Kötü örnek , örnek değildir.
Birileri kocasını yatakta basıyor diye bunun bi alt kademesindeki her türlü ahlaksızlığa eyvallah mı diyeceğiz?
kendisinin yer almadığı bir fotoğrafı çekti ve telefonunda bulundurdu diye adam ahlaksızlık mı yapmış oluyor?
kendisinin yer almadığı bir fotoğrafı çekti ve telefonunda bulundurdu diye adam ahlaksızlık mı yapmış oluyor?
hiç doğru bişey değil aslında.arkadaşlarını kaba saba buluyo ozaman benim eşimde kaba gerçektende öyle.ortamları çok laubali gibi geldi bana gerçi hiç bi arkadaşıyla tanışıklığımız yok ama tahmin ediyorum.bana diyoki ben senin istediğin insanlar gibi olamam beni değiştiremezsin.pavyona bile gidiyo gitmeni istemiyorum diyorum ,ben ankara havalarını seviyom onları dinlemek için gidiyom diyo.benim karıda kızda gözüm yok diyo ne desende gittiği ortamlar hep karılı kızlı.
O fotoğrafı çekebilmesi için, o dansözlü ortamda bulunması gerek, öyle değil mi.
Kendi resmini kendi telefonuyla çekemezdi herhalde..
Bir arkadaşı da onun resmini çekmiştir, arkadaşlarının telefonlarını incelemek gerek..
o dansoz nisandaymis ha esin resmen yalan soylemis ne yani nisan olmasa ben dansozlu ortamlara giren biri degilim karicigim ama pavyona giderim cunku angara havalari caliyor ben hic bakar miyim elin dansozuneeee,kadinlaraa, sen varken ask olsunnnn bana hic guvenmiyorsunnn demek istemisssss
demek istememis demis zatennnnnn
ben coook vahsi bir kadinim sanirimmmm esim oyle yerlere adim atsinn eve kesinlikle almamm
mesaj 2 kez gitmiş................
yarısı bekar yarısı evli sanırım.ama hiç girmediğim için ortamlara diğerleri eşlerini getiriyolarmı bilemeyecem.kimse eşiyle gelmiyoki senin ne işn var diyo.bu zihniyette olan bi insana bence fazla konuşmaya gerek yok anlamıyo çünkü....sadece kendimi yıpratıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?