eşimin teyzesi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi asff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya şaka yaptı ki oğlu hemen cvp verdi zaten o da guldu iyi niyet değil bu gerçek yani.. saf görünüyor um ordan bakınca ama saflık değil gerçekten seviyorum onları onlar da beni buna eminim ..
Saka oldugunu dusunuyosun ama uzulmussun boyle saka yapmasina? Cunku bu yapilacak bi saka degil. Saka ignelemek icin degil eglenmek icin yapilir. Ben safsin demiyorum gercekten temiz kalplisin iyi niyetle dusunuyosun.

Oo kv hep diyo onu zaten iyice blevleniyor bu sefer kuduruyor :) 2 kat abartiyor herseyin bi de ben hiç muhattap olmam bu konusmalarda olmadım yani daha once
tamam işte kayınvalıde de çözmüş olayı :q

hem bak şunu anlamanı ısterım; 6 yıl aynı evde yaşamıssınız. şuan kendı evınıze gecmenız en buyuk hakkınız. sonucta 6 yıl gelınlık yapmıssın daha n'olsun... bu saatten sonra ayrı yer olsa bıle kımse sana '' bak yedıler bırbirlerini.. bak dayanamadılar..'' dıyemez, çünkü hakkıyla 6 yılını vermıssın dıyen edepsız, hasettır, allah korkusu yoktur yanı :q
kendı gelınıne bakacak önce dıyen :q

satış yapanlar öyle dicek tabi berbatmı desin:) ama teyzenin durumu kızılacak değil üzülecek gibi
Vallahi beni uzmesinler herseyin en iyisi onların olsun yeterki o burunlarini herseye sokmasinlar. . O kadar kıskanç ki benim kızım 5 aylık ona küçük falan der elalemin yedi kat yabancinin çocuklarını bize over.. gel de sinir olma..

Valla dolu dolu derler canım üstüne bi de yerin dibine sokarlar beni.. Hayır bi de kp onların yaşadığı şehre taşınma planı yapıyor sevinemiyorun bile bu şehri sevmeyip taşınmak için can atmama rağmen

Saka oldugunu dusunuyosun ama uzulmussun boyle saka yapmasina? Cunku bu yapilacak bi saka degil. Saka ignelemek icin degil eglenmek icin yapilir. Ben safsin demiyorum gercekten temiz kalplisin iyi niyetle dusunuyosun.
Üzüldüm çünkü kafası karışmış geldi bana .. ama sonra gerçekten Özür diledi şakaydi dilimi tutamadim dedi.. dobradir ağzına geleni söyler o yüzden üstünde durmadim.

aslında sen bu olayı tamamen '' sevınmesınler, mutlu olmasınlar'' tarzına baglamıssın
yanlıs mı anladım bılemıyorum..
sırf onlara inat yapacaksın her seyı..
aslında bu normal degıl,.

aslında sen bu olayı tamamen '' sevınmesınler, mutlu olmasınlar'' tarzına baglamıssın
yanlıs mı anladım bılemıyorum..
sırf onlara inat yapacaksın her seyı..
aslında bu normal degıl,.
Hayır onların sevinir uzulme si zerre umrumda değil. . Sadece annemi benim yüzümden uzmesinler istiyorum.. bunca yıl yeterince uzmusler. . Şimdi di bi de ben sebep olamam

Hayır onların sevinir uzulme si zerre umrumda değil. . Sadece annemi benim yüzümden uzmesinler istiyorum.. bunca yıl yeterince uzmusler. . Şimdi di bi de ben sebep olamam
bu şekilde düşünüyorsan elbette bişi diyemem.. valla bu düşüncelerin gercekse eger kayınvalıden çok şanslı :q

bu şekilde düşünüyorsan elbette bişi diyemem.. valla bu düşüncelerin gercekse eger kayınvalıden çok şanslı :q
Cocuklarim üstüne yemin edebilirim ötesi yok bunun çünkü. . Ama ben de şanslıyim bunu da asla inkar edemem.. didisiriz kavga da ederiz üzülür ağlarız ama 10 dk sonra barışıriz. . Dayanamaz çünkü.. içinde kötülük olmayan bir insan.. ve her attığı adimda benim ve cocuklarim için ettiği dua da yeter onu sevmeme. .

Üzüldüm çünkü kafası karışmış geldi bana .. ama sonra gerçekten Özür diledi şakaydi dilimi tutamadim dedi.. dobradir ağzına geleni söyler o yüzden üstünde durmadim.
Tabii ki sen daha iyi analizini yaparsin taniyosun kvni. Ama ben senin gibi iyi niyetli guzel kalpli insanlari bi parca uyariyorum nacizane; cunku iyi niyetini kullanmaya acik hale getirirsen ezilebilirsin. Cok mutlu ol

hıc kafanı yormaa bak keyfıneee susumak enenn ıyı ıntıkamdır bazenn

Tabii ki sen daha iyi analizini yaparsin taniyosun kvni. Ama ben senin gibi iyi niyetli guzel kalpli insanlari bi parca uyariyorum nacizane; cunku iyi niyetini kullanmaya acik hale getirirsen ezilebilirsin. Cok mutlu ol
Tsk ederim dusuncelerin için onore oldum.. umarım iyilik kazanır ne diyelim..

Aaaa kaynanan sana OGLUM UCUZA GITTIN BAK MILLET NELER ALIYOR diyo sana daha ne desin? Ya cok iyi niyetlisin sen canim benim ya ne diyeyim ki masallah
Deliiiiii olucaaaaammm ben bu gelinlereeeeee yaa Konulari okurken deli oluyorum bana yapsalar iki lafimla oturturum adami pff iyi niyetlilik mi bu yoksa kendi kendine psikoljini alt ust edip eziklenmekmi

ıyy ne meymenetsiz insanlar var.. kv de doldurusa gelmesin bi zahmet.. teyzeyle arayı soğutmaya bakın, böyle geçmez ömür..

Canim benim sen kaynananla oturarak ustine didismelere ragmen kavgasiz gurultusuz mutlu bir yasam surerek za5en farkini ortaya koymussun. Dugunden sonra belli olur akkoyun karakoyun. Sen canini sikma. Her yaptiginda Allaha havale et. Kendi halinde yasayan insanlara niye bulasirlar anlamam

kaynanayla yasayarak onlara en buyuk hediyeyi vermissiniz,bunun bedeli yok bence:)

bırakın kendi kendine konuşsun teyze,,, her söylediğine hı hı aman ne güzel daha da güzelleri olsun deyin geçin , KV iile beraber,,,,
KV madem iyi bir insan anne-kız ilişkiniz var aman ne güzel, maşallah diyeyim,,,,, aramız çok iyi deyip de nazar da değdirmeyin,,,
teyze anlatsın,,, siz dinleyin,,, bir süre sonra susar zaten,,,

Kayınvalideyle aynı evde oturmanız dahi yeterli.
Söyleyin bakalım bunu kabul edecek üstelik iyi geçinecek kaç kişi olurmuş? Siz daha ne yapacaktınız anlamadım Bir şey isteyecek yüzleri olacaksa önce oğullarının ayrı ev açacak gücü olsun.

sizin gibi gelinler var mı? çok beğendim,takdir ettim düşüncelerinizi .inşallah herşey gönlünüze göre olur.
teyzeyi de hiç umursamayın,asıl o sizi kıskanıyor.siz muhatap olmayın,gerektiği yerde kayınvalideniz verir cevabını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…