Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

İçtikten bi saat sonra da gelse eve gözleri kırmızı olur mu mesela

sorun eşinize sonuçta kocanız sizin ben olsam sorarım hal ve haretlerınden anlarsınız

içitkten 1 saat sonra göz kırmızılığı da geçebilir, maddenin kafası da geçebilir, yani tamamen normale dönebilir. Tabiki bu kullandığı maddenin miktarına ve etkisine bağlı olarak değişebilir. Genellikle 2 saat sonra tamamen etkisini yitirir.

Bi de eklemek istiyorum bu madde kullanıldıktan sonra kan şekerini düşürdüğü için yemek, özellikle tatlı yeme isteği uyandırır. Tatlı şeyler yenilince etkisinini kaybetmesi daha olasıdır. Alkolden ayılmak için kahve içmek gibi düşünebilirsin.

horoz deyince aklıma kubar tarzı bişey gelmişti ama oda kesilen bişey diye biliyorum , bu yorumunuzu okuyunca daha mantıklı geldi.
Dediğiniz gibi olabilir durum..

Bu normalde de kaşık kaşık nutella yediği için ondan çok anlayamam herhalde oburluğundan sanabilirim.Ağzıda mı tuhaf kokmaz saçı filan

Tüm arkadaşların yorumu tamam ama peki ya o sondaki "bana bi imkan verilse" ???
Dimi neyin imkanı yani.Bide güzel günler yakında filan.Aklıma şu geliyo kavgalıydık ya boşansam ah bi imkan verilse ama güzel günler yakında boşanırım uzun sürmez filan mı demek istedi aklıma tek mantıklı bu geliyo

Bana da ilk okuyunca, cinsellikle ilgili konu sizsiniz gibi geldi. Eşiniz eve gelmiş, evde ne yaptığını sormuşlar başka bir beklenti ile, oyun oynadım bir şey yapmadım demiş.

Kız bence bişey yok enişte o gün sana şey yapacakmis,uyanamamis, o güç verici hap içmiştir belki

zaten akli basinda olsa oyle tipler le takilmaz o seni kandirmak icin diyor

Bana da ilk okuyunca, cinsellikle ilgili konu sizsiniz gibi geldi. Eşiniz eve gelmiş, evde ne yaptığını sormuşlar başka bir beklenti ile, oyun oynadım bir şey yapmadım demiş.
Herkesin yazdığı en mantıklısı olarak geliyo nasıl iş bu anlamadım

canım eşime konuşmalarını attım senın paylaştıgın.. bariz erkek muhabbeti.. burdan bakınca bana çagrıstıran şeyler hıc hos degıl gunahınıda almak ıstemıyorum.. erkek gozuyle esım cevap yazarsa sanada yazyaım...

Evet yukarıda yazdım, bence de tam olarak böyle ama o uyuşturucu kullanan arkadaşlarıyla, bunu konuşması, sizi bu konuya dahil etmesi çok çirkin.
Yani elalemin adamına ne benim cinsel hayatımdan ki.Olay buysa buda büyük sorun zaten

Komple başka şehire taşınma fikrini şuan soktun
eger ki kullanmazsa bile bir gun tartistinz cok buyuk bu ilete sarilabilir o kadarda degil biraz takiptr ol gene bu tur konusmalrini yakalarsan sor buna ne bicim konusuyotsunz horoz moroz hatta direk aldatmadan gir. o zamn dokulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…