İçtikten bi saat sonra da gelse eve gözleri kırmızı olur mu meselaBi insanın esrar içtiğini gözlerinden anlayabilirsiniz.. Göz beyazı kırmızılaştıysa (göz damlası kullanmadıysa) içmiş demektir. Alkol sarhoşluğu insanın fiziksel dengesini şaşırtabilir (bi yere yığılma, sızma, uyuyakalma, saçmalama gibi) ama esrarda öyle bişey olmaz (alkolle birlikte tüketilmediyse) gayet bilinç açık gibi davranabilir, genelde daha seri ve mantıklı konuşur, uyuşuk hareketler yapmaz, devrilmez, düz çizgide yürüyebilir.
sorun eşinize sonuçta kocanız sizin ben olsam sorarım hal ve haretlerınden anlarsınızİhtam değilde fikir olmuş olur o yüzden paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum.Madde mi acaba, yoksa afedersiniz ama oo eve diyosun hadi iyisin filan diye kasdedilen horoz ben mi oluyorum başka bişey mi bilemiyorum aklıma her ihtimal geliyor.O yüzden fikriniz önemli benim için
içitkten 1 saat sonra göz kırmızılığı da geçebilir, maddenin kafası da geçebilir, yani tamamen normale dönebilir. Tabiki bu kullandığı maddenin miktarına ve etkisine bağlı olarak değişebilir. Genellikle 2 saat sonra tamamen etkisini yitirir.İçtikten bi saat sonra da gelse eve gözleri kırmızı olur mu mesela
Bi de eklemek istiyorum bu madde kullanıldıktan sonra kan şekerini düşürdüğü için yemek, özellikle tatlı yeme isteği uyandırır. Tatlı şeyler yenilince etkisinini kaybetmesi daha olasıdır. Alkolden ayılmak için kahve içmek gibi düşünebilirsin.İçtikten bi saat sonra da gelse eve gözleri kırmızı olur mu mesela
horoz deyince aklıma kubar tarzı bişey gelmişti ama oda kesilen bişey diye biliyorum , bu yorumunuzu okuyunca daha mantıklı geldi.Umarım yanılıyorumdur ama aklıma iki ihtimal geldi:
1. Horozdan kastı siz olabilirsiniz. Belki performans arttırıcı bir şeyler kullanmıştır, arkadaşı da sonucu merak edip sormuştur. Siz de kavgalı olduğunuz için "imkan yok" vs demiştir.
2. Erkekler arasında "kaçak et kesmek" diye bir deyiş var (bunu bildiğim için kendimden soğudum şu an). Başka kadına gitmek anlamında kullanıyorlar. Eşinizin böyle bir planı olduysa yaptı mı diye öğrenmek için sormuştur. "Elimle besledim" kısmı da sarhoş etmek ya da gaza getirmek olabilir.
Çok üzgünüm, umarım çok daha masum bir şeydir. Ama konuşmaları okuyunca bunlardan biri diye düşündüm.
Sorsam inkar evet içtim demez kisorun eşinize sonuçta kocanız sizin ben olsam sorarım hal ve haretlerınden anlarsınız
Bu normalde de kaşık kaşık nutella yediği için ondan çok anlayamam herhalde oburluğundan sanabilirim.Ağzıda mı tuhaf kokmaz saçı filanBi de eklemek istiyorum bu madde kullanıldıktan sonra kan şekerini düşürdüğü için yemek, özellikle tatlı yeme isteği uyandırır. Tatlı şeyler yenilince etkisinini kaybetmesi daha olasıdır. Alkolden ayılmak için kahve içmek gibi düşünebilirsin.
Dimi neyin imkanı yani.Bide güzel günler yakında filan.Aklıma şu geliyo kavgalıydık ya boşansam ah bi imkan verilse ama güzel günler yakında boşanırım uzun sürmez filan mı demek istedi aklıma tek mantıklı bu geliyoTüm arkadaşların yorumu tamam ama peki ya o sondaki "bana bi imkan verilse" ???
zaten akli basinda olsa oyle tipler le takilmaz o seni kandirmak icin diyorKonuşuruz ara ara böyle konuları ta askerden yeni geldiğimde iki defa içmiştim bi anlam veremedim neden içerler diye saçma sapan bişey ağzıma sürmem benim ne işim olur öyle şeylerle filann der lafa gelince.Lafta 10 numara beş yıldız herkesin hayalindeli eş ama lafta.Bana bu güvensizliği vermiş bulunmakta.
Herkesin yazdığı en mantıklısı olarak geliyo nasıl iş bu anlamadımBana da ilk okuyunca, cinsellikle ilgili konu sizsiniz gibi geldi. Eşiniz eve gelmiş, evde ne yaptığını sormuşlar başka bir beklenti ile, oyun oynadım bir şey yapmadım demiş.
Komple başka şehire taşınma fikrini şuan soktunzaten akli basinda olsa oyle tipler le takilmaz o seni kandirmak icin diyor
Evet yukarıda yazdım, bence de tam olarak böyle ama o uyuşturucu kullanan arkadaşlarıyla, bunu konuşması, sizi bu konuya dahil etmesi çok çirkin.Kız bence bişey yok enişte o gün sana şey yapacakmis,uyanamamis, o güç verici hap içmiştir belki
İnşallah bişey yoktur inşallajKız bence bişey yok enişte o gün sana şey yapacakmis,uyanamamis, o güç verici hap içmiştir belki
Herkese merhaba hanımlar, sıkı takipçiniz olarak anlam veremediğim bi mesajlaşma yüzünden üye olup ilk konumu açmış bulunmaktayım.
Hemen konuya gireyim şöyle ki eşimle aramız baya baya bozuktu günlerce küs kaldık büyük bi sıkıntı atlattık.Aramızın bozuk olduğu zamanda haftada bir iki gittiği arkadaşı var oraya gitti geç saatte geldi.Üç arkadaş otururlar genellikle alkol alırlar dışarda olmazlar.Buraya kadar sorun yok.Ancak bu sefer şöyle bir durum oldu o gün geldi eve ertesi gün arkadaşıyla mesajlaştı sonradan mesajlarını okudum hiç bi anlam çıkaramadım.Eşime özellikle sormadım çünki yanlış bir durum varsa bana saçma sapan şeyler açıklar ve bir daha telefonda mesajlaşmaları tutmaz.Sizlerden hatta eşlerinizden yardım almak istediğim konu budur(eşlerine soranların ayrıca duacısıyım).Mesajların fotoğraflarını ekliyorum.
Ayrıca şunuda belirtiyim ahmet olsun bu arkadaşı baya baya alkolik ve esrar kullanıyo eşiminden bu noktada şüpheleniyorum.Aldatılmadığımdan çok eminim.
Bir de bu iki arkadaşıda bekar hergün sabaha kadar birinin evininde oturur içerler eşimi çağırırlar eşim gitmeyince hanım köylü derler filan dediğim gibi esrar muhabbetide olunca gitmesini istemiyorum ama yok öyle bişey içmiyolar, zaten iki tane arkadaşım var bunaltma beni maç izlicez filan bahane bulup kılıfına uydurup gidiyo.Ne yaparsam yapıyım gitmesine engel olamadım en fazla erteyebildim.Nasıl davranmalıyım ki artık kendisi soğusun gitmek istemesin ben gitme dedikçe işi inada bindirdi çünkü, önceden ayda bir giderdi şimdi haftada bir, iki.Fikirlerinizi çok merak ediyorum, hepinize teşekkür ederim.
Yani elalemin adamına ne benim cinsel hayatımdan ki.Olay buysa buda büyük sorun zatenEvet yukarıda yazdım, bence de tam olarak böyle ama o uyuşturucu kullanan arkadaşlarıyla, bunu konuşması, sizi bu konuya dahil etmesi çok çirkin.
eger ki kullanmazsa bile bir gun tartistinz cok buyuk bu ilete sarilabilir o kadarda degil biraz takiptr ol gene bu tur konusmalrini yakalarsan sor buna ne bicim konusuyotsunz horoz moroz hatta direk aldatmadan gir. o zamn dokulurKomple başka şehire taşınma fikrini şuan soktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?