eşimin teyzesi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi asff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
327
140
123
Mrb arkadaşlar eski birkaç konum var eşimle eve ilgili.. Bu derdim eşimin teyzesi .. ben kV ile yaşıyorum 6 yıldır. . 2 çocuğum var.. eşimin anne tarafı birbirine tutkun bir aile değil görünürde öyle ama aslında hepsi birbirinin arkasından dedikodu eder.. kV ile anlasirim severim onu yani.. Çok didismemiz de olur ama anne kiz gibiyiz genelde gibde ederler bize.. konuma gelecek olursak eşimin bir teyzesi var kV ile hep yarış halinde takipte dir hep yani.. ilk defa geri kaldığı konu oldu o da oğlunun evliliği .. Şimdi nişanlı oğlu evlenecek ama teyze gelinin sürekli benle kıyasliyor cekemiyor belli.. Bu durumdan nefret ediyorum.. en son ben beraber oturucam için pek eşya almadım yeni gelin evim hiç olmadı. . Babam o ara issizdi pek bişey yapamadı. . Ki burda adet yatak odası kız tarafinmis bi tek o alındı onu da canım annem aldı. . Damatlik vs vs üstümüze düşeni aldık aslında neyse bu hanımın gelini bi odayı Çeyiz doldurmuş vay efendim bilmem kaç liraya damatlik Almış el işleme 300 liraya saat almış vs.. bunları anlatıp kV kafasını karıştıriyor nefret ediyorum bu durumdan.. yarın oburgun çocukları da yaristiracak bıktım yani..beni hep bi ezikleme durumu var. Nolur akıl verin ne yapayım ben.. taa nerelerden huzurumu kaçırıyor ki düğüne ben de eşim de gitmicez. . . Başka nasıl davranım. . KV neler söyleyim ki kendini onlardan aşağı hissetmesin ?

KV ne bir sey söyleme o kadının yanında de ki " Bende bir pırlanta getirdim bu eve geldiğim gunden beri kızı oldum bu evin, gelini değil. Siz onu bulabilir misiniz bilemem ".
Bir de imalı imalı Gülümseyin yeter..
Mal mülk hep yapılır insanlık baki kalır..

Boşverin onlar yarışsın... siz böyle bir çaba içerisinde olmayın bence..
Yoo asla yarışa dahil olmam zaten ama sözleri batıyor bana canımı acıtıyor kV de çok üzülüyor kendini eksik hissediyor çoğu zaman anlıyorum yani .. annem üzülsun istemiyorum .. kadincagiz i yıllarca yerin dibine sokmuslar hasta diye.. Şimdi ona olan güzel bişeyi kaldiramiyorlar satasiyorlar. . Tabi beni inciterek. . Ki yemin ederim birgün bile saygisizligim surat asmam olmadı. . Neden insanlar böyle acımasız ?

Buna benzer hatta çok daha anlamlilarini söylüyor annem (kv) hakkinj asla ödeyemem o olmazsa ben olmam artık oğlumu unuttum kızım bir başka der ama bu sefer daha da abartiyor kendini çocuklarını öyle yuceltiyor ki biz hiç oluyoruz yanlarında. . Bu da tabi sinir bozuyor huzur kalmıyor. .

bogurtlenkusu guldurdun ya
dusunsene kadin biz sunu aldik diye agzini aciyor, konu sahibi kaplan gibi uzerine atliyor aaaaarrrrggg.

konuya gelince.
Bence hic bisey yapma.
o kadinin oyle bi dili varken, nasil bi gelin kaynana iliskisi kurabilicek muamma.
fesat insan;ar hesap itici olurlar.
Sizse ne guzel mutlusunuz.
KV diyince ben yine aman yinemi KV gelin vakasi dedim icimden.
Siz iyiymissiniz bak, masallah ne gzel.

Kayinvalidene hic birsey soyleme , hicc orali olma..
Sanki hic duymuyormus gibi ..
Dugune girmemekkle zaten gereken cevabi vermis oluyorsun ..

Kayinvaliden seni gercekten seviyorsa zaten pek aldiris etmez bu laflara ..
Madiyat esya gelip gecici seyler bunu kayinvaliden biliyordur umarim.

Kiz adamlar ev acmamis kv yanina gitmissin bi yatak odasi alinmis onu da annen almis yani bedavaya kiz almislar bi de sirma altin saat mi alacaktin? Ne diyosun allah askina yaa iyi misin
Aynen ben de öyle düşünüyorum ama işte kV kırmadan bunu nasıl söyleyim ona ? Bugün oğluna ucuza gittin falan diye takıldı. . Zoruma gitti biliyorum şaka yaptı ama üzüldüm yine de.. Eşim tabi hemen savunmaya geçti o daha ucuza gitti falan diye biz ne yaptık gibisinden :))

Sabırla onun geliniyle gecinemeyecegi günü bekliyorum.. adım gibi eminim zaten .. hoş kimse HUZURSUZ olsun istemem ama bazı insanlar gerçekten hakediyor

Valla ben olsam anneciim bedavaya gelin aldin isinden gucunden faydalaniyosun bi de simariyo musun ahaha falan der tatli tatli lafimi sokarim. Damat tarafi ev aciyosa kiz tarafi yatak odasi alir, adamlar masraf etmemis siz niye boyle bi sey yaptiniz? Teyze de gelinini yanina mi aliyo ona ev mi aciyo?

Seviyor canım şükür ki ıyiyiz .. ama o değil başka kim olsa kafası karışır heralde bu tarz sozlerden.. ben bile ailemin durumunu bildiğim halde onlara kızıyorum bazen neden bu duruma düşürduler beni diye..

[QUOT E="asff, post: 38666004, member: 339941"]Seviyor canım şükür ki ıyiyiz .. ama o değil başka kim olsa kafası karışır heralde bu tarz sozlerden.. ben bile ailemin durumunu bildiğim halde onlara kızıyorum bazen neden bu duruma düşürduler beni diye..[/QUOTE]

Zaten kaynanayla ayni evde oturuyorsun ailen daha ne yapsin ki?
bir yatak odasi alinacak onuda ailen almis yani daha ne yapsinlarki ..
bence ailene kizmana hakkin yok .

Ev acacaklar canım onu bile ballandirarak anlatıyor herkesin evi olacak diye.. biz aldık çünkü annem sessizdir ki kimse kötü şeyler düşünmedi art niyet yoktu yani.. Onların bana zamanla yeni eşya alacağını da biliyordu.. Şimdi herseyim var çok şükür fazla fazla ne desem ikiletmezler sagolsunlar. .

Sabırla onun geliniyle gecinemeyecegi günü bekliyorum.. adım gibi eminim zaten .. hoş kimse HUZURSUZ olsun istemem ama bazı insanlar gerçekten hakediyor

canim oylede dememeli.
sonucta Oda bi ana kuzusu .
tazecik acemi bi gelin olarak ezilmek cok kotu bisey.

Zaten kaynanayla ayni evde oturuyorsun ailen daha ne yapsin ki?
bir yatak odasi alinacak onuda ailen almis yani daha ne yapsinlarki ..
bence ailene kizmana hakkin yok .[/QUOTE]
Düşün artık nasıl psikolojik baskı yaptığını. . Hele Bi de kızı var ki bu teyze nin görümcem yok ama bu sanki bin beteri bilmiş bişey. .

canim oylede dememeli.
sonucta Oda bi ana kuzusu .
tazecik acemi bi gelin olarak ezilmek cok kotu bisey.
Valla ezilecek türden değil canım dişli bi gelin maşallah. . Sadece onu yuceltip beni yermeleri soyletiyor bunları bana tanisam sevecem belki kızı ama böyle yaparak sogutuyorlar sanki eltim gibi.. ki ben bir evin tek gelini kiz ıyim beni nelerle ugrastiriyor lar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…