- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Eeee o zaman sen de de ki TEYZENIN GELINI ALIYO DA ONA EV ACIYOLAR SIZ DE BANA EV ACIN BEN KOCAMA SAAT ALAYIM UYAR MI deEv acacaklar canım onu bile ballandirarak anlatıyor herkesin evi olacak diye.. biz aldık çünkü annem sessizdir ki kimse kötü şeyler düşünmedi art niyet yoktu yani.. Onların bana zamanla yeni eşya alacağını da biliyordu.. Şimdi herseyim var çok şükür fazla fazla ne desem ikiletmezler sagolsunlar. .
Seviyor canım şükür ki ıyiyiz .. ama o değil başka kim olsa kafası karışır heralde bu tarz sozlerden.. ben bile ailemin durumunu bildiğim halde onlara kızıyorum bazen neden bu duruma düşürduler beni diye..
görmemişlik zor anacım, kadın demekki egosunu övünerek tatmin ediyor dokunmayın rahatlasın siz he he deyip geçin,Mrb arkadaşlar eski birkaç konum var eşimle eve ilgili.. Bu derdim eşimin teyzesi .. ben kV ile yaşıyorum 6 yıldır. . 2 çocuğum var.. eşimin anne tarafı birbirine tutkun bir aile değil görünürde öyle ama aslında hepsi birbirinin arkasından dedikodu eder.. kV ile anlasirim severim onu yani.. Çok didismemiz de olur ama anne kiz gibiyiz genelde gibde ederler bize.. konuma gelecek olursak eşimin bir teyzesi var kV ile hep yarış halinde takipte dir hep yani.. ilk defa geri kaldığı konu oldu o da oğlunun evliliği .. Şimdi nişanlı oğlu evlenecek ama teyze gelinin sürekli benle kıyasliyor cekemiyor belli.. Bu durumdan nefret ediyorum.. en son ben beraber oturucam için pek eşya almadım yeni gelin evim hiç olmadı. . Babam o ara issizdi pek bişey yapamadı. . Ki burda adet yatak odası kız tarafinmis bi tek o alındı onu da canım annem aldı. . Damatlik vs vs üstümüze düşeni aldık aslında neyse bu hanımın gelini bi odayı Çeyiz doldurmuş vay efendim bilmem kaç liraya damatlik Almış el işleme 300 liraya saat almış vs.. bunları anlatıp kV kafasını karıştıriyor nefret ediyorum bu durumdan.. yarın oburgun çocukları da yaristiracak bıktım yani..beni hep bi ezikleme durumu var. Nolur akıl verin ne yapayım ben.. taa nerelerden huzurumu kaçırıyor ki düğüne ben de eşim de gitmicez. . . Başka nasıl davranım. . KV neler söyleyim ki kendini onlardan aşağı hissetmesin ?
kayınvalıdenın bu saatten sonra kafası karıssa n, karısmasa ne.. olan olmus bıten bıtmısMrb arkadaşlar eski birkaç konum var eşimle eve ilgili.. Bu derdim eşimin teyzesi .. ben kV ile yaşıyorum 6 yıldır. . 2 çocuğum var.. eşimin anne tarafı birbirine tutkun bir aile değil görünürde öyle ama aslında hepsi birbirinin arkasından dedikodu eder.. kV ile anlasirim severim onu yani.. Çok didismemiz de olur ama anne kiz gibiyiz genelde gibde ederler bize.. konuma gelecek olursak eşimin bir teyzesi var kV ile hep yarış halinde takipte dir hep yani.. ilk defa geri kaldığı konu oldu o da oğlunun evliliği .. Şimdi nişanlı oğlu evlenecek ama teyze gelinin sürekli benle kıyasliyor cekemiyor belli.. Bu durumdan nefret ediyorum.. en son ben beraber oturucam için pek eşya almadım yeni gelin evim hiç olmadı. . Babam o ara issizdi pek bişey yapamadı. . Ki burda adet yatak odası kız tarafinmis bi tek o alındı onu da canım annem aldı. . Damatlik vs vs üstümüze düşeni aldık aslında neyse bu hanımın gelini bi odayı Çeyiz doldurmuş vay efendim bilmem kaç liraya damatlik Almış el işleme 300 liraya saat almış vs.. bunları anlatıp kV kafasını karıştıriyor nefret ediyorum bu durumdan.. yarın oburgun çocukları da yaristiracak bıktım yani..beni hep bi ezikleme durumu var. Nolur akıl verin ne yapayım ben.. taa nerelerden huzurumu kaçırıyor ki düğüne ben de eşim de gitmicez. . . Başka nasıl davranım. . KV neler söyleyim ki kendini onlardan aşağı hissetmesin ?
He hee diyoruz bi de aldıklarını da beğeniyoruz canım bugün kamerada aldıklarını gösterdi falan :) damatlik alırken satış yapan arkadaş manken gibisin yakisti falan demiş de korkuyordu oğluna nazar değer diye bi acayipler yanii.. çözemedim ..görmemişlik zor anacım, kadın demekki egosunu övünerek tatmin ediyor dokunmayın rahatlasın siz he he deyip geçin,
yalnız tekrar böyle şeyler derse siz o teyzenin yanında, çok şükür biz karşılıklı olarak eşya konusunda hiç birbirimizi üzmedik deyin yeter ona:)
Onun ailesine inat yemin ettim canım ayrı eve cikmayacam hepsi gorecek gününü annem için yapacam bunu..kayınvalıdenın bu saatten sonra kafası karıssa n, karısmasa ne.. olan olmus bıten bıtmıs
6 yıl gecmıs aradan.. 6 yıldır onunla yasıyorsun daha ne ıstesın
onun da gelını yaşasın bakalım 6 yıl onunla
sonra atsın havasını haspam
hem kayınvalıden dua etsın ayrı ev dıye tutturmuyorsun..
burada tutusacak olan sen degıl, kayınvalıdendır bunu bılesın.
anlayamadım ne demek ıstedıgını pek, sebep neydı ınat edecek?Onun ailesine inat yemin ettim canım ayrı eve cikmayacam hepsi gorecek gününü annem için yapacam bunu..
Ne desin mesela nasıl durdurabilir bu Saçmalığı canım yarın anlatsam size sorduğum o da aynen dicek ne diyeyim nasıl yapayım diye..Kv niz siznle kıyaslatmalak için önünü kessin. Rahatsz oldıunu söyle kv ne. Bende birlkteym kv korur derdimi direk söylerim bacısı kardesi demem. Oda yüzşüze getirmez polemiğe sokmaz.. kale almam.
Canim onun ailesi kardeşleri benle kötü olsa sevinecek kadincagizi ezecek insanlar.. gözleri uzerimizde ne zaman kavga edip evi ayiracaz diye bekliyorlar. . Iste bu yüzden inat ettim ezdirmeyecem ona söz getirmeyecem. .anlayamadım ne demek ıstedıgını pek, sebep neydı ınat edecek?
Ama işte öyle insan değiller bu sözleri haketmiyorlar. . Onlardan önce kendim düşünürüm ne nankör insanım diyeEeee o zaman sen de de ki TEYZENIN GELINI ALIYO DA ONA EV ACIYOLAR SIZ DE BANA EV ACIN BEN KOCAMA SAAT ALAYIM UYAR MI de
Cok ezdiriyosun kendini, izzetini koru
enteresan : ) çok gıcıksın onlara belliCanim onun ailesi kardeşleri benle kötü olsa sevinecek kadincagizi ezecek insanlar.. gözleri uzerimizde ne zaman kavga edip evi ayiracaz diye bekliyorlar. . Iste bu yüzden inat ettim ezdirmeyecem ona söz getirmeyecem. .
Aaaa kaynanan sana OGLUM UCUZA GITTIN BAK MILLET NELER ALIYOR diyo sana daha ne desin? Ya cok iyi niyetlisin sen canim benim ya ne diyeyim ki masallahAma işte öyle insan değiller bu sözleri haketmiyorlar. . Onlardan önce kendim düşünürüm ne nankör insanım diye
Amin canimm ayrı ev hayalini benden çok kv kuruyor :)) çocuklardan sesten yoruldu gu vakitlerde .. gönül isterdi tabi bi evim kendime ait eşyalarım olsun ama nasip değilmiş demekkienteresan : ) çok gıcıksın onlara belli
hem ayrı eve cıkmak her kadının hakkı, illa kavgalı olmak zorunda degıl eve cıkmak. ne dıyeyım allah bozmasın :q
Ayrı çıkacak canımteyzenın gelını de aynı eve mı cıkcak, ayrı mı?
tamam işte o teyzeye koyacak en büyük laf '' biz de ayrı eve cıksaydık yapardık bişiler, kurulu duzene gectık'' demek :q kadın ifrit olurAyrı çıkacak canım
Ya şaka yaptı ki oğlu hemen cvp verdi zaten o da guldu iyi niyet değil bu gerçek yani.. saf görünüyor um ordan bakınca ama saflık değil gerçekten seviyorum onları onlar da beni buna eminim ..Aaaa kaynanan sana OGLUM UCUZA GITTIN BAK MILLET NELER ALIYOR diyo sana daha ne desin? Ya cok iyi niyetlisin sen canim benim ya ne diyeyim ki masallah
satış yapanlar öyle dicek tabi berbatmı desin:) ama teyzenin durumu kızılacak değil üzülecek gibiHe hee diyoruz bi de aldıklarını da beğeniyoruz canım bugün kamerada aldıklarını gösterdi falan :) damatlik alırken satış yapan arkadaş manken gibisin yakisti falan demiş de korkuyordu oğluna nazar değer diye bi acayipler yanii.. çözemedim ..
Oo kv hep diyo onu zaten iyice blevleniyor bu sefer kuduruyor :) 2 kat abartiyor herseyin bi de ben hiç muhattap olmam bu konusmalarda olmadım yani daha oncetamam işte o teyzeye koyacak en büyük laf '' biz de ayrı eve cıksaydık yapardık bişiler, kurulu duzene gectık'' demek :q kadın ifrit olur
çünkü onun ki ayrı eve cıkıyor :q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?