Eşimin tel nasıl takip edebilirim

Benim bir arkadaş sevgilisini “bip” diye bir uygulamadan takip ederdi yanlış hatırlamıyorsam.

Casusluk yapmayın.
Benim esimde böyle bir insan hic hos degil
Bilgisayar gibi bir beyni var
Hatta suan telefonuma girmis ve neler yaptığımın tüm dokümanlarına bakiyor olabilir.Whatsap internet instagram
Yapar.Kudreti var
Hatta sanırım instagramimi hackledi
Uf naparsa yapsin ya

Teknolojik korku filmi gibi oradaki takıntılı insanlar

7 yıldır aldattığından şüphelendiğiniz adamı boşamayacağınıza göre neden delil arıyorsunuz?

Sadece şüphe kalıyor gerçek olarak yakalasam emin olsam herhalde boşarım 3 tane çocuğum var şüphe yüzünden boşansam onlara yazık olacak

Benim eşim gece çalışıyor çalıştığı yerde bayan da var insanın aklına geliyor gece işi kacta bittiği belli değil.Bana doğru söylediğinden emin olmak istiyorum.

Ya hu ara bana konumunu gönder de ya da görüntülü ara açsın.bana güvenmiyor musun derse de güvenmiyorum de.görürsün gerçek yüzünü sonra

Bulunduğunuz yerleri görme
Seyahat ettiğiniz toplam mesafeyi ve bir yerden başka bir yere nasıl seyahat ettiğinizi (yaya, bisiklet, araba veya toplu ulaşım gibi) görebilirsiniz.

1. Android telefon veya tabletinizde Google Haritalar uygulamasını açın.
  2. Menü Zaman çizelgeniz simgesine dokunun.
  3. Başka bir günü veya ayı görmek için Takvimi göster simgesine dokunun sola veya sağa kaydırarak bir gün seçin.

Bu işlemi eşinizin telinden yapacaksiniz. Anlik degil ama gun gun nerdeymis gorebilirsiniz.

İphone da googlemaps yok bildigim kadariyla(

Takip etme programlari var bildigim kadariyla ama bu yasal disi. Yani egerki bir bosanma söz konusu olsa sizin önüne cikmasin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…