Eşimin tehtidleri yardımcı olurmusunuz kızlar:(

Kardeş ben okuyorum dayanamıyorum bende cekiyorum ailemin eşinden ama sen esinle de cekiyon bacım eden bulur unutma. Sen sadece bekle ve hallerini gor Zeyno demişti dersin etme bulma dünyası kardeşim

Al işte evlilikten soğuma nedeni aynı eve girmeden tanıyamıyorsun işte ne yapsın bu kızcağız şimdi Allah yardımcın olsun inşallah

Sakın korkma dimdik dur tehditlerine de inanma. Ne sana bişey yapabilir, ne çocuğunu alabilir ne de ailene dokunabilir. Zaten böyle adamların en iyi bildiği şey karşısındakini 1. olarak çocuğuyla 2. olarak da ailesile korkutmak. Sakın inanma yapacak adam bunu zaten diline dolamaz. Ayrıca polisi mahkemeyi duyunca bunlar süt dökmüş kediye dönüyolar. Kolay mı öyle bişey yapmak? Bu tip insanlar bi kere parasına özgürlüğüne rahatına düşkündür kendilerini ateşe atacak bişey asla yapmazlar senden benden akıllı hepsi. Kararın neyse dimdik arkasında dur sakın vazgeçme doğduğuna pişman olsun sen de yolundaa bebeğinle yürü huzurla. Sanıyolar ki muhtaçsın onlarsız ilerleyemezsin, tehdit ed,ince tir tir titreyip ne derse yapacaksın. Hakim karşısına çıksın bak nasıl yalvaracak tehditi falan anlatsın o zaman hakime. Lütfen korkma.

Kocalarindan kurtulmak isteyen kadınlar için en büyük problem para. Senin böyle bir sıkıntın yoksa hiç üzülme halledersin. Önemli olan dirayetli olmak. Onun içinde belki psikolojik yardım görmende fayda var. Bu süreçleri soğuk kanlı planlı programlı hareket ederek atlatman çok önemli. Allah kurtarsin diyorum.

Mahkeme kararıyla yetkili eşliğinde görüşme oluyor

gizem4191 anlatıcam hepsini uzun uzun anlatıcam

Kardeş ben okuyorum dayanamıyorum bende cekiyorum ailemin eşinden ama sen esinle de cekiyon bacım eden bulur unutma. Sen sadece bekle ve hallerini gor Zeyno demişti dersin etme bulma dünyası kardeşim
zeyno-01 allah seninde yardımcın olsun canım inşallah sen ben ve bizim durumumuzda olan herkes kurtulur eğer çocuğun yoksa yapma çünkü yanlışlıkla hamile de kalsan çocuğında olsa değişmeyen adam değişmiyo sonrada böyle tehtitler savunuyor

F fozgeb çok şükür ki maddi durumum var soğukkanlı halletmek konusunda çok haklısınız

@arwenni kesinliklr doğru söylüyorsun çok konuşan bişey yapamaz görücek ben onlarla hem bu dünyada hemde öteki dünyada adalet karşısına alnım ak çıkıcam onlar düşünsün

Arkamdan konuşan önümden yesin ne ya.
Bir anneye hiç yakıştıramadım.
Konuna gelecek olursak daha ne diye sabrediyorsun ki. Boşan. Al çocuklarını git.
aklıma yaşadığım bi şey geldi de.. 5 aylıktı oğlum kvnin de günü vardı eşimle evini temizlemeye gittik. Eşimin eski sevgilisinin fotosunu koltuğun üstüne koymuş bende sinirlendim sen napmaya çalışıyosun bilmiyosun sanki gelceğimizi.. biz evini temizlemeye geliyoruz senin yaptığına bak dedim. Gerizekalı bağırmaya başladı kimse benim camımı da a..mı da silmesin diye.. karşındaki edepsiz oldu mu neler duyuyo bu kulaklar..

ay yuh yani manyaklara bak , canım üzüldüm ya Allah yardımcın olsun. İnşallah yakın zamanda kurtulursun pisliklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…