Eşimin tel nasıl takip edebilirim

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Arkadaslar eşim gece çalışıyor.Saati belli değil restorant müşterinin gitmesine bağlı tel nereye gittiğini konumunu nasıl öğrenebilirim.Konum takip var mı türk telekomda bazen gec geldigini düşünüyorum.

iPhone sa iPhone’u bul uygulaması var tabi sizdede iPhone olması gerekiyor( bilgisayar dan takip programı varmı iPhone’u bul un onu bilmiyorum )

Istanbul da değiliz canim oralara baksam şu an ben annemlerdeyim acaba gidiyorlar mi diye insanda şüphe kalıyor ne zamandır gitmiyor zaten

FBI mısınız siz? Çip yerleştirin oldu olacak.
Benden gizlice pavyona giden adamı süründürürüm. Alışmasın diye takip etmeye çalışmam. Derdiniz ne ki sizin?

Istanbul da değiliz canim oralara baksam şu an ben annemlerdeyim acaba gidiyorlar mi diye insanda şüphe kalıyor ne zamandır gitmiyor zaten

Ben Ankara'dan yola çıkarak dediydim, Ankara'nın mekanlar değil mi pavyonlar? Valla ablacım, eşin seni gayet güzel yiyor üzgünüm.

Eski konularınıza da baktım da eşiniz hep falso vermiş zaten bugün açtığınız konular ilk vukuatları değilmiş ki....

Hangi pavyonda olduğunu ogrenip orayı mi basican? Guvenmedigin bir adamla neden hala evlisin merak ettim doğrusu

Ummadığınız yerde çıkarsa adam bırakacak mısınız? Yada içiniz mi rahat olsun diye takip edeceksiniz ? Diye bir sürü soru sorarlar.. Güven yoksa takibe gerek yok sonuç belli.

Whatsappta yeni bi cesit konum gönderme var "mecut konumu gönder" 8 saatlik seçersen eğer ,konumu da açık bırakırsan eşinin telefonundan, 8 saat boyunca adım adım takip edebilirsin. Tabi bunun için eşinin telefonunu istediğin zaman alabilmelisin ve esin farkederse kızmayan biri olmalı. Ben bu yeniliği öğrendiğimde yapabilirim dedim ancak öyle şüpheli bi durum olmadığı için yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…