Eşimin telefonundaki resim

poyzaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
62
0
96
Ankara
arkadaşlar eşimin dün gece tlf nunda bi fotoğraf gördüm yaklaşık 1 yıl önce çekilmiş.fotoda eşimin arkadaşlarıyla dansöz çok samimi çekilde fotolarını gördüm bu fotolarıda eşim kendi tlfnundan çekmiş.sabah sordum yok arkadaşımın nişanıydı ,ben çekilmişmiyimde,sorun çıkarmak için bahane arıyosun diye.sen evli bi adamsın o ortamda ne işin var diyom yok arkadaşımın nişanı diyo kafayı yiyecem bu durumda siz ne yapardınız?sonrada senin bana güvenin bitmiş diyooo

ben olsamda çok kızardım ne işin vardı derdim ama..
sonuç olarak bir dansöz..
ve bir fotoğraf arkadşlarıda var o karede..
başbaşa bir bayanla çekilmiş fotoğraf değilmiş baksana ve 1 yıl olmuş zaten..

Bir senedir niye silmemiş ki o fotoğrafı
Arkadaşlarına gösterip hava atmak için mi
Ben özel bir şey olduğunu düşünmüyorum ama telefonunda da öyle bir resmi tutmasını hoş bulmuyorum

sen bir yıldır nasıl farketmedin o fotoğrafı

Senin haberin yok muydu o nişandan, senden habersiz mi gitmiş

arkadaşlar benim 21 aylık oğlum var onunla uğraşmaktan inanınki aklıma gelmedi tlfnunda mesajlar bölümüne bakarım numaralara bakarım ama fotolara bakmak aklıma gelmedi valla.dün gece gördüm.bide benim eşim beni kendi arkadaş çevresinin düğünlerine falan götürmez neymiş arkadaşları çok kabalarmış.tamam o çekilmemiş ama o çekmiş.

ee bu kadar ilgilenmiyosun, tlflarını kurcalamıyosun falan o zaman bi fotoğraf hakkında açıklama istedin diye mi hemen bana güvenin bitmiş dedi :44:

Bence kendisi de unutmuştur öyle bir fotoğraf çektiğini
Böyle bi fotoğrafın telinde olmasının çokta mahsuru yokmuş gibi geldi bana

Ama seni arkadaşlarından uzak tutması hoş değil sonuçta diğer arkadaşları da evli yada evlenicekler onlarda mı eşlerini ayrı tutuyorlar, ne var yani bu kadar samimi olduğu arkadaşlarının eşleriyle, eşini tanıştırsa onlar da arkadaş olsa
Netice de arkadaşları hanımların yanında da kaba konuşcak değiller ya

demekki kendi güvenmiyo arkadaşlarına .bende diyorum bende geliyim diye yok asla götürmüyo.eşlerini götürseler olurmu böyle ortamlardan mahrum kalacaklar.artık zaten bende pes ettim.çünkü her defasında aynı cevabı alıyorum.bana diyoki zaten kötü niyetim olsa fotoyu silerdim.ne olursa olsun silmeliydi belki hiç bişey yok ama ben o ortamın içinde olmadığım için fotoyu yanlış anlıyorum.hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için ilk defa bi derdimi paylaştım.dertler paylaşıldıkça azalır çünkü

Bebişim seni üzmek istemem ama nişanda dansöz pek olmaz..

Düğünlerde belki olur arada ama nişan daha hassas bir toplantı olduğu için pek olmaz..

En azından çok geniş bir çevremiz olmasına rağmen ben daha hiçbir nişanda dansöz görmedim..

Ha sonuç olarak eşinin telefonunda o resim var mı,var..

Oğlunla uğraşıyor olabilirsin de arkadaşım sen hepten boşlamışsın bu adamı..

Bir senedir telefonundaki fotoğrafı görmemişsin Allah korusun bir halt etse onu nasıl anlayacaksın?

Fotoğraf telefonfa evet,belki nişanda çekildi,belki arkadaşlarıyla eğlencede..Artık yapacak bişey yok..

Bundan sonra olacaklara dikkat edersin eşini bu kadar boş bırakmazsın..

Bu erkeklerin herşeye verecek saçma bir cevabı vardır zaten.Nişanda dansözmüş...Nasıl yazıyorlar anında böyle senaryoları

biraz sorgulayınca bana güvenmiyomusuna dönüşüyo olay.günahımı alıyosuna haberim yoktu böyle bişeyden birden çıktı diyo.evin huzurunu bozuyomuşum.kendini haklı çıkarmaya çalışıyo

bence de önemli bir şey değil canım, dansöz sonuçta ve nişan yani.. olur o kadar, zaten senin telefonu kontrol ettiğinin farkındadır, sıkıntılı bir durum olsa silerdi :))) takma kafanaa :)

herkesin yaşam tarzı farklı...şahsen bana ters

hem nişanda dansözün işi ne

Madem arkadaşları çok kabalar neden hala onlarla görüşmeye devam ediyor ?? bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler....öyle gizli kapaklı şeyler çevrilirse insan elbette şüphe duyar....

Valla benim kocam bensiz nişana mişana gidemez; giderse kıyamet kopar.

Bekar adam mı bu? Nereye gidiyor sensiz?

millet kocasını başka kadınlarla aynı yatakta görüyor,sizinki dansöz fotoğrafı çekmiş çok mu yani başkalarına göstermek için silmemiştir diyorsunuz ama böyle bir fikri olan adam o fotoğrafta kendi yer almak isterdi.başkalarıyla çektiği dansözün fotoğrafını kime gösterip de hava atacak?Ayrıca bir yıldır silmemiş olması da fotoğrafı saklamak istediğini değil,önemsemeyip unuttuğunu gösterir.Bu konunun dışında da sizi aldatan bir adam olsa zaten bu tarz şüpheli şeyleri ortada bırakmamak için her daim tedbirli olurdu.Birşey saklama gereği duymadığına göre masum olmalı:82:

Kötü örnek , örnek değildir.

Birileri kocasını yatakta basıyor diye bunun bi alt kademesindeki her türlü ahlaksızlığa eyvallah mı diyeceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…