Eşimin tesettürümden rahatsız olması

Konu da en çok doktor arkadaşa şaşırdım.

Yani durup dururken

*hııı sen kapalı bir bayanla evlenmişsin ama ben açık istiyorum, meslegimden ötürü öyle olması gerekiyor..

Amaç ne ola ki?

Hastaları tedavi ederken karısının şalı ellerine dolanır adamın neden olcak canım senin ki de laf asdhaksd

Hiç eşine uyma. Yerini bilsin. Kimse senin tercihlerine bu kadar müdahale etmemeli. Konuşma esinle , boşver , hatasini anlamali sana saygı duymali. Ozentilik yapmasın. Hayallerinin kadını değilmissin madem söyle böyle istiyormuş . Seninle neden evlenmiş.

Nasıl bir kadına zorla örtünmesi yönünde baskı yapılamayacaksa,aynı yönde de açılmaması için baskı yapmamalı.Bu tür evlilikler çok.Çoğu kişide de görüyorum,sevdiği kız açık,evlenince kapatırım mantığında.Madem kapalı kızdan hoşlanıyorsun ,o tür bir kızla evlen.Ben kapalıyım ama dayatmayla bana kapanacaksın deseler kapanmazdım.Aynı şekilde sana karşı dürüst davranmamış,sana saygısı yok,açılsan sence sorun bitecek mi?

Bacım siz severek evlendiğinize emin misin O sanki senin hüsnü kuruntun gibi geldi bana ...
Evlenince kimse kimsenin malı olmuyor, hele hele de din gibi insanın vicdani meselesine Allah karışmıyor kullarına seçme hakkı veriyor da nerede kaldı koca?
Bana saygı duymak zorundasın, ben buyum. Beğenmeyene de kapı orda de. Kapasın çenesini. Şuursuz.

Açıkçası uyumsuz bir evlilik yapmışsınız.Eski konularınıza baktım ünivrsite ilk sınıfta kaçarak evlenmişsiniz.
Yani pek doğru karar veremeyecek yaşta ve aileniz olmayacağını söylediği halde bile bile ateşe atlamışsınız.
Keşke çocuk için acele etmeyip önce evliliğinizi yoluna koysaydınız.Tabii olabilirse çünkü olay sadece açık kapalı meselesi değil,bir yerden sonra tüm hayat tarzını etkiliyor.
Geçici çözümlerle evde eşinizin istediği gibi giyinir süslenirsiniz ama bunlar çok yüzeysel bir kandırmaca olur.
Bence daha geç olmadan ciddi bir konuşma yapıp ilişkiniz hakkında karar verin.

Hastaları tedavi ederken karısının şalı ellerine dolanır adamın neden olcak canım senin ki de laf asdhaksd

hayır yaaa yanlış anladın :)

Hani arkadaşları ya bu doktor bey,
Şimdi çocuğu muayene için götürmüşler.

Doktor birden bire sen kapalı bir kadınla evlenmişsin ama ben açık istiyorum gibi

Çocukça hatta daha basitçe bir kıyaslamaya neden girmiş olsun ki?

Bilemiyorum, garip ötesi buldum.

Şöyle örnek verim,

Eşimin arkadaşıyla tanışıyorum.
Arkadaş eşime dönerek

*aaa sen kızıl bir bayanla evlenmişsin, ben mümkünse sarışın la evlenicem demesi gibi ahdjkfnff :/

Evlendiğinizden beri size böyle psikolojik baskı yapan birine neden çocuk doğurmak istediniz?

Hayır sizi eziyorsa toplum için de siz de onu bozun. Ben de bir adam ile evlenmeyi umuyordum ama kısmetteki bu kadarmış derdim ben o doktorcuğun yanında.

Son düzenleme:
Benim kapalı bir insana saygım sonsuz ama bazı kapalı arkadaşlar açıkları şeytan gibi görüyor neden acaba çok merak ediyorum bunu
oyle ınsanların içinde kapanmayan ınsanlara karşı kıskançlık duydugunu dusunuyorum.Cunku gercekten Allah ıcın kapanan bır ınsan herkesı sever.

Açık istiyor olabilir.
E o zaman açık olan biriyle evlenseymiş.
Siz de sonradan kapanmamışsınız ki, tanıştığınızda da kapalıymışsınız.
Eşinizin başkalarının yanında böyle şeyler dillendirmesi çok aşağılayıcı ve terbiyesizce.

Konu da en çok doktor arkadaşa şaşırdım.

Yani durup dururken

*hııı sen kapalı bir bayanla evlenmişsin ama ben açık istiyorum, meslegimden ötürü öyle olması gerekiyor..

Amaç ne ola ki?

Doktor da az zevzek değil. Okurken pffff ne salak bir adam dedim.

Sonradan kapansanız belki tercih etmezdi, alışamadı diyeceğim ama baştan beri böyleymişsiniz. Bu açık bi kadına sarı saç yap, kırmızı elbise giy demek gibi bir şey değil.
İnanç söz konusu. Kusura bakmasın ama saygısızlık etmiş..

Heee tamam
Aynen konu zaten çok abzürd. Hiç bir şekilde iki erkek böyle bir konu konuşamaz gibi bir de kadının yanında konuşmuşlar.
Neyin kafasındalarsa artık. güle güle kullansınlar.

Tesetture sonradan girmis olsan kocana hak verirdim ama bile isteye evlenmis simdi de begenmeyip baskalarinin yaninda kucuk dusurmesi kabul edilemez bir durum

Benim kapalı bir insana saygım sonsuz ama bazı kapalı arkadaşlar açıkları şeytan gibi görüyor neden acaba çok merak ediyorum bunu
bence oyle gorenlerde yanlis dusunuyor. her ne kadar açiklarda seytan olan varsada kapalilardada var. tesetturlu diye kendini mukemmel bi insan zannedende var. (kaynana ornegi !!!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…