Yani diyor ki birbirimizden beklentimiz olmasın sadece oğlumuz için birarada olmak zorunda olan iki kişi olalım..nasıl bir yaşam? ne yaşadınız ki
Siz bunu ilk defa mı yaşıyorsunuz :))Resmi olarak boşanma yok..küstük boşanacam senden diye çıkıstık birbirimize 5 gündür arama sorma yoktu..
Böyle başlar yavaş yavaş barışırsınız.Yani diyor ki birbirimizden beklentimiz olmasın sadece oğlumuz için birarada olmak zorunda olan iki kişi olalım..
anladim kavga etmeden sorun olamadan yaşayabilecekmisiniz adam bosanmak istemiyor belli.hicmi şansı yok evliliginizinYani diyor ki birbirimizden beklentimiz olmasın sadece oğlumuz için birarada olmak zorunda olan iki kişi olalım..
Ben zaten boşanmak istemiyorum..anlamiyorsunuz heralde benden özür dileyerek kendini affettirmeye çalışarak barişalim istiyorum böyle burnundan kıl aldırmayarak değil..bilmem anlatabildim mi aksi halde ağzından girer burnundan çıkar zaten eve getirtir barışirdim ama o benim için bi seyler yapsin istiyorum .Siz de istemem der kabul edersiniz sonra.
Dün açtığınız konuda birden duygusallaşmıştınız şimdi ne olmuşsa eşim zorlar diyorsunuz bence zorlamasına gerek bile kalmayabilir.
9762782782 sonrasinı saymadım..bundan sonrasini siz sayarsiniz..kaçıncı ayrılıp barışmanız olacak bu?
Bu duruma gelme sebebiniz neydi? Affedilebilecek bişeyse neden olmasin. Gurur yapıp oğlumuz için adım atmış.İyi geceler kızlar...eşimle 5 gündür ayriyız,bugün mesaj atmış oğlumuz için beraber yaşamaya devam edelim onu geleceği için birbirimize tahammül edelim,annesi babası birarada olsun bla bla bla saydirdi..ben de çok oğlunu düşünüyorsan adam akilli yuvana sahip çıksaydın istemiyorum dedim ama zorlayacak ısrarcı olacak gibi..sizce ne yapmayalım böyle bi yaşam mümkün mü..
İki yorumdur sertsiniz.9762782782 sonrasinı saymadım..bundan sonrasini siz sayarsiniz..
Esime de aynısını gösterdim ne dediğimi de yazdım iyi okuyun...valla dün ağlayarak derdini anlatmaya çalişan kadınla dalga geçilince hiç atarlı değildiniz..İki yorumdur sertsiniz.
Aynı sertliği eşinize de gösterin madem burda göstermek kolay...
Zorla özür dilese içiniz rahat olacak mı ? Dilemek istese şimdiye kadar dilerdi , yapardı birşeylerBen zaten boşanmak istemiyorum..anlamiyorsunuz heralde benden özür dileyerek kendini affettirmeye çalışarak barişalim istiyorum böyle burnundan kıl aldırmayarak değil..bilmem anlatabildim mi aksi halde ağzından girer burnundan çıkar zaten eve getirtir barışirdim ama o benim için bi seyler yapsin istiyorum .
İste ben de bunu soruyorum...ne yapayım diye..Zorla özür dilese içiniz rahat olacak mı ? Dilemek istese şimdiye kadar dilerdi , yapardı birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?