Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

bence resimleri eşinizin telefonundan yollayın sanki o yollamış gibi olsun ailesine,bir taşla iki kuş,miğdem bulandı anlattıklarınızdan.evli erkeklere bulaşarak kendi kalitelerini gösteriyorlar işte

Hem adam evli hem karısı bebek bekliyor hepsini geçtim sen daha 16 yaşında bir lise öğrencisisin bu ne demek.. Ama kabahatin büyüğü eşimde

algı zihniyet değil kızlar ya tamamen duygusal

adam veriri parasını karısının çenesini susturur

kadın görmez duymaz bilmez

herşey bu paradan, sıkar çünkü boşanıp yaşam standardını yarı yarıya düşürmek

arabadan inip dolmuşa binmek sen üstüne ıkı alıyorken sadece çocuğuna almak ya da alamama

yanı tamamen maddi bence

salak değil ya salak takliti yapıyor o kadın bence

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Anlamıyorum ne oluyor bu ergen kızlara? Hele koca adamlara? Daha yeni evliyiz hamileyim bir de. Anlamıyorum anlayamıyorum amacını hala

Amin Allah inşallah ikisini de ıslah etsin. Kızla konuşacağım bugün ailesine söylemekle tehdit edeceğim ki bir daha başka erkeklerle bile böyle muhabbetlere girmeye korksun. Doğrusu da o zaten. Babasını da sabah aramayı anlatmayı düşünüyorum

İkisi de suçlu. Ama suçun büyüğü eşimde ne yazık ki, ne acı ki.. Ben 16 yaşındayken dersten başımı kaldırmazdım

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Anlamıyorum ne oluyor bu ergen kızlara? Hele koca adamlara? Daha yeni evliyiz hamileyim bir de. Anlamıyorum anlayamıyorum amacını hala

zor canım vallah allah yar ve yardımcın olur inşallahhh...insan böyle şeyleri görünce bebek yapmaktan bile vazgeçiyor ortalık böyleyse nasıl sahip çıkıcaz yavrumuza diye..(

Bebeğime kıyamam ki canım minicik o daha onun ne suçu var. Ama burnunu sürttürücem onun anlasın anyayı konyayı. Ailesiyle de görüşeceğim zaten

bencede babasına söyle daha bu yaşta böyleyse bu 20 milerinde ne olur düşünmek istemiyorum. ailesine iyilik yapmış olursun çünkü bu kız iş açar milletin başına

Suçun büyüğü eşimde zaten. Nasıl midesi kaldırdı hala anlamış değilim yazıklar olsun. Hakediyor haketmesine o her şeyi hakediyor ama bebeğimin hiçbir suçu yok..

Sizin kararınız saygı duyarım fakat bence bu iyi bir yol değil.
Kadının yaptığı büyük bir yanlış evet affedilemez ama babasına ailesine söyleyerek şikayet ederek o aileyi çok üzersiniz, belki de kadına şiddet uygularlar.
Bence kendiniz bizzat fotoğrafları yollayan kadınla konuşmalısınız, yaptığı yanlışı dile getirmelisiniz.
En önemlisi de eşiniz..
Eşiniz bence size karşı daha sorumlu o kadından, dolayısıyla sizi asıl üzen eşinizin o kadına bu tavizi vermiş olması olmalıdır.
Ben olsam hesabı eşimle görürdüm.

Boşanmayacağım bebeğim var karnımda. Ama onu rezil edeceğim başka yolum yok ki bu durumda

ben olsam ben de boşanmadan önce rezil eder sonrada iplari salar olacakları izlerdim... bebeğin sana en büyük güç eşinde vazgeç ama ondan geçme derim ben...

Hem adam evli hem karısı bebek bekliyor hepsini geçtim sen daha 16 yaşında bir lise öğrencisisin bu ne demek.. Ama kabahatin büyüğü eşimde

Bunlari dusunmesi gereken 16 yasindaki lise ogrencisi mi
yoksa evli ve esi bebek bekleyen 24 yasindaki adam mi?

Yahu arkadasim lafi geveleme bosuna
affedecegim , kizi da rezil edecegim de, cik isin icinden

En kolayi bu ne de olsa...

Amin canım Allah kimseye yaşatmasın. Bebek olmasa hiç durmazdım zaten onun hatrına hala bu evdeyim

Boşanmayacağım bebeğim var karnımda. Ama onu rezil edeceğim başka yolum yok ki bu durumda

eşin hiçbir şekilde rezil olmaz bundan büyük rezillik yok çünkü..o da biliyordu zaten affedeceğini..

sen kararını verdiğine göre bizim de fikir vermemize gerek kalmadı..ilk ve son olur umarım..

Son düzenleme:

Amin canım çok teşekkür ederim. Sesimi bile duyamayacaksın dedim ağzıma geleni saydırıyorum odaya konuşmaya geldikçe

Bence kizin ailesine soylemeyin. Soylerseniz kiz size kinlenip esinizi ayartmaya ve yuvanizinyikmaya calisabilir. Esinizi uyarin siz. Bu kiz olmazsa baska bir kiz olur yoksa.

Ben böyle ş......siz bir adamla bir dakika aynı çatı altında durmazdim. Sen ne kadar sakinsin. Eğer bakacak gucum varsa bebeği doğururdum. Cudana çok haklı. Ya ilerde kızın olursa... kusura bakma ama senin eşin sapik. Nasıl bu adamla devam edeceksin, nasıl aynı yatağı paylasacaksin? Miden nasil kaldiracak. Yazik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…