istemiyorum çünkü kız çocuğu erkek bile olsa bırakılmaz
merhaba kızlar daha önceki konularımdada söyledim sonbahara kadar bekleyecektim ev durumuyla alakalı ama bu adam bu lanet apt taşınsada o iki yüzlü annesi yüzünden zulmedecenek kadın bugün yani iki yüzlü kv diyoki senin çocuğun dışarı çıkarken yüzüme bakmıyo o kadar adi bi insan ki çocuk halbuki onlarla oynamayı çok seviyor bir önceki konumda hatta beni sevmiyo diye yakınmıştım neyse arabada oğluyla konuşuyoduk bana dediki beni kızdırma çocuğımu senden alırım dedi bende onu ben doğurdum bana bunu söylemeye hakkın yok dedim ve bana beddua etti tamam git o halde velayet davası aç dedim bana bak bana dedi ben istesem mahkeme dinlemem benim nasıl bi insan olduğumu biliyorsun çocuğu alıp giderim suratını göremezsin dedi çocuk uyudu arabada eve çıktım bana davranışlarını görmeniz lazım köpek muamelesi yapıyor ve bunların hepsi o kınalar yakası annesinin marifeti yılan gözleriyle oluna kaş göz yapıyo oğlu susuyo ben eve geldiğimizde içli içli ağladım yürekten çünkü kızımı onların elinde düşünemiyorum görümcem kızım doğduğunda biraz büyüsün otoyol kenarlarında mendil sattırırız diyodu kv hiç söylemiyorum başından beri derdi zaten benle kusura bakmayın uzun yazdım ama bi sorum olcak benim eşim içki tüketiyo her zaman değil çocuk olduktan aonra arada ama ben dedim bi daha olursa evde beni bulamassın ve içtiğinde gözü hiçbişey görmüyor daha önce araçtada yakalandı ve aileside kullanıyo ben çocuğumu bu zulmedenler arasında bıakmak istemiyorum tamam illaki görücek ama ben böyle insanların evinde kalmasını istemiyorum bu mümkünmü hakkınızı helal edin uzun oldu
canım anlaşılan fena bunaltmışlar seni. eşin eğer alkol alıyorsa ve sonrası kötü oluyorsa onun düzelme şansı yok. ben kendimden biliyorum babam anneme kızım doğsun bırakıyorum demiş ben oldum 27 yaşında halaa bırakacak babam alkolu ne aile hayatı var ne başka birşey. etraftan soyutlanmış yaşıyoruz ailecek bir yere gidemiyoruz düğüne derneğe falan. boşanmayı düşünüyorsan eğer babanın alkol durumundan dolayı kızıının velayeti sende kalır tabi ki . acaba kv huzurunuz bozulsun diye başka yollardan mı yani muska büyü falan mı yaptırıyor size.
Dava açılacaksa şayet mahkemeye çıktıgında kesinlikle susma sana söz hakkı verildiğinde herşeyi anlat.
Benim çocugumu benden alıp otoyol kenarlarında mendil sattıracaklarmış açık açık bunu söylediler bana de babası alkol tüketiyor diye de belirt çocugun kaç yasında?? Velayeti sana verirler muhtemelen öyle bi adama çocugunu bırakma sakın. Bir de kız cocugu, helak ederler cocugunu valla.
Kardeş ben okuyorum dayanamıyorum bende cekiyorum ailemin eşinden ama sen esinle de cekiyon bacım eden bulur unutma. Sen sadece bekle ve hallerini gor Zeyno demişti dersin etme bulma dünyası kardeşim
Mahkeme kararıyla yetkili eşliğinde görüşme oluyor
F fozgeb çok şükür ki maddi durumum var soğukkanlı halletmek konusunda çok haklısınızKocalarindan kurtulmak isteyen kadınlar için en büyük problem para. Senin böyle bir sıkıntın yoksa hiç üzülme halledersin. Önemli olan dirayetli olmak. Onun içinde belki psikolojik yardım görmende fayda var. Bu süreçleri soğuk kanlı planlı programlı hareket ederek atlatman çok önemli. Allah kurtarsin diyorum.
Al işte evlilikten soğuma nedeni aynı eve girmeden tanıyamıyorsun işte ne yapsın bu kızcağız şimdi Allah yardımcın olsun inşallah
@arwenni kesinliklr doğru söylüyorsun çok konuşan bişey yapamaz görücek ben onlarla hem bu dünyada hemde öteki dünyada adalet karşısına alnım ak çıkıcam onlar düşünsünSakın korkma dimdik dur tehditlerine de inanma. Ne sana bişey yapabilir, ne çocuğunu alabilir ne de ailene dokunabilir. Zaten böyle adamların en iyi bildiği şey karşısındakini 1. olarak çocuğuyla 2. olarak da ailesile korkutmak. Sakın inanma yapacak adam bunu zaten diline dolamaz. Ayrıca polisi mahkemeyi duyunca bunlar süt dökmüş kediye dönüyolar. Kolay mı öyle bişey yapmak? Bu tip insanlar bi kere parasına özgürlüğüne rahatına düşkündür kendilerini ateşe atacak bişey asla yapmazlar senden benden akıllı hepsi. Kararın neyse dimdik arkasında dur sakın vazgeçme doğduğuna pişman olsun sen de yolundaa bebeğinle yürü huzurla. Sanıyolar ki muhtaçsın onlarsız ilerleyemezsin, tehdit ed,ince tir tir titreyip ne derse yapacaksın. Hakim karşısına çıksın bak nasıl yalvaracak tehditi falan anlatsın o zaman hakime. Lütfen korkma.
Zerosima çok güzel olan evliliklerde var ama şansına işte iyisi denk gelicek
Arkamdan konuşan önümden yesinne ya.
Bir anneye hiç yakıştıramadım.
Konuna gelecek olursak daha ne diye sabrediyorsun ki. Boşan. Al çocuklarını git.
KIsmet o da denk gelir mi ki
ay yuh yani manyaklara bak , canım üzüldüm ya Allah yardımcın olsun. İnşallah yakın zamanda kurtulursun pisliklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?