Eşimin teklifi

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
İyi geceler kızlar...eşimle 5 gündür ayriyız,bugün mesaj atmış oğlumuz için beraber yaşamaya devam edelim onu geleceği için birbirimize tahammül edelim,annesi babası birarada olsun bla bla bla saydirdi..ben de çok oğlunu düşünüyorsan adam akilli yuvana sahip çıksaydın istemiyorum dedim ama zorlayacak ısrarcı olacak gibi..sizce ne yapmayalım böyle bi yaşam mümkün mü..

Yani diyor ki birbirimizden beklentimiz olmasın sadece oğlumuz için birarada olmak zorunda olan iki kişi olalım..
anladim kavga etmeden sorun olamadan yaşayabilecekmisiniz adam bosanmak istemiyor belli.hicmi şansı yok evliliginizin

Buraya sormanız boşa. Muhtemelen kabul edersiniz zira ayrılık olayı baya bir yıkmıştı sizi. Ama eskisi gibi olamayacağınızı ve eşinizin her an yeniden sizi yarı yolda bırakabileceği olasılığını göz önünde bulundurun. Gerisi size kalmış.

Siz de istemem der kabul edersiniz sonra.
Dün açtığınız konuda birden duygusallaşmıştınız şimdi ne olmuşsa eşim zorlar diyorsunuz bence zorlamasına gerek bile kalmayabilir.
Ben zaten boşanmak istemiyorum..anlamiyorsunuz heralde benden özür dileyerek kendini affettirmeye çalışarak barişalim istiyorum böyle burnundan kıl aldırmayarak değil..bilmem anlatabildim mi aksi halde ağzından girer burnundan çıkar zaten eve getirtir barışirdim ama o benim için bi seyler yapsin istiyorum .

Bu duruma gelme sebebiniz neydi? Affedilebilecek bişeyse neden olmasin. Gurur yapıp oğlumuz için adım atmış.

İki yorumdur sertsiniz.
Aynı sertliği eşinize de gösterin madem burda göstermek kolay...
Esime de aynısını gösterdim ne dediğimi de yazdım iyi okuyun...valla dün ağlayarak derdini anlatmaya çalişan kadınla dalga geçilince hiç atarlı değildiniz..

Zorla özür dilese içiniz rahat olacak mı ? Dilemek istese şimdiye kadar dilerdi , yapardı birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…