Eşimin tesettürümden rahatsız olması

Ayy ne hos bir koca, seni baska kadinlarla kiyasliyor sen de seviniyorsun
Su cevredeki kadinlar da biziz galiba

Baştan beri bu şekilde olduğunuz için şuanda bu şekilde dile getirdiği için eşiniz hatalı evet
Dinen mutlaka günahtır ama açık biriyle evli olmak istemesi veya kapalı biriyle evli kalmak istememesi bana olabilir gibi geldi

Bende acilmayi düşünüyorum evlenmeden önce a çıktım 8aydir falan kapaliyim ama sindiremedim demek ki olmayınca olmuyor eşime söyledim Haha yarikdim cvbina söylerken bile günaha gidiyorsun dedi çünkü ona gore başını ört namaz kil ama zina da et gizkice dedikodu yap ohh mis ama cennetliksin iste NATO kafa NATO mermer s....n geçmiyor boylelerine bazı seyler

eşin gönlü olsun diye kadın niye kendi olmaktan vazgeçsin? böyle bişey mümkün mü? eşi mesela burkalı kadın istiyordum dese gidip çarşaf mı alacak.

Ya düşüncenize zıt bir şey yazıldığında çemkirmeye ne kadar meraklısınız offf bi bitmediniz
Pardon?Nerede cemkirme var?Gayet açık bir şekilde fikrimi yazmışım. .nedir bu saygısız ifade şekli sizde..bi bitmediniz filan demeler??Hiç hoş değil bu yaptığınız bilesiniz!

Senin eşinin yaptığı da yanlış
Düne kadar sende ay şunlara bak dediği kesimdendin, burdan da pay biçebilirsin
Bu kadar şekilci olmamak lazım
Kul ile Allah arasındaki şeyleri, öyle bırakmak lazım. 3.şahıs ne baba ne eş bence karışmamalı
Ayrıca para ile imanın kimde olduğu belli olmazmış, her başını örten 'üstün' olmuyor saçı açık olandan. Yapmayın lütfen
Allah daim etsin hatta hakkıyla kapanmayı nasip eylesin denir ama başkası üzerinden yapmayın bunu, kibir çok daha kötü bişey..

Pardon?Nerede cemkirme var?Gayet açık bir şekilde fikrimi yazmışım. .nedir bu saygısız ifade şekli sizde..bi bitmediniz filan demeler??Hiç hoş değil bu yaptığınız bilesiniz!

kendisi çemkiriyor farkında değil.

yazık gerçekten. birey olduğunun farkında olamayan kadınlara üzülüyorum ben. 'eşinin gönlü olsun diye ne var açılıversen' diyecek kadar kendinden vazgeçmiş bazıları.

Fikrini bana değil konu sahibine yazacaksın soru soran ben değilim kaldı ki ne yapmalıyım diye sorduğuna kadar her tür düşünceden fikir almak istiyor değil mi? Fikir sorana cevap ver fikrini söyleyene ayrıyeten fikir belirtmene gerek yok

Baslarinda koca olsun ve nefes alsin yeter ondan

Fikrimi konu sahibine belirttim zaten..burası herkesin herkese fikrini yazabileceği bir sohbet platformu..sizin yazdığınız yorum özel değildi yada hiçkimsenin cevap veremeyeceği bir durumda değildi. .istediğime istediğim cevabı yazarım..sana yanıt verilmesini istemiyorsan konu sahibi ile özelden mesajlas..fikrine zıt bir şey yazdım diye dikenlerini bana batırmaya kalkma..ve bana aslen senin ihtiyacın olan o akıldan vermeye kalkma ok??

Kime ne
Baş örtüsü takmış ama makyajı seven de vardır, niye ille bi kesimi gömmeye çalışıyorsunuz
Beğenmeyen evlenmesin
Evlenen de öyle kabul etti madem değiştirmesin diyorum ben sadece
Eşarbı da saçı da dar jeani de yargılayacak olan merci ben değilim, sizler de değilsiniz.

İşkembeden fetva uyduruyorsunuz şimdi açıl ama uzun kol giyin, makyajlı kapalılardan daha iyi olursun gibi konuşuyorsunuz da kime göre hangi kaynağa göre ?

Esinin doktor arkadasi rahat rahat acik bi bayanla evlenmek istiyorum diyebiliyorsa esin sen yokkende arkadaslaroyla bu mevzuyu konusuyor demekki. Benim yanimda boyle bir muhabbet gecse ne terbiyesiz adam diye dusunurdum. Esin aklinca milletin yaninda isteklerini soyleyerek senin ustunde baski olusturup, ikna etmeye calisiyor. Ama duygularini, kirildigni dusunemiyor. Sende toplum icinde rencide et bakalim esini ne hissedecek? Bende duygularima bakarak bir evlilik yaptim ama mantigima uygun ayni goruste oldugum biriyle evlenseydim keske diyebilirsin. Esin empati kuramiyorsa zorla empati kurduracaksin

Ayy ne hos bir koca, seni baska kadinlarla kiyasliyor sen de seviniyorsun
Su cevredeki kadinlar da biziz galiba
Bizim aile hayatimiza burnunuzu sokmak size dusmez haddinizi bilin..
Ben sadece konu sahibine alinti yaptim ortaya yazmadim bana yorum yapmayin..

Şahsiyeti gelişmemiş bir insan olarak yaşamak rahatsız etmiyor ki bazı insanları. .o yüzden böyle kolayca amannn eşinin gönlü hoş olsun boşver diyebiliyorlar..yazık. ..

Bizim aile hayatimiza burnunuzu sokmak size dusmez haddinizi bilin..
Ben sadece konu sahibine alinti yaptim ortaya yazmadim bana yorum yapmayin..
Buradaki herkes saygi cercevesinde bir digerine yorum yapar, terbiye sinirlarinda elbette
Sizin aile hayatiniz kimseyi ilgilendirmez, benim kastettigim sizin yaptiginiz bir "otekilestirme"
Aciklar kapalilari otekilestirmesin, ama siz istediginizi soyleyin aciklara, ne guzel dunya
Had bilme konusuna hic deginmeyecegim, hersey ortada zira

Bu cok kotu bisey.
Bende kapaliyim.
Dusundumde sevdgim adam seneler sonra " aslinda ben acik istiyodum, karim kapali kapali istemezdim' demesini duyduktan snra hic bisey aynisi olmazdi bende.
Bi nevi benim basimdaki ortumden utaniyor demek bu.
Kocan resmen utaniyor senden.
Ne desem bilemedimki.
Allah yardimcin olsun.
Cokmu zit gorusluydunuz eskiden? Hic farkedemedinmi bu tarz dusuncelerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…