- Konu Sahibi omre_bedel
-
Telefonu takibe gerek yok Maltepe, Ulus buralarda biraz gezin oradaki pavyonların birindedir eşin.
Şimdi okudum.. adam zaten gittiğini itiraf ediyormuş,Bir önceki konusundan yola çıkarak şey ettim.
Istanbul da değiliz canim oralara baksam şu an ben annemlerdeyim acaba gidiyorlar mi diye insanda şüphe kalıyor ne zamandır gitmiyor zaten
Istanbul da değiliz canim oralara baksam şu an ben annemlerdeyim acaba gidiyorlar mi diye insanda şüphe kalıyor ne zamandır gitmiyor zaten
cebeci yi unuttun amaaaaaTelefonu takibe gerek yok Maltepe, Ulus buralarda biraz gezin oradaki pavyonların birindedir eşin.
atacam telefonu çöpe bügünkü konulardan düşman bu telefon bize düşman hahaiPhone sa iPhone’u bul uygulaması var tabi sizdede iPhone olması gerekiyor( bilgisayar dan takip programı varmı iPhone’u bul un onu bilmiyorum )
Arkadaslar eşim gece çalışıyor.Saati belli değil restorant müşterinin gitmesine bağlı tel nereye gittiğini konumunu nasıl öğrenebilirim.Konum takip var mı türk telekomda bazen gec geldigini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?