Eşimin tepkisizliği

Yani ikinizde yoruluyorsunuzdur cok normal bizde esimle birbirimize sunu da yapsana bunu da alsana bulasiklari yikasana modundayiz birbirimize bana normal geldi dialogunuz. Zaten 7 yıldır normal gelmeseydi size soylerdi. Size karsi da bi tepkisi yok zaten sorun yok yani

Bu süreç gerçekten çok yorucu oluyor. O konuşmadıkça daha çok derinleşiyor.
Özür dilerseniz sorun çözülür. Siz de biliyorsunuz buraya yazdığınız davranislarin yanlış olduğunu. Daha bu davranislari yaptıktan en geç 2 saat içinde özür dilemeliydiniz. Her biri için ayrı olarak. Özür ille de cok büyük bir olay çıktığında dilenmez. Karşı tarafı incittiyseniz bu yeterlidir.

Emir kipleri hiç sevmez kimse. Alsana götürsene bıraksana getirsene üslubunuzu düzeltin de eşinizle aranız soğumasın.
Siz eşinden önce kalkıpta eşini işe bırakıp eve dönebilirdin çocuğu babası bakmış siz ev hanımısınız galiba sizin ilgilenmeniz gerekmez miydi?

Son söyledikleriniz ile mum dikmişsiniz resmen, çok kabasınız.
Adam gece kalkıp çocukla ilgilenmiş, işe geç kalmış. Siz hala erken kalkabilirdin demişsiniz çok iticisiniz kusura bakmayın

Eskiden çok neşeliydi son 1 yıldır çok sakin.
Derdi ne ? Açık açık sormuyomusnuz gerçekten?
Sormaktan tartışmaktan kaçınıyorum sanırım

Şuan ev hanımıyım. Babası uyandı ben duyana kadar o ilgilendi bende ilgileniyorum tabiki

Evet yeterince mesaj yazılmış tavrinizin yanlışlığı ile ilgili. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Akşam konuşun bence özür dileyin. Tavırlarınızı da değiştirin tabi.hemen geri dönüş alamayabilirsiniz çünkü hemen yumusayabilecegini sanmıyorum ama bu sebeple de triplenmeyin.

Hafta sonu bir plan yapacağım dışarıda yemek falan orada konuşacağım ve özür dileyeceğim.

Eskiden çok neşeliydi son 1 yıldır çok sakin.

Sormaktan tartışmaktan kaçınıyorum sanırım

Şuan ev hanımıyım. Babası uyandı ben duyana kadar o ilgilendi bende ilgileniyorum tabiki
İyi de iletişim kurmadan , derdini söylemeden dermanini kımse bulamaz ki sizde iletişim sorunu var ikinizde de. Hadi seni anladım da eşinde kaçıyor içe kapanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…