Ayy ne hos bir koca, seni baska kadinlarla kiyasliyor sen de seviniyorsunCizdiginiz yoldan asla ve asla sasmayin hanimefendi allah buyuktur ins onun icine de verir. Madem kapali istemiyodu neden sizinle evlenmis ki..
Bende bekarken aciktim ve evlenecektim sevgilime ben evlendikten sonra kapanicam beni boyle istermisin diyecektim ama sevgilim bunu istemez diye dusunuyodum bi gun cesaretimi toplayip soyledim sevgilim deli oldu sevincinden tabi bende mutlu oldum evlendik kapandim 2 yasinda kizim var 4 yillik evliyiz ve cok cok mutluyum dinime uygun giyiniyorum allah dogru yoldan saptirmasin. Yolunuzdan sasmayin kararli olun ne mutlu size ne guzel esinizin sizin kiymetini bilmesi lazim.
Benim esim su cevredeki kadinlar bak nasil giyinmis bi de benim esime bak dunya guzeli olmus deyip hep ovunur ne mutlu..
benim bir tanıdığım çok okudu araştırdı ve sonunda tesettürünü çıkardı.. ama giyimi görüntüsü bin tane daracık daracık giyinip sadece kafasına baş örtüsü takan tesettürlüye taş çıkarır.. şu açıdan diyorum uzun kollu giyinir boynu boğazına kadar kapalıdır ya uzun etek giyer ya da bol pantolon yani hatları hiçbir şekilde belirgin değildir anlatabiliyor muyum ve makyaj yapmaz dikkatleri üzerine çekecek hiçbir şey yapmaz.. siz de eşinizin gönlü olsun diye bunu uygulayabilirsiniz bence
Eşi ona karşı saygısız ve onu istemediği birşeye zorluyor neden onun gönlünü hoş tutmak istesin?
İnsanları olduğu gibi kabul etmek zorundayız kendi istediğimiz gibi değil. .
eşin gönlü olsun diye kadın niye kendi olmaktan vazgeçsin? böyle bişey mümkün mü? eşi mesela burkalı kadın istiyordum dese gidip çarşaf mı alacak.
Pardon?Nerede cemkirme var?Gayet açık bir şekilde fikrimi yazmışım. .nedir bu saygısız ifade şekli sizde..bi bitmediniz filan demeler??Hiç hoş değil bu yaptığınız bilesiniz!Ya düşüncenize zıt bir şey yazıldığında çemkirmeye ne kadar meraklısınız offf bi bitmediniz
Senin eşinin yaptığı da yanlışCizdiginiz yoldan asla ve asla sasmayin hanimefendi allah buyuktur ins onun icine de verir. Madem kapali istemiyodu neden sizinle evlenmis ki..
Bende bekarken aciktim ve evlenecektim sevgilime ben evlendikten sonra kapanicam beni boyle istermisin diyecektim ama sevgilim bunu istemez diye dusunuyodum bi gun cesaretimi toplayip soyledim sevgilim deli oldu sevincinden tabi bende mutlu oldum evlendik kapandim 2 yasinda kizim var 4 yillik evliyiz ve cok cok mutluyum dinime uygun giyiniyorum allah dogru yoldan saptirmasin. Yolunuzdan sasmayin kararli olun ne mutlu size ne guzel esinizin sizin kiymetini bilmesi lazim.
Benim esim su cevredeki kadinlar bak nasil giyinmis bi de benim esime bak dunya guzeli olmus deyip hep ovunur ne mutlu..
Pardon?Nerede cemkirme var?Gayet açık bir şekilde fikrimi yazmışım. .nedir bu saygısız ifade şekli sizde..bi bitmediniz filan demeler??Hiç hoş değil bu yaptığınız bilesiniz!
Pardon?Nerede cemkirme var?Gayet açık bir şekilde fikrimi yazmışım. .nedir bu saygısız ifade şekli sizde..bi bitmediniz filan demeler??Hiç hoş değil bu yaptığınız bilesiniz!
Baslarinda koca olsun ve nefes alsin yeter ondankendisi çemkiriyor farkında değil.
yazık gerçekten. birey olduğunun farkında olamayan kadınlara üzülüyorum ben. 'eşinin gönlü olsun diye ne var açılıversen' diyecek kadar kendinden vazgeçmiş bazıları.
Fikrimi konu sahibine belirttim zaten..burası herkesin herkese fikrini yazabileceği bir sohbet platformu..sizin yazdığınız yorum özel değildi yada hiçkimsenin cevap veremeyeceği bir durumda değildi. .istediğime istediğim cevabı yazarım..sana yanıt verilmesini istemiyorsan konu sahibi ile özelden mesajlas..fikrine zıt bir şey yazdım diye dikenlerini bana batırmaya kalkma..ve bana aslen senin ihtiyacın olan o akıldan vermeye kalkma ok??Fikrini bana değil konu sahibine yazacaksın soru soran ben değilim kaldı ki ne yapmalıyım diye sorduğuna kadar her tür düşünceden fikir almak istiyor değil mi? Fikir sorana cevap ver fikrini söyleyene ayrıyeten fikir belirtmene gerek yok
Kime nebenim bir tanıdığım çok okudu araştırdı ve sonunda tesettürünü çıkardı.. ama giyimi görüntüsü bin tane daracık daracık giyinip sadece kafasına baş örtüsü takan tesettürlüye taş çıkarır.. şu açıdan diyorum uzun kollu giyinir boynu boğazına kadar kapalıdır ya uzun etek giyer ya da bol pantolon yani hatları hiçbir şekilde belirgin değildir anlatabiliyor muyum ve makyaj yapmaz dikkatleri üzerine çekecek hiçbir şey yapmaz.. siz de eşinizin gönlü olsun diye bunu uygulayabilirsiniz bence
Bizim aile hayatimiza burnunuzu sokmak size dusmez haddinizi bilin..Ayy ne hos bir koca, seni baska kadinlarla kiyasliyor sen de seviniyorsun
Su cevredeki kadinlar da biziz galiba
Şahsiyeti gelişmemiş bir insan olarak yaşamak rahatsız etmiyor ki bazı insanları. .o yüzden böyle kolayca amannn eşinin gönlü hoş olsun boşver diyebiliyorlar..yazık. ..kendisi çemkiriyor farkında değil.
yazık gerçekten. birey olduğunun farkında olamayan kadınlara üzülüyorum ben. 'eşinin gönlü olsun diye ne var açılıversen' diyecek kadar kendinden vazgeçmiş bazıları.
Buradaki herkes saygi cercevesinde bir digerine yorum yapar, terbiye sinirlarinda elbetteBizim aile hayatimiza burnunuzu sokmak size dusmez haddinizi bilin..
Ben sadece konu sahibine alinti yaptim ortaya yazmadim bana yorum yapmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?