- Konu Sahibi Red Phoenix
-
kız 16 yaşında şikayet etseler eşiniz hapse bile girer
1 sene önce o tarz bir konu vardı adam karısını 16 yaşındaki baldızıyla aldattı adamı hapse attılar
ama senin eşinde haketmiyor değil
3 aylık hamile karısını 16 yaşındaki bir çocukla aldatıyor yazıklarolsun
bu ilişkide suçlu kişi eşiniz çünkü kariı taraf daha reşit bile değil yani mantıklı düşünemiyor
Kızda çok küçük nasıl olur bilemedim ki haklısın da aslında bir yerde
konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsun peki? kararın nedir?
burasını düşünmemiştim.şimdi kızın ailesi işin içine girerse böyle bir yola gidebilirler
Ben de derim ki asil mesele kiz degil, konu sahibesinin hayati ve evliligi. Kizi tartisip ne yapacagiz, burdaki onemli nokta konu sahibesinin ne yapacagi bence.
Kizin belli ki akli havada, iyice gozunu korkutsa bile akillanir mi bilemem.
Ote yandan bu kiz olmasa adama bakarsak pekala baska biri de olabilirdi, adam boyle oldugu surece yoklayani cok olur...ben adami tartismaktan yanayim.
Hanımlar minik köpeğim öldü bilirsiniz belki konum var. Bir yerden esti konuya fotoğrafını da ekleyeyim dedim. Fotoğrafını eklerken pc'de 3 tane kadın fotoğrafı da gördüm. Yüz olarak tanıdığım da bir kadın. Kadın bile denemez genç kız. İç çamaşırlı 3 tane fotoğrafı vardı. Eşimi çağırdım bunlar ne dedim. Tanımıyorum netten buldum dedi sonuna kadar inkar etti. Lakin üstüne gittim kızla konuştum derken öğrendim ki tahmin ettiğim kızmış. Güya dövmelerini görmek istemiş kızda blackberry bbm'den bu fotoğrafları atmış. Allah aşkına koldaki dövmeyi göstermek için bir kadın neden göğsünü kalçasını çekip evli bir erkeğe atar. Onu da geçtim evli bir erkek üstelik eşi hamile bir erkek neden böyle bir şeyi ister. Ağzıma geleni saydım sen iğrenç bir insansın dedim. Dünden beri yalvarıp ağlıyor çok üzgünüm ne yapmalıyım??
burasını düşünmemiştim.şimdi kızın ailesi işin içine girerse böyle bir yola gidebilirler
Kanun bile 18 yaş sınırını genclik adımı sayarken sizin cocuk olarak nitelendirmemeniz ne ironik. Ne yapalım taşlayalım mı?
Ayy boşan et diyin ama bebeği aldırın yorumları nedir yaa bebeğin ne günahı var. O adamın bebeği tamam ama konu sahibininde bebeği . ... Kadın hamile adam istek duymuş bişeylere saçma sapan birşey yapmış evet çok zor affetmesi etsin yada etmesin ama bebeği aldırması yanlış. Nasıl kıyılır ona... Ooh bi zewk uğruna bi can olsun içinde sonra bi sinir uğruna öldürsün onu
Ayy boşan et diyin ama bebeği aldırın yorumları nedir yaa bebeğin ne günahı var. O adamın bebeği tamam ama konu sahibininde bebeği . ... Kadın hamile adam istek duymuş bişeylere saçma sapan birşey yapmış evet çok zor affetmesi etsin yada etmesin ama bebeği aldırması yanlış. Nasıl kıyılır ona... Ooh bi zewk uğruna bi can olsun içinde sonra bi sinir uğruna öldürsün onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?