biraz sakin olmaya ne dersiniz? kadın olarak buradan kaybediyoruz zaten. adam arkadaşlarıyla dertleşebilir. belki akıl danışır. zaten kopyaladığınız mesajlarda hiç bir detay yok. sadece içkiyi fazla kaçırmış bir insan ve de belli ki halinden endişe duymuş bir arkadaş var. Dahası size ne? siz sanki hiç bir şeyi kimseye anlatmıyor musunuz? mesela kadınlar kulubüne kocanızın özel mesajlarını binlerce kişiye açıyorsunuz. bakın ben şimdi sizin kocanıza mastürbasyon tavsiyesi verildiğini biliyorum. oyun oynamasa horozu kesip kesmediğini de bilecektik tüm kadınlar kulubü üyeleri olarakYok vallahi hiç utanamıcam kendimden.Dediğiniz gibiyse eşim arkadaşlarıyla bu kadar özelini konuşupta banada ben arkadaşlarımla herşeyi konuşmam diye yalan söylerken utandı mı, ya da ben bu mesajları gördüğümde aşkım bunlar ne canım anlamadım hiç bişey diyemedim mesela neden çünkü sen bana nasıl güvenmezsin diyecek ve kavga çıkaracak ben bu kızın nerde güvenini kırdım acaba diye düşünüp utanacak mj yada eşim aldatmadığıma emin ama uyuşturucu kullanmadığıma neden emin olamıyo yanlış arkadaşlıklarım yüzümden mi acaba diye düşünüp utanacak mı.Hiç biri için utanmayacak ben kirli donunu yıkadığım adamın mesajlarını okuduğum için utanıyım.Keşke dünya daha güzel bi yer olsa güvenlerimiz sınırsız olsa da hiç ihtiyaç duymasak
Sakin olmamamında bu kadar peşine düşmemindr sebebi mesajlaştığını kişinin bağımlılıkları.Yanyana yaptıkları bi muhabbet olsa konu açıldı da cevap verdi desem hadi neyse ama bu mesajları benimle aynı koltukta otururken yazması irite etti beni.Bende tabi ki eşimin tüm özel mesajlarını dahi açtım buraya bu konuda haklısınız ama siz eşimi yolda görseniz tanımazsınız değil mi arkadaşı beni tanır ama.Evli erlek olarak arkadaşlarıyla bi şekilde cinsel hayatı hakkında konuşabilme rahatlığındaysa bu ortamdan kalktıktan sonra karısı yetemiyo demek ki ahaha bunun muhabbeti dönmediğinin garantisi olmayacağını bilmeli.Benim fikrim bu yöndebiraz sakin olmaya ne dersiniz? kadın olarak buradan kaybediyoruz zaten. adam arkadaşlarıyla dertleşebilir. belki akıl danışır. zaten kopyaladığınız mesajlarda hiç bir detay yok. sadece içkiyi fazla kaçırmış bir insan ve de belli ki halinden endişe duymuş bir arkadaş var. Dahası size ne? siz sanki hiç bir şeyi kimseye anlatmıyor musunuz? mesela kadınlar kulubüne kocanızın özel mesajlarını binlerce kişiye açıyorsunuz. bakın ben şimdi sizin kocanıza mastürbasyon tavsiyesi verildiğini biliyorum. oyun oynamasa horozu kesip kesmediğini de bilecektik tüm kadınlar kulubü üyeleri olaraksizin yaptığınız çok doğru da kocanızın yakın arkadaşlarıyla dertleşmesi mi kötü? ne yapsın adamcağız? o da insan değil mi?
yazacam yazam bir turlu yazamadim ama esiniz kwsinlikle madde kullanmus kafalari guzel olunca. bisey diyorlar trip mi ne oyle bir duruma girmis. iste horozlar gunesli gunler ordan geliyor inss tripe giripte kendini balkondan atmaya calismamistr arkadaslari bu yuzdrn oyke demistr ne yaptin sen diye. simdi size bir akil vereyim ustunu basini iyice kurcalayin koklayin hatta tuaf bir koku var mi uzerinde aldatma olursa bir erkek kendine cok ozen gosterir kendini cok susler dislerine kadar bakim yapar ama ben sixin yerinizde olsam o ortama sokman allah korusunHerkese merhaba hanımlar, sıkı takipçiniz olarak anlam veremediğim bi mesajlaşma yüzünden üye olup ilk konumu açmış bulunmaktayım.
Hemen konuya gireyim şöyle ki eşimle aramız baya baya bozuktu günlerce küs kaldık büyük bi sıkıntı atlattık.Aramızın bozuk olduğu zamanda haftada bir iki gittiği arkadaşı var oraya gitti geç saatte geldi.Üç arkadaş otururlar genellikle alkol alırlar dışarda olmazlar.Buraya kadar sorun yok.Ancak bu sefer şöyle bir durum oldu o gün geldi eve ertesi gün arkadaşıyla mesajlaştı sonradan mesajlarını okudum hiç bi anlam çıkaramadım.Eşime özellikle sormadım çünki yanlış bir durum varsa bana saçma sapan şeyler açıklar ve bir daha telefonda mesajlaşmaları tutmaz.Sizlerden hatta eşlerinizden yardım almak istediğim konu budur(eşlerine soranların ayrıca duacısıyım).Mesajların fotoğraflarını ekliyorum.
Ayrıca şunuda belirtiyim ahmet olsun bu arkadaşı baya baya alkolik ve esrar kullanıyo eşiminden bu noktada şüpheleniyorum.Aldatılmadığımdan çok eminim.
Bir de bu iki arkadaşıda bekar hergün sabaha kadar birinin evininde oturur içerler eşimi çağırırlar eşim gitmeyince hanım köylü derler filan dediğim gibi esrar muhabbetide olunca gitmesini istemiyorum ama yok öyle bişey içmiyolar, zaten iki tane arkadaşım var bunaltma beni maç izlicez filan bahane bulup kılıfına uydurup gidiyo.Ne yaparsam yapıyım gitmesine engel olamadım en fazla erteyebildim.Nasıl davranmalıyım ki artık kendisi soğusun gitmek istemesin ben gitme dedikçe işi inada bindirdi çünkü, önceden ayda bir giderdi şimdi haftada bir, iki.Fikirlerinizi çok merak ediyorum, hepinize teşekkür ederim.
bence hala abartıyorsunuz, biz burada bütün olayları sizden yani olayın tek bir tarafından okuyoruzSakin olmamamında bu kadar peşine düşmemindr sebebi mesajlaştığını kişinin bağımlılıkları.Yanyana yaptıkları bi muhabbet olsa konu açıldı da cevap verdi desem hadi neyse ama bu mesajları benimle aynı koltukta otururken yazması irite etti beni.Bende tabi ki eşimin tüm özel mesajlarını dahi açtım buraya bu konuda haklısınız ama siz eşimi yolda görseniz tanımazsınız değil mi arkadaşı beni tanır ama.Evli erlek olarak arkadaşlarıyla bi şekilde cinsel hayatı hakkında konuşabilme rahatlığındaysa bu ortamdan kalktıktan sonra karısı yetemiyo demek ki ahaha bunun muhabbeti dönmediğinin garantisi olmayacağını bilmeli.Benim fikrim bu yönde
Artık bende tamamiyle bişey içtiği kanısındayım.Arkadaşının bağımlılığını bildiğimden her geldiğinde üstünü saçını ellerini çaktırmadan koklarım gözlerine yüzüne bakarım ama bişey bulabilmiş değilim.Kullanıyosa dahi kendisi alıp kullanıyodur da o arkadaşından kullanıyodur O ortama girmesine hiç bi zaman gönlüm razı değil ama yok içmicekler zaten onlar içecek olursa hemen kalkar gelirim tek arkadaşım onlar bi saatliğine gidiyim bari laf ediyo filan dünyanın acıtasyonunu yapıyo işe yaramazsa çocukmuyum ben diye kavga ediyo o gün gitmiyo ertesi gün yine aynı.Kavga çıkmasın hergün diye tamam demek zorunda kalıyorumyazacam yazam bir turlu yazamadim ama esiniz kwsinlikle madde kullanmus kafalari guzel olunca. bisey diyorlar trip mi ne oyle bir duruma girmis. iste horozlar gunesli gunler ordan geliyor inss tripe giripte kendini balkondan atmaya calismamistr arkadaslari bu yuzdrn oyke demistr ne yaptin sen diye. simdi size bir akil vereyim ustunu basini iyice kurcalayin koklayin hatta tuaf bir koku var mi uzerinde aldatma olursa bir erkek kendine cok ozen gosterir kendini cok susler dislerine kadar bakim yapar ama ben sixin yerinizde olsam o ortama sokman allah korusun
bence tamam deme boyle. ortamlar butun kotullukleri getirir su eslerin arkadas secmesi. beni delirtir. esime anlatrm benle kavga edr karisma diye sonra arkadastan bir tekme yer bir bakarsin sen hakliydin der erkekler boyle iste. cocuk falan varmiArtık bende tamamiyle bişey içtiği kanısındayım.Arkadaşının bağımlılığını bildiğimden her geldiğinde üstünü saçını ellerini çaktırmadan koklarım gözlerine yüzüne bakarım ama bişey bulabilmiş değilim.Kullanıyosa dahi kendisi alıp kullanıyodur da o arkadaşından kullanıyodur O ortama girmesine hiç bi zaman gönlüm razı değil ama yok içmicekler zaten onlar içecek olursa hemen kalkar gelirim tek arkadaşım onlar bi saatliğine gidiyim bari laf ediyo filan dünyanın acıtasyonunu yapıyo işe yaramazsa çocukmuyum ben diye kavga ediyo o gün gitmiyo ertesi gün yine aynı.Kavga çıkmasın hergün diye tamam demek zorunda kalıyorum
Herşeyi geçtim arkadaşlarından koparmayı başaramadım zaten o nasıl olacak bilmiyorum gerçekten düzgün insanlar değiller
Şöyle aktarayım mastürbasyonun benimle alakalı olmadığının farkındayım ancak eşim o ortamdan ayrıldıktan sonra söylenebilecek laflardan biri olduğunu düşünüyorum ki siz söylediniz ihtiyacı yemek yemek gibi diye yani bi futbol muhabbeti gibi anlatabileceği bi durum değil.Eşimle bu konuyu konuşmadım o yüzden haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum inşallah haksızımdır.İnsanların bağımlılıkları gerçekten beni ilgilendirmez ancak ben sırf bu insanların bağımlılıkları yüzünden kocamda içiyo mu içer mi korkusu yaşamaktansa ilgilenmeyi tercih ediyorum.Mastürbasyon konusunda fikirlerim belki daha açık olmalıydı haklı olabilirsiniz ancak tercihim bu yönde değil geliştirmeyide düşünmüyorum.Ama dediğiniz gibi umarım haksızımdırbence hala abartıyorsunuz, biz burada bütün olayları sizden yani olayın tek bir tarafından okuyoruzne anlattığını bilmiyorsunuz. bir önceki mesajımda da bunu söyledim. "mastürbasyon" demek erkek erkeğe muhabbet demek. aynı futbol konuşmak gibi. sizinle olan cinsel hayatınızla alakası yok. sonuçta kişisel bir şey. tabii mastürbasyon konusunda açık görüşlü bir insan değilseniz o da sizin geliştirmeniz gereken bir özellik demektir. buna saygı duymanız gerekir. sizin yetip yetmemenizle zerre alakalı olan bir şey değil. tuvalete gitmek gibi su içmek gibi. sizinle alakası yok. erkek vücudu ve ihtiyaçları farklı biliyorsunuz ki. ve ben burada hala sizin de başkalarına bir sürü şey anlatıp kocanıza dertleşme hakkı vermediğinizi ve bencil olduğunuzu düşünüyorum. ama bunu sinirinize veriyorum. az sakin olun. adama saldırır gibi hesap sorarsanız sizi gıcık etmek için doğru olmayan şeyler bile söyleyebilir. "çocuk muyum ben, beni azarlayamazsın" gibi iletişimi kapatabilir. bilip bilmeden yargılamaya kalkarsanız, o da bir insan, ve onu bir duvara dönüştürürsünüz. ve ben dışarıdan bakan bi insan olarak sizin haklılığınız konusunda pek emin olmadıysam demek ki belki de gerçekten değilsinizdir. tek taraflı dinliyoruz her şeyi. az sakin olun
kişinin bağımlılıklarını ise boş verin, kendi eşinize bakın. benim de bağımlılıkları olan bir sürü arkadaşım var. sizin de bir sürü farklı türde kötü huyu olan bir sürü arkadaşınız vardır mesela. bunlar sizi de kötü huylu ve beni bağımlı yapar mı?
Yok çocuğumuz.Çok eski arkadaşları tek görüştüğü iki arkadaşı bunlar zaten o yüzden onla görüşme git ahmerle mehmetle görüş diyemediğimden bi noktada tamam demek durumunda kalıyorumbence tamam deme boyle. ortamlar butun kotullukleri getirir su eslerin arkadas secmesi. beni delirtir. esime anlatrm benle kavga edr karisma diye sonra arkadastan bir tekme yer bir bakarsin sen hakliydin der erkekler boyle iste. cocuk falan varmi
Hiç midem bulanıyo demedi ama ordayken browni yedim filan dedi.Eve geldiğinde konuşması bakışı haşi tavrı düzgündü.Ben nerden anlıcam bunu.Şeytan diyo arkadaşını ara
Yok hiç belli etmiyorum okuduğumu zaten beklemedeyim.Test için bagemde yakınların test yaptırmasına sıcak bakılmamaktır diyo bilemiyorum.Testlerin detaylarına baktım ama hangi madde için test yaptıracağımı bilemiyorum ben esrar olarak şüpheleniyorum ama belki çok başka şeylerde var bilemiyorum ama çok teşekkür ederim yakını olarak yaptırabiliyomuşum onu öğrendim araştırıcam bunuSaçtan testler yapılıyormuş. Bir tanıdığım kızına yaptırmıştı diye hatırlıyorum. Eğer pozitif çıkarsa o zaman ailesiyle de konuşup yanlış yerlerde yanlış kişilerle takılmasını engelleyebilirsiniz. Böyle giderse sizi kaybetme korkusuda yaşaması lazım. Sonuca göre gerekirse arkadaşlarına da evliliğinize zarar verdiklerini tepkili bir şekilde açıklarsınız. Ama tavsiyem şüphelendiğiniz yada mesajları okuduğunuzu asla belli etmeyin. Çok doğal davranın ki işgillenmesin.
siz bi sakin olup haksız olma ihtimaliniz olduğunu da düşünün de, sonra eşinizle konuşma kısmı kolay. baştan "ben haklıyım kendinden utanmalısın" modunda ve hesap sorar durumda konuşmaya girerseniz, (buraya yazdıklarınızdan sanki adamın saçını başını yolasınız var gibiydi) ondan sonra duymak istediğiniz şeyleri de duyabilirsiniz. ben sizin abarttığınızı ve tamamen haklı olmadığınızı düşünüyorum. çünkü eşinizin bakış açısını bilmiyoruz. en azından bu konuda kendinizi geliştirirseniz daha iyi iletişim kurabilirsiniz. buradaki mesajları da rica ediyorum dikkate almayın. ağzı olan konuşuyor, bir mastürbasyon mevzusundan kocanızın sizi gırtlaklamak isteyebileceğine getirmişler lafı, hayret bir şeyŞöyle aktarayım mastürbasyonun benimle alakalı olmadığının farkındayım ancak eşim o ortamdan ayrıldıktan sonra söylenebilecek laflardan biri olduğunu düşünüyorum ki siz söylediniz ihtiyacı yemek yemek gibi diye yani bi futbol muhabbeti gibi anlatabileceği bi durum değil.Eşimle bu konuyu konuşmadım o yüzden haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum inşallah haksızımdır.İnsanların bağımlılıkları gerçekten beni ilgilendirmez ancak ben sırf bu insanların bağımlılıkları yüzünden kocamda içiyo mu içer mi korkusu yaşamaktansa ilgilenmeyi tercih ediyorum.Mastürbasyon konusunda fikirlerim belki daha açık olmalıydı haklı olabilirsiniz ancak tercihim bu yönde değil geliştirmeyide düşünmüyorum.Ama dediğiniz gibi umarım haksızımdır
Kocamın değilde benim onu gırtlaklayasım gerçekten var günlerdir uyuyamıyorum ya içiyosa, ya içerse diye düşünmekten.Sakinleşmeden ve emin olmadan konuşmam zaten yüzde yüz tam emin olmadan konuşursam ben bocalarım o beni kandırırsiz bi sakin olup haksız olma ihtimaliniz olduğunu da düşünün de, sonra eşinizle konuşma kısmı kolay. baştan "ben haklıyım kendinden utanmalısın" modunda ve hesap sorar durumda konuşmaya girerseniz, (buraya yazdıklarınızdan sanki adamın saçını başını yolasınız var gibiydi) ondan sonra duymak istediğiniz şeyleri de duyabilirsiniz. ben sizin abarttığınızı ve tamamen haklı olmadığınızı düşünüyorum. çünkü eşinizin bakış açısını bilmiyoruz. en azından bu konuda kendinizi geliştirirseniz daha iyi iletişim kurabilirsiniz. buradaki mesajları da rica ediyorum dikkate almayın. ağzı olan konuşuyor, bir mastürbasyon mevzusundan kocanızın sizi gırtlaklamak isteyebileceğine getirmişler lafı, hayret bir şey
eget yefigin ictigin bir. ise senide yapar ne demis atalarimizbence hala abartıyorsunuz, biz burada bütün olayları sizden yani olayın tek bir tarafından okuyoruzne anlattığını bilmiyorsunuz. bir önceki mesajımda da bunu söyledim. "mastürbasyon" demek erkek erkeğe muhabbet demek. aynı futbol konuşmak gibi. sizinle olan cinsel hayatınızla alakası yok. sonuçta kişisel bir şey. tabii mastürbasyon konusunda açık görüşlü bir insan değilseniz o da sizin geliştirmeniz gereken bir özellik demektir. buna saygı duymanız gerekir. sizin yetip yetmemenizle zerre alakalı olan bir şey değil. tuvalete gitmek gibi su içmek gibi. sizinle alakası yok. erkek vücudu ve ihtiyaçları farklı biliyorsunuz ki. ve ben burada hala sizin de başkalarına bir sürü şey anlatıp kocanıza dertleşme hakkı vermediğinizi ve bencil olduğunuzu düşünüyorum. ama bunu sinirinize veriyorum. az sakin olun. adama saldırır gibi hesap sorarsanız sizi gıcık etmek için doğru olmayan şeyler bile söyleyebilir. "çocuk muyum ben, beni azarlayamazsın" gibi iletişimi kapatabilir. bilip bilmeden yargılamaya kalkarsanız, o da bir insan, ve onu bir duvara dönüştürürsünüz. ve ben dışarıdan bakan bi insan olarak sizin haklılığınız konusunda pek emin olmadıysam demek ki belki de gerçekten değilsinizdir. tek taraflı dinliyoruz her şeyi. az sakin olun
kişinin bağımlılıklarını ise boş verin, kendi eşinize bakın. benim de bağımlılıkları olan bir sürü arkadaşım var. sizin de bir sürü farklı türde kötü huyu olan bir sürü arkadaşınız vardır mesela. bunlar sizi de kötü huylu ve beni bağımlı yapar mı?
allah sonunu hayir etsin tek korkuyorum gitme surekli vakit gecirmeye calis onla plan yapYok çocuğumuz.Çok eski arkadaşları tek görüştüğü iki arkadaşı bunlar zaten o yüzden onla görüşme git ahmerle mehmetle görüş diyemediğimden bi noktada tamam demek durumunda kalıyorum
Ne kadarı işe yarayacak bilmem ama inşallah işe yarar.Allah hayırlısını versin saklı ne varsa ortaya çıksın inşallah.Çok teşekkür ederimeget yefigin ictigin bir. ise senide yapar ne demis atalarimiz
allah sonunu hayir etsin tek korkuyorum gitme surekli vakit gecirmeye calis onla plan yap
amin canim benim allah bunlara akil versin. ne diyelim bakti olmuyor yaninda bir gun uyustrucu bagimli bir haber izledim. de cok etkilendim boyle de girebilirsinz konulara yazik gunah falan deyin bakin tepkisi ne oluyor birde. kullanan bos bakarmis. kasinip dururmus bunlarda bakin buyuk bir ihtimmalle kulandi sey etkisinden cabuk ciktigi bise olabilirNe kadarı işe yarayacak bilmem ama inşallah işe yarar.Allah hayırlısını versin saklı ne varsa ortaya çıksın inşallah.Çok teşekkür ederim
Konuşuruz ara ara böyle konuları ta askerden yeni geldiğimde iki defa içmiştim bi anlam veremedim neden içerler diye saçma sapan bişey ağzıma sürmem benim ne işim olur öyle şeylerle filann der lafa gelince.Lafta 10 numara beş yıldız herkesin hayalindeli eş ama lafta.Bana bu güvensizliği vermiş bulunmakta.amin canim benim allah bunlara akil versin. ne diyelim bakti olmuyor yaninda bir gun uyustrucu bagimli bir haber izledim. de cok etkilendim boyle de girebilirsinz konulara yazik gunah falan deyin bakin tepkisi ne oluyor birde. kullanan bos bakarmis. kasinip dururmus bunlarda bakin buyuk bir ihtimmalle kulandi sey etkisinden cabuk ciktigi bise olabilir
Bi insanın esrar içtiğini gözlerinden anlayabilirsiniz.. Göz beyazı kırmızılaştıysa (göz damlası kullanmadıysa) içmiş demektir. Alkol sarhoşluğu insanın fiziksel dengesini şaşırtabilir (bi yere yığılma, sızma, uyuyakalma, saçmalama gibi) ama esrarda öyle bişey olmaz (alkolle birlikte tüketilmediyse) gayet bilinç açık gibi davranabilir, genelde daha seri ve mantıklı konuşur, uyuşuk hareketler yapmaz, devrilmez, düz çizgide yürüyebilir.Alkol kokuyodu zaten başka bi koku yoktu özellikle dikkat ettim sen bi garip kokuyosun bişey mi içtiler senin yanında dedim yok ya arkadaşın birası x biraydı o çok kötü kokuyodu içemedim bile dedi.İnanmamdım bira değil bu dedim olsa söylerim daha önce söylemedim mi diye yeminler etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?