- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
kızın ailesi umarım şikayetçi olur kocanızdan.
Hiç sorma canım ne ceza vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım inan ki
aldatılan kadın durumu neden kabul etmıyor yanı sanırım yaşamadan anlamak çok zor inşallah yaşamamda
çok eskı hatta çocuk arkadaşım aldatılmış geldi bana anlattı ama anlatırken ıkıde bır söylediği bi söz var ama yatmamaışlar sadece gezıyorlarmış bu arada kadında evli arkadaşımın eşide ilk değilmiş yanı böyle gezer tozarmış arkadaşımın yanında bişi demedım ama eşin başka kadınla gezmesı bıle yetrli değilmi illa yatktamı basıcaz tabı insan böyledüşünürken boşan dıyemıyor ama erkekler bu davranışa göre dahada rahat yapıyor yapıcanı
aldatılan kadın durumu neden kabul etmıyor yanı sanırım yaşamadan anlamak çok zor inşallah yaşamamda
çok eskı hatta çocuk arkadaşım aldatılmış geldi bana anlattı ama anlatırken ıkıde bır söylediği bi söz var ama yatmamaışlar sadece gezıyorlarmış bu arada kadında evli arkadaşımın eşide ilk değilmiş yanı böyle gezer tozarmış arkadaşımın yanında bişi demedım ama eşin başka kadınla gezmesı bıle yetrli değilmi illa yatktamı basıcaz tabı insan böyledüşünürken boşan dıyemıyor ama erkekler bu davranışa göre dahada rahat yapıyor yapıcanı
bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak
bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak
Kadınların bu zihniyeti ne zaman değişecek Rabbim...
bir yüzyıl daha aldatan erkekleri diğer kadına kaptırmamaktan bahseden, kendini kraliçe zanneden, erkektir doğasıdır hormonlar ihtiyaçlar vs diye kendimizi avutan bi tür olucaz ne yazık....
değişir belki ama biz görebilir miyiz bilmiyorum..
bir de kraliçe sensin yazmış..kocam beni 16 yaşında bir genç kızla hem de böyle berbat bi şekilde aldatsa he ben kraliçeyim kocişimi de o kıza kaptırmam mı diyeceğim...Allah,böyle bir adamı o haltı yedikten sonra benim elime düşürmesin! tek diyeceğim bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?