- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
aynen oyle demek ıstemısŞimdi açıklar yollu mu oluyor anlamadım da
Hayir o yollular derken kocasi gibi birini kasdetmis arkadas sanirim. dengesiz demek istemisŞimdi açıklar yollu mu oluyor anlamadım da
Konu da en çok doktor arkadaşa şaşırdım.
Yani durup dururken
*hııı sen kapalı bir bayanla evlenmişsin ama ben açık istiyorum, meslegimden ötürü öyle olması gerekiyor..
Amaç ne ola ki?
aynen oyle demek ıstemıs
Hastaları tedavi ederken karısının şalı ellerine dolanır adamın neden olcak canım senin ki de laf asdhaksd
oyle ınsanların içinde kapanmayan ınsanlara karşı kıskançlık duydugunu dusunuyorum.Cunku gercekten Allah ıcın kapanan bır ınsan herkesı sever.Benim kapalı bir insana saygım sonsuz ama bazı kapalı arkadaşlar açıkları şeytan gibi görüyor neden acaba çok merak ediyorum bunu
Konu da en çok doktor arkadaşa şaşırdım.
Yani durup dururken
*hııı sen kapalı bir bayanla evlenmişsin ama ben açık istiyorum, meslegimden ötürü öyle olması gerekiyor..
Amaç ne ola ki?
hayır yaaa yanlış anladın :)
Hani arkadaşları ya bu doktor bey,
Şimdi çocuğu muayene için götürmüşler.
Doktor birden bire sen kapalı bir kadınla evlenmişsin ama ben açık istiyorum gibi
Çocukça hatta daha basitçe bir kıyaslamaya neden girmiş olsun ki?
Bilemiyorum, garip ötesi buldum.
Şöyle örnek verim,
Eşimin arkadaşıyla tanışıyorum.
Arkadaş eşime dönerek
*aaa sen kızıl bir bayanla evlenmişsin, ben mümkünse sarışın la evlenicem demesi gibi ahdjkfnff :/
bence oyle gorenlerde yanlis dusunuyor. her ne kadar açiklarda seytan olan varsada kapalilardada var. tesetturlu diye kendini mukemmel bi insan zannedende var. (kaynana ornegi !!!)Benim kapalı bir insana saygım sonsuz ama bazı kapalı arkadaşlar açıkları şeytan gibi görüyor neden acaba çok merak ediyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?