Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

yalnız çocuk muhabbetine karışamam ama ben bu adama daha fazla güvenemezdim gibi geliyor. eski eşimin biz daha 3 aylık sevgiliyken kavga ettiğimizde eski kız arkadaşıyla konuşmak için çaba sarfettiğini evlendikten sonra görmüştüm (eski pc'sindeki msn konuşmalarından) ve ona laptop satmıştı biz çıkarken. sevgiliyken yaparsa evliykende yapar mantığıyla onu hiç ama hiç affetmedim. ilişkimizin bozulmasında etkili bir rolü olmasada hala beynimi kemirir durur.

16 yaş çocuk falan değil. Maşallah şimdikilerin aklı bel altına çok iyi çalışıyor.

Okuldur,derstir,saygı desen yok.Ama iş bunlara geldi mi sollarlar yetişkinleri.

Eşiniz de kadar kız da suçlu.

Ve 3 aylık bir evlilik için bebek çok çok çok erken.

Hakkınızda hayırlısı.

öncelikle evet çok büyük günah bebeği aldırmak ama onu hayata böle bir babaya sahip olarak getirmek, konu sahibinin ayrıldığını düşünelim bu çocuğu tek başına karnında taşıyacak çalışıp çocuğunu büyütecek ve baba şevkati görmeyecek bu nekadar doğru.bu yaşta bu tür şeyler yapan genç kızlar baba şevkati görmemiş ilgisiz ailelerde yetişiyor,sonrada yaşça büyük kişiler biraz ilgilenince evli falan dinlemiyorlar bile bile lades denir bunada.önemli olan doğurmak değil ona sunulacak hayat ve düzgün yetiştirmedir.sokakalar ilgisiz sevgisiz büyüyen çocuklarla dolu en büyük günah budur bence,duygusal değil mantıklı hareket etmeli sonuçlarının canımızı yakmaması için haberlerde görmüyormusunuz Allahaşkına biraz gerçekci olun ya

Son düzenleme:
bence sen topla eşyalarını ailenin yanına git.herkes kızın ailesini bul rezil et diyor ama bence eşinin ailesine söyle eşinide rezil et.ortalığı ayağa kaldır boşanıcam diye.böyle yatak ayırarak aynı evde durarak o pis sübyancının burnunu sürtemezsin.hamileliğin senin elini kolunu bağlamamalı.daha ilk gördüğünde yapman gereken şey buydu aslında.senin boşanmak gibi bi niyetin yok anladığım kadarıyla bu adamı miden alacak.bari adam akıllı pişman olsun burnundan gelsin herşey.hoş ben olsam dün evi terk etmiş bugün adliyeye gitmiş olurdum ama neyseee.

böyle seylere asla gelemem ya
burda cogu kizi fircalasaydin yazmis bence en büyük hata esinin
istedigi kadar yalvarsin bence biraz uzak durmalisin
kiza gelincede tabi oda hatali evli oldugunu bildgi halde resimler atmis bence o kizida iyi bir rezil etmelisin canim

ayrica karnindaki bebegin bir sucu yok onu aldirip sonradan pisman olma bence..
zamanla düzelir araniz daha kötüleride var

zaten çocuğunu aldır demiyor kimse ben olsam aldırırdım ve boşardım diyor(ben mesela) 2si farklı şeyler

konu sahibi arkadaşım, öncelikle bence de kızın annesini uyarın. eşinize gelince ne desem bilemedim. hani böyle bir olaya nasıl bir ceza verilir ki. yatağını ayırdın, yüzüne bakmadın falan filan. peki sonra. adamın beyni hasta, ruhu hasta, duyguları hasta. neresinden tutmaya çalışsam elimde kalıyor. ne yazacağımı da şaşırdım. bu sadece bir aldatma olayı değil farkındasınız değil mi. bu daha beter bir şey. bu iğrenç bir şey ya.

Ben kimseye gaz vermiyorum
Oyle olsa "eger ki ben Cudana' ysam" demezdim
bakin bu benim sahsi gorusum ...

Olacagi soyleyeyim size

Konu sahibi eger ki bunun bir suc oldugunu, esinin bir sapik oldugunu idrak edebilseydi,
ilerde bir kizi oldugunda olacaklari tahmin edebilseydi ne yapmaliyim diye sormazdi bile...

Simdiye kadar coktan o adami evden defeder, solugu savcilikta, avukatin yaninda alirdi

Acik ve net affedecek ...

Şimdi eski konularınıza da baktım,cinsel soğukluk varmış aranızda(eşinizde soğukluk) sizi aldattığını düşünüyorum,belki bu aldattığı kişi(16 yaşındaki şahıs)ya da başkası..

Umarım ileriye dönük,mantıklı kararlar verirsiniz(yaşlarınız 21-24)en başta evlilik için erken davranmışsınız,eşinizin yalvarmasına özür dilemesine kanmamanızı umut ediyorum...(hangi erkek olsa yalvarıp yakaracaktır)

Çocuk konusunda yine aynı şekilde iyi düşünmelisiniz,daha 5 haftalıkmış çok yeni(onun da geleceğini düşünmelisiniz)

Henüz evliliğinde ,gebeliğinde başlarındasınız eğrisini doğrusunu düşünüp karar vermelisiniz..

ne olursa olsun burada asıl suçlu eş.kız hatalı olsa da bir sorumluluğu yok.24 yaşındaki adam pekala kıza karşı kendini koruyabilirdi ama ne yazık ki her zamanki gibi 3.şahsı suçlamakı daha kolayımıza geliyor

Haklısınız,bencede affedecek(yazılarında korktu diyor ve buna inanıyor ya da inanmak istiyor bilemiyorum)
Benimde en yakın arkadaşımın başına geldi eşi aldattı ve o sırada ayrı yaşadılar,hamileymiş sonradan öğrendi;benim ona tavsiyem aldırması yönünde oldu ama dinlemedi beni.Gitti barıştı,çocuğunu dünyaya getirdi.Sonra ne oldu?arkadaşımın ailesiyle arasını bozdu eşi hatta ben bile görüşmeyi kestim..Şuan belki hala aldatıyor eşi ama sesini çıkartamıyor.

ilk sayfaya göre yazıyorum . şimdiki küçük kızlardan korkmak lazım hiç bizim çocukluğumuz gençliğimiz gıbı değiller göğüslerim yenı çıktığında yaz gunu yelekle dolaşıyordum utancımdan şimdikiler pamuk dolduruyor dıkkat çeksin dıye eşinize tepki vermekiçin bırazda geç kalmışsınız olay sıcakken göstermelıydınız tepkinizi yanı hala aynı evdeysenız geç kalmış oluyorsunuz hiç nomal bı durum hatta kendı yaşlarında bır kadınla aldatsa daha ıyı 16 yaşında yenı gençkızolmuş bi çocukla olunca dahada cıddıleşiyor durum bu arada kızların gösterişli görünmeye çalışmaları erkekelrı temıze çıkarmıyor tabıkı eşin ıkıkere daha suçlu

Son düzenleme:
zaten konu sahibesi hiç ayrılmaktan bahsetmedi bile bencede affedicek, burda bir hatadır yapmıştır dememizi bekledi gibi geliyor..

pervasızlığa bakın, hadi kız resimleri yolladı adamda yalana yalana baktı, sonrasında sil be adam, arada cinsel soğukluk olduğuna göre o resim malum işlerde defalarca kullanıldı gibime geliyo,öğhhhh

çok şeyler yazasım var sübyancı kocayla aynı havayı solumaya kararlı kadına neler neler söylenir de işte hamileymiş susuyorum!

kocanı affetsen bile onun çocuklardan hoşlanan bir ruh hastası olduğunu unutmamanı ve kendı yavrun içinde gerekli önlemleri almanı tavsıye ediyorum sadece

Son düzenleme:
zaten konu sahibesi hiç ayrılmaktan bahsetmedi bile bencede affedicek, burda bir hatadır yapmıştır dememizi bekledi gibi geliyor..

aynen katılıyorum.hatta bütün kadınlar kulübünün buraya toplacağını bile ummamıştı diye tahmin ediyorum.basit bi olay gibi gördü.resimler 16 yaşındaki birine değilde daha büyük yaşta birine ait olsaydı belki tepkimiz bukadar ağır olmayacaktı.ama konu sahibi öyle görmek istiyor.

pervasızlığa bakın, hadi kız resimleri yolladı adamda yalana yalana baktı, sonrasında sil be adam, arada cinsel soğukluk olduğuna göre o resim malum işlerde defalarca kullanıldı gibime geliyo,öğhhhh

ayyy nemesis öğğğğğğ 3 aylık karısı arasında cinsel soğukluk olsun adamın yaptığına bak demekki 15-16 yaşındakilerden hoşlanıyor konu sahibi öğrenci gibi giyinirse kocasının ilgisini çekebilir

geçenlerde benim annemin telefonuna gelmişti böyle bir resim
yabancı bir numaradan
kız sadece iç çamaşırlı çamaşırlarını da en son noktaya kadar sıyırmış
göğsüne ve kalçasına erotik yazılar ve artık kimse o isim sahibi bir erkek ismi yazmıştı

sonra da kusura bakmayın yanlış gelmiş dedi
annemde telefon kullanmayı sadece konuşma amaçlı kullanır gerisini bilmez
acaba yeni bir sektör mü başlamış dolandırıcılık amaçlı böyle fotolar gönderip geri dönüş almak amaçlı
çünkü bir kaç kişiden daha duydum böyle fotoların telefona gönderildiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…