- 18 Mart 2011
- 9.082
- 30.941
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
bence resimleri eşinizin telefonundan yollayın sanki o yollamış gibi olsun ailesine,bir taşla iki kuş,miğdem bulandı anlattıklarınızdan.evli erkeklere bulaşarak kendi kalitelerini gösteriyorlar işte
Üstelik eğitimli, bakımlı, güzel bir kadın bu...
Ama derler ya erkeğin elinin kiri, kadının alnının karası diye... bu mantık işte, ben evimin kraliçesiyim, gitsin pis kadınlarla eğlensin, kraliçeden eğlence olur mu ama, ellerini yıkar geçer...
ama böyleleri mutlu oluyor hayatta, ne de olsa o hep kraliçe, kocişkosu ona hep aşık, sevişmeye kıyamayacak kadar aşık
aynen küçük kızlara bak boyundan büyük işlere kalkıyorlar benim valla kız küçük cahil anlayışım kalmadı,benim eşime yanımda o kızlardan cilve yaptı babası yaşında eşim birde ...bu arada esnafız cay bahçesinde ondan dolayı böyle bir durum söz konusu oldu ..eşim bunun bu tavırlarını anlayınca çocuk mumamelesi yaptı kıza git çay getir eşime diye..allam bu 18 likler coşmuş valla ne diyimbencede biras burnu sürtsün yaptıklarının bedelini ödemeli ikiside ben olsam kıza acımazdım ailesine durumu bildirirdim..ona buna acırsak acınacak hale düşeriz valla...k.bakmayın uzun yazdım ama çok sinirleniyorum böyle olaylara bir de eşi hamile yani
Kızı ailesine söyle diyenler olmuş ama ne alaka bu fotoğrafları gönderen 16 yaşında bir kız çocuğu değilde 30 yaşında bir hayat kadını da olabilirdi. Burada rezil edilecek olan kişi konu sahibin eşi olmalı. Bugün bu kız olur yarın başkası, adamın zihniyeti bozuk olduktan sonra ortalık onun bunun kocasına salça olan kadınlarla dolu.
Konu sahibi kızı arayıp fotoğrafları gösterip seni ailene şikayet edeceğim de bu o kıza ders olur yani en azından eşinle iletişimi keser.
Eşinin ailesini arayıp ben çocuğu aldırıp boşanmaya karar verdim de ve olanları anlat. Eşini kendi ailesine rezil et, babasından fırçayı yesinde kendine gelsin, sakın bu konuyu kendi aranızda halledip kapatmayın yoksa çocuk doğduktan sonra eşin nasılsa çocuk var kolay kolay boşanamaz ve önceki durumuda kendi aramızda sessizce halledebilmiştik diye düşünüp seni aldatmaya devam eder.
Eşinin mail adresini ve ismini yada kullandığı nickleri netten bi arat bakalım başka nerelerde üyeliği varmış?
Kızın biyolojik yaşı eşinin de zeka yaşı küçük. Pis sübyancı Allah onu ıslah etsin.
konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsun peki? kararın nedir?
Ben 16 yaşında bir kız çocuktur yorumuna katılmıyorum.. reşit değil ama akılsızda değildir.. ve şimdiki kızların çoğu 16 yasında herseyden haberdarlar eğriyi doğruyu bilmesi lazım.. ben yaptıklarına daha 16 yaşında çocuk ve masum gözüyle bakamıyorum..
bırak iç çamaşırla dövmeli fotoğraflar çekilmeyi, Biz 16 yasında göğüslerimiz yeni çıkıyor diye saklar utanırdık.. ama tek suçluda kız değil..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Anlamıyorum ne oluyor bu ergen kızlara? Hele koca adamlara? Daha yeni evliyiz hamileyim bir de. Anlamıyorum anlayamıyorum amacını hala
bencede arkadasım bebegıne sakın kıyma ama eşinide cezasız bırakma burnu sürtsün pişman olsun ıkı göz yasına kanma ama cokta süründürme tanıyosundur esını kıvamında bırak o ona yeter affersende eger ck fazla abartmadan kontrol et.
16 yasında bır kısı kanunen cocuk olabılır ama o genc kız olmus ve yenı genc kızlık evresınde hata yapma çagında eger kızı tanıyorsan annesınıde tanıyorsundur ve bence annesını uyarmalısın sadece eşinden dolayı degıl o kız daha fazla hata yapmasın dıye hayatını mahvetmesın dıye..
Amin Allah inşallah ikisini de ıslah etsin. Kızla konuşacağım bugün ailesine söylemekle tehdit edeceğim ki bir daha başka erkeklerle bile böyle muhabbetlere girmeye korksun. Doğrusu da o zaten. Babasını da sabah aramayı anlatmayı düşünüyorum
kız 16 yaşında şikayet etseler eşiniz hapse bile girer
1 sene önce o tarz bir konu vardı adam karısını 16 yaşındaki baldızıyla aldattı adamı hapse attılar
ama senin eşinde haketmiyor değil
3 aylık hamile karısını 16 yaşındaki bir çocukla aldatıyor yazıklarolsun
bu ilişkide suçlu kişi eşiniz çünkü kariı taraf daha reşit bile değil yani mantıklı düşünemiyor
Amin Allah inşallah ikisini de ıslah etsin. Kızla konuşacağım bugün ailesine söylemekle tehdit edeceğim ki bir daha başka erkeklerle bile böyle muhabbetlere girmeye korksun. Doğrusu da o zaten. Babasını da sabah aramayı anlatmayı düşünüyorum
Boşanmayacağım bebeğim var karnımda. Ama onu rezil edeceğim başka yolum yok ki bu durumda
Hem adam evli hem karısı bebek bekliyor hepsini geçtim sen daha 16 yaşında bir lise öğrencisisin bu ne demek.. Ama kabahatin büyüğü eşimde
allah kimsenin içine vermesin ne yapsan kar etmez ama öyle bir eziyet et ki eşine bu yaptığına eşşekler gibi pişman olsun bebek olmasa hiç durma ama insan hamileykende bunları yaşaması okadar zor ki tam zayıf anında allah sana sabır eşinede akıl versin
kucuk ama cıplak resım gondermeyı bılıyor evlı bır erkege nekadar terbıyesız ya :S gıt aılesıne soyle bencede
Boşanmayacağım bebeğim var karnımda. Ama onu rezil edeceğim başka yolum yok ki bu durumda
Öncelikle yaşadığın çok zor, özellikle hamileyken böyle birşey yaşamak daha zor. Allah yardımcın olsun.
Ben olsam ne yapardım? Öncelikle bir arkadaş yazmış; tamamen katılıyorum. Resmin göndeenin kim olduğunun bence hiçbir önemi yok. Ben o üçüncü şahsa da hiçbir şey yapmazdım, yanlış anlamayın aman iyi yapmış, suçsuz anlamında söylemiyorum. Elbette yaptığı çok ayıp, kabul edilemez. Ama (güya) beni seven, evlenen, sadakat sözü veren eşimdir. Üçüncü kişi benim hiçbirşeyimdir. Niye güveneyim de kızayım hiç tanımadığım insana.
Eşime gelince, yüzüme hasret kalırdı o kadar net söyleyeyim. Aldatmanın sözlü, yazılı, duygusal, cinsel.. hiçbir türü benim için affedilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?