Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

allah kimsenin içine vermesin ne yapsan kar etmez ama öyle bir eziyet et ki eşine bu yaptığına eşşekler gibi pişman olsun bebek olmasa hiç durma ama insan hamileykende bunları yaşaması okadar zor ki tam zayıf anında allah sana sabır eşinede akıl versin

Ben de derim ki asil mesele kiz degil, konu sahibesinin hayati ve evliligi. Kizi tartisip ne yapacagiz, burdaki onemli nokta konu sahibesinin ne yapacagi bence.

Kizin belli ki akli havada, iyice gozunu korkutsa bile akillanir mi bilemem.

Ote yandan bu kiz olmasa adama bakarsak pekala baska biri de olabilirdi, adam boyle oldugu surece yoklayani cok olur...ben adami tartismaktan yanayim.

burasını düşünmemiştim.şimdi kızın ailesi işin içine girerse böyle bir yola gidebilirler

Dövme yaptıracak ve bunu elalemin kocasına göstermek için yarı çıplak pozlar verecek kadar büyümüşse hesabını babasına verecek kadarda büyümüştür. Ara babasını kendi kocanıda babasına yada çekindiği bir büyüğüne söyle çekil kenara seyret kardeşim.

cundanın gazıyla bende tam içimden geçenleri yazayım ne o adamın bebeğini doğururdum nede evli kalırdım ama konu sahibi merak etme burda seni tam tersine ikna edicek çok bayan var erkek yapar nede olsa bi hata ne olucak

Öncelikle yaşadığın çok zor, özellikle hamileyken böyle birşey yaşamak daha zor. Allah yardımcın olsun.
Ben olsam ne yapardım? Öncelikle bir arkadaş yazmış; tamamen katılıyorum. Resmin göndeenin kim olduğunun bence hiçbir önemi yok. Ben o üçüncü şahsa da hiçbir şey yapmazdım, yanlış anlamayın aman iyi yapmış, suçsuz anlamında söylemiyorum. Elbette yaptığı çok ayıp, kabul edilemez. Ama (güya) beni seven, evlenen, sadakat sözü veren eşimdir. Üçüncü kişi benim hiçbirşeyimdir. Niye güveneyim de kızayım hiç tanımadığım insana.
Eşime gelince, yüzüme hasret kalırdı o kadar net söyleyeyim. Aldatmanın sözlü, yazılı, duygusal, cinsel.. hiçbir türü benim için affedilemez.

burasını düşünmemiştim.şimdi kızın ailesi işin içine girerse böyle bir yola gidebilirler

gitsinler bence..şikayet etsinler ki koskoca adamlar 15-16 yaşlarında ki kızlardan medet ummayı bıraksın..

ayrıca ailesi de kızlarının nasıl insanlarla ne şekilde muhatap olduğunu görsün ki daha kötü şeylere engel olsunlar.

Benim anlayamadığım başlıkta eşimin telefonundaki resimler demişsiniz ama konuda pc de gördüm yazmışsınız resimleri nerde buldunuz cepte mi pc de mi
16 yaş bu yaptığının yanlış olduğunun bilinebileceği bir yaş bence kız korkutulmalı bir daha başkasına falan yapmasın

3 aylık evlilik ve hamilelik beyfendi şimdiden

sizin için çok zor bir durum..Allah soğukkanlı durmayı ve bebeğiniz için güçlü kalabilmenizi sağlasın..

ama benim midem almazdı

16 yaşında bir çocuk deniliyor ama evli bir adama yarı çıplak resmini göndermeyi biliyorsa cezasını çekmeyi de bilmeli.

kızı geçtim konu sahibinin eşi bugün bu kız olmasaydı demek ki başka birinin dövmesine(!!!!!!!!) bakacaktı

Son düzenleme:

haklısın arkadaşım ama insani ilk tepkilerimiz bunlar oluyor malesef adama ve kıza öfke...öte yandan düşünüldüğünde konu sahibinin hayatı yani,eşinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu erken öğrenmiş olması açısından olumlu bir gelişme zira iki ewlat verip ondan sonrada öğrenenilirdi...

Ayy boşan et diyin ama bebeği aldırın yorumları nedir yaa bebeğin ne günahı var. O adamın bebeği tamam ama konu sahibininde bebeği . ... Kadın hamile adam istek duymuş bişeylere saçma sapan birşey yapmış evet çok zor affetmesi etsin yada etmesin ama bebeği aldırması yanlış. Nasıl kıyılır ona... Ooh bi zewk uğruna bi can olsun içinde sonra bi sinir uğruna öldürsün onu

Ne sebeple olursa olsun(dövmedir şudur budur..), eşim asla başka bir kadının fotoğraflarıyla muhatap olmamalıdır.Hele ki bir de bu fotoğraflar yarı çıplaksa..
Oldu ki bir şekilde eşimi başka kadının fotoğrafıyla ilgilenirken yakaladım; Kesinlikle taviz vermez, yalvarsa dahi yollarımı ayırırdım.
Eşimin beni aldatması için mutlaka bir kadınla "yatması"-cinsel münasebette bulunması gerekmiyor.Aldatmak gözle de olur, hisle de, arzuyla da.
Hamileliğinize gelince, o çocuğu aldırın diyenler olmuş.Bu konuda kesinlikle aldırmanız taraftarı değilim, o canın günahı ne?Nasıl böyle bir vebale girilebilir?
Çocuğunuzu babası olmadan da doğurabilir, büyütebilirsiniz.Bu forumda onlarca kadın var, çocuğunu babasız büyütmeyi göze alarak onurunu şerefini kurtaran.
Fotoğrafları yollayan şahsın yaşı gündeme gelmiş önceki mesajlarda, kadın-kız ikilemi yapılmış.
Şunu lütfen algılayalım arkadaşlar(sözlükte de dünya genelinde de);
"kız" diye bir tabir yoktur, bu biz türkiyelilerin uydurmasıdır(bekaret sebebiyle)
"kız çocuğu vardır, bu da şu anlama gelir;kız çocuğu=ergenliğe girmemiş dişi insan
Ergenliğe giren tüm dişi insanlar "kadın"dır.
Kadın olmak için bakire olmamak, kız olmak için bakire olmak filan halkımızın örfünden uydurmasından gelir.
Kısacası iki türlü dişi insan var;kız çocuğu ve kadın.
Bu fotoğrafları yollayan kişi,ergenliğe girmiş bir dişiyse kadın'dır.

olabilir
sonuçta adam niyeti bozmuş kızda küçük aklını çelmiştir resimlerini attığına göre ilişkiyi baya ilerletmişler
ailesi öğrenirse adamı şikayet edebilirler o zamanda daha reşit olmamış bir kızı değil 24 yaşındaki evli adamı suçlalar konu sahibesi bunu eşine söylesin
bu korku bile adama yeter

Kanun bile 18 yaş sınırını genclik adımı sayarken sizin cocuk olarak nitelendirmemeniz ne ironik. Ne yapalım taşlayalım mı?

Aynı kanun mahkeme kararıyla bazı hallerde 16 yaşında evlenmeye de izin veriyor ona bakarsanız. Bu tek başına bir ölçüt olamaz. Yaş dolayısıyla akıl edememek, cahillik, toyluk başka şey ahlaksızlık bambaşka şey. Çünkü yaptığı değil çıplak fotoğraflarını göndermek, sadece internet üzerinden sohbet etmek olsa dahi karşısındaki erkek evli olduğu için ahlaksızlıktır. Çocuk çocuk diye savunmak saçma geldi sadece. Hiç masum değil yaptığı. Ortada bir hata varsa karşılıklı var. Eşit oranda var.

bebek konusunda katılıyorum sana..onu aldır falan diyemem..ancak kadın hamile adam birşeylere istek duymuş olayı değil bu..kız 16 yaşnda ve çıplak fotolarını yollamış..bu herhangi bi istekle açıklanacak kadar sıradan birşey değil..

üstelik babamızın hayrına mı hamile kalıyoruz..hem 9 ay bebeği taşı karnında zoruklar yaşa hem de beyefendiler istek duysun başka şeylere..oldu o zaman..

çocuk sahibi olmak isteyenler bilinçli şekilde bu yola girmişlerse bu zevk uğruna değil bence..

ayrıca aldırıp aldırmaması konu sahibine kalmış ama o bebek ileride büyüyünce arkasından zamparanın çocuğu vs vs söylemlerine maruz kalabilir.

sen fikir almak için buraya yazmışsın ama burada daha çok kafan karışacak gibi geliyor. ben bile herşeye herkese hakverir oldum

Konu sahibi gitti galiba

Eşinin izin alıp evde durması daha beter bence, ben olsam mesela onu görmek istemem görsem daha cinlenirim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…