eşimin teyzesi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi asff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eeee o zaman sen de de ki TEYZENIN GELINI ALIYO DA ONA EV ACIYOLAR SIZ DE BANA EV ACIN BEN KOCAMA SAAT ALAYIM UYAR MI de

Cok ezdiriyosun kendini, izzetini koru

İyide , ev kurulur başta sonra kız yatak odası alır alırsa. Siz bir yatak odalı eve gitmişsiniz onuda yanınızda götürmüşsünüz. Daha ne olsun. Niye kızıyorsunuz ailenize ?
Sizi buyutup bu güne getirmişler vermişler başka aileye, aynı eve.
Madem iyi geçiniyorsunuz düşmeyin kimseyle tartışmalara. Duymayın bile.

Kv niz siznle kıyaslatmalak için önünü kessin. Rahatsz oldıunu söyle kv ne. Bende birlkteym kv korur derdimi direk söylerim bacısı kardesi demem. Oda yüzşüze getirmez polemiğe sokmaz.. kale almam.

görmemişlik zor anacım, kadın demekki egosunu övünerek tatmin ediyor dokunmayın rahatlasın siz he he deyip geçin,
yalnız tekrar böyle şeyler derse siz o teyzenin yanında, çok şükür biz karşılıklı olarak eşya konusunda hiç birbirimizi üzmedik deyin yeter ona:)

kayınvalıdenın bu saatten sonra kafası karıssa n, karısmasa ne.. olan olmus bıten bıtmıs
6 yıl gecmıs aradan.. 6 yıldır onunla yasıyorsun daha ne ıstesın
onun da gelını yaşasın bakalım 6 yıl onunla
sonra atsın havasını haspam

hem kayınvalıden dua etsın ayrı ev dıye tutturmuyorsun..
burada tutusacak olan sen degıl, kayınvalıdendır bunu bılesın.

He hee diyoruz bi de aldıklarını da beğeniyoruz canım bugün kamerada aldıklarını gösterdi falan :) damatlik alırken satış yapan arkadaş manken gibisin yakisti falan demiş de korkuyordu oğluna nazar değer diye bi acayipler yanii.. çözemedim ..

Onun ailesine inat yemin ettim canım ayrı eve cikmayacam hepsi gorecek gününü annem için yapacam bunu..

Kv niz siznle kıyaslatmalak için önünü kessin. Rahatsz oldıunu söyle kv ne. Bende birlkteym kv korur derdimi direk söylerim bacısı kardesi demem. Oda yüzşüze getirmez polemiğe sokmaz.. kale almam.
Ne desin mesela nasıl durdurabilir bu Saçmalığı canım yarın anlatsam size sorduğum o da aynen dicek ne diyeyim nasıl yapayım diye..

anlayamadım ne demek ıstedıgını pek, sebep neydı ınat edecek?
Canim onun ailesi kardeşleri benle kötü olsa sevinecek kadincagizi ezecek insanlar.. gözleri uzerimizde ne zaman kavga edip evi ayiracaz diye bekliyorlar. . Iste bu yüzden inat ettim ezdirmeyecem ona söz getirmeyecem. .

Eeee o zaman sen de de ki TEYZENIN GELINI ALIYO DA ONA EV ACIYOLAR SIZ DE BANA EV ACIN BEN KOCAMA SAAT ALAYIM UYAR MI de

Cok ezdiriyosun kendini, izzetini koru
Ama işte öyle insan değiller bu sözleri haketmiyorlar. . Onlardan önce kendim düşünürüm ne nankör insanım diye

Canim onun ailesi kardeşleri benle kötü olsa sevinecek kadincagizi ezecek insanlar.. gözleri uzerimizde ne zaman kavga edip evi ayiracaz diye bekliyorlar. . Iste bu yüzden inat ettim ezdirmeyecem ona söz getirmeyecem. .
enteresan : ) çok gıcıksın onlara belli
hem ayrı eve cıkmak her kadının hakkı, illa kavgalı olmak zorunda degıl eve cıkmak. ne dıyeyım allah bozmasın :q

Ama işte öyle insan değiller bu sözleri haketmiyorlar. . Onlardan önce kendim düşünürüm ne nankör insanım diye
Aaaa kaynanan sana OGLUM UCUZA GITTIN BAK MILLET NELER ALIYOR diyo sana daha ne desin? Ya cok iyi niyetlisin sen canim benim ya ne diyeyim ki masallah

enteresan : ) çok gıcıksın onlara belli
hem ayrı eve cıkmak her kadının hakkı, illa kavgalı olmak zorunda degıl eve cıkmak. ne dıyeyım allah bozmasın :q
Amin canimm ayrı ev hayalini benden çok kv kuruyor :)) çocuklardan sesten yoruldu gu vakitlerde .. gönül isterdi tabi bi evim kendime ait eşyalarım olsun ama nasip değilmiş demekki

Ayrı çıkacak canım
tamam işte o teyzeye koyacak en büyük laf '' biz de ayrı eve cıksaydık yapardık bişiler, kurulu duzene gectık'' demek :q kadın ifrit olur
çünkü onun ki ayrı eve cıkıyor :q

Aaaa kaynanan sana OGLUM UCUZA GITTIN BAK MILLET NELER ALIYOR diyo sana daha ne desin? Ya cok iyi niyetlisin sen canim benim ya ne diyeyim ki masallah
Ya şaka yaptı ki oğlu hemen cvp verdi zaten o da guldu iyi niyet değil bu gerçek yani.. saf görünüyor um ordan bakınca ama saflık değil gerçekten seviyorum onları onlar da beni buna eminim ..

satış yapanlar öyle dicek tabi berbatmı desin:) ama teyzenin durumu kızılacak değil üzülecek gibi

tamam işte o teyzeye koyacak en büyük laf '' biz de ayrı eve cıksaydık yapardık bişiler, kurulu duzene gectık'' demek :q kadın ifrit olur
çünkü onun ki ayrı eve cıkıyor :q
Oo kv hep diyo onu zaten iyice blevleniyor bu sefer kuduruyor :) 2 kat abartiyor herseyin bi de ben hiç muhattap olmam bu konusmalarda olmadım yani daha once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…