eşimin teyzesi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi asff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zannetmiyorum kaynanann bu tür alacak verecek mevzularini sorun yapacagini,teyze amacina ulasamayack yani uzulme.ayni evdeyiz birbirimizi severiz,anne kiz gibiyiz demisin,her kaynana bilir gelinin getirip goturdugu,maddiyati degil,eve uyum saglamasi,saygisi,kendisiyle anlasabilmesi onemlidir..sendede fazlasiyla var bu anlasilan..teyzede aslinda bunun farkindada iste,yinede cirpiniyor,araya fesat sokmak icin..merak etme,sus simdi,senin konusacagin zamanda gelecek..gelip size sikayetlenirse,vay gelin soyle yapti,soyle gecimsiz filan derse,zamaninda pek bir övünürdun gelininle hayirdir simdi ne oldu teyzecigim dersin.kapak olur teyze hanima.

Bahsettiğin fesat tip kadınla aldığı gelin anlasamaz birbirlerine girerler. O zamanda sen Havanı atarsın ay biz anne kız gibiyiz çok seviyorum annemi söyle balliyiz böyle mutluyuz diye

Deliiiiii olucaaaaammm ben bu gelinlereeeeee yaa Konulari okurken deli oluyorum bana yapsalar iki lafimla oturturum adami pff iyi niyetlilik mi bu yoksa kendi kendine psikoljini alt ust edip eziklenmekmi
Kv ve kp açısından hiç birgün eziklenmedim. . Ben sadece dışardaki insanların mudahalelerini nasıl durdurabilir im ne yapabilirim diye danistim. . Ezik ya da psikolojisi bozuk bir insan değilim çok şükür. . Hem hayatta iyi insanlar da var.. kV kp hep kötüdür yaftasi yapistirilmis bunca sene.. evet kötü olan da vardır ama iyi olan da çoktur eminim.. Ayrıca bir de oğlum var kV adayiyim nasıl herkesi aynı kefeye koyabilirim ?

Bahsettiğin fesat tip kadınla aldığı gelin anlasamaz birbirlerine girerler. O zamanda sen Havanı atarsın ay biz anne kız gibiyiz çok seviyorum annemi söyle balliyiz böyle mutluyuz diye
Valla yine diyorum gözlerini uzerimizden ceksinler yeter tlf da nette konuştukları zaman o gün icerisinde mutlaka çocuklara bişey olur huysuz olurlar ağlarla düşer oğlum falan.. sinadik yani bunca senede.. bi de büyük teyze var o aynı sehirde haftada 1 gün oturmaya gelir sürekli bizi izler falan .. ertesi gün ya çocuklar ya ben ya kv mutlaka hastanedeyiz İSTİSNASIZ. . son iki seferde de çocuklarda bronsit çıktı kv fm atağı geçirdi falan. . Kötü olsan suç iyi olsan çok daha sucmus onu anladım. . Sanki kötü olsak mutsuz huzursuz olsak onlar günlük guneslik yasayacaklar. . Bunun adı ne bilmiyorum..

teyze geliniyle senin gibi geçinemeyeceğinin farkında da bu sözlerle kaynananla aranı açmaya çalışıyor.prim vermeyin teyzeye.hatta onun yanında kaynananla daha samimi ol.

teyzenin gelinle cicim ayları bitince kötülemeye başlar, bu huyuyla zaten çenesi hiç durmayacaktır.
böbürlenme + kötüleme + dedikodu yakında dinlemeye başlarsınız.

teyze geliniyle senin gibi geçinemeyeceğinin farkında da bu sözlerle kaynananla aranı açmaya çalışıyor.prim vermeyin teyzeye.hatta onun yanında kaynananla daha samimi ol.
Ben hani öyle sarılmayı sürekli böyle abartılı sözlerle ovmeyi ovunmeyi sevmem yapmam yani öz anneme babama sarilmamisimdir hiç. . Ama bunlar nette görüşürken gelin geliyor annemm bitaneemm diyip sarılıyor sapur supur opuyor belli ki tembihlenmis birini gördüğünde öyle yap diye çünkü 3 çocuğu var hepsi öyle annemin yanında sürekli annelerin öper simartirlar. . E böyle olunca kv gonulleniyor bana da sen yap haketmiyor muyum falan diyor o da istiyor öyle şeyler ama yapımda yok ne yapayım işte bu tür şeyler onlar yüzünden aramız açılacak diye korkuyorum

kaynanan seni tanıyordur,oturup güzelce konuşabilirsin.kendisini sevdiğini ama kendi ailene de sarılıp öpmediğini

kaynanan seni tanıyordur,oturup güzelce konuşabilirsin.kendisini sevdiğini ama kendi ailene de sarılıp öpmediğini
Öyle yapıyorum zaten hatta uzulmesin diye diyorum durup dururken öptüm sarildigim tek insansın ki gerçekten yaparjm bunu bizbizeyken yaparjm ama kimseye gösteriş olsun diye değil.. kendini değersiz hissetmesin diye..

Son düzenleme:
Imkanlariniz varsa kendi eviniz olmalı. Insanın kendi evinin rahatlığı gibisi yok. Sırf başkaları olumsuz düşünmesin diye böyle hir haktan feragat edilmez. Fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz. Ama kayinvalideniz iyi bir insan da olsa sizi üzecek şeyler söylemeye devam edecektir bu süreçte. Kayinvalideniz ile kardeşi arasındaki çekişmenin bu kadar içinde olmayın. Çocuklarınız ve kendiniz için en doğru kararları vermeye çalışın.

Senin bence teyzeden daha buyuk sorunun var oda 6 yildir kendi evini kurmaman hicmi hevesin yok kendi duzenine esyalarina. Hem bir girmissin sana bi oda verilmis icinide ailene aldirmislar. Evin hanimi degil 2 . Hanimisin ezik bi yapin olmasa orda bunca yil hemde 2 cocukla nasil oturcan. Bakis acin da yanlis resmen yarisa girmisiniz teyzeyle o soyle ded i biz ne desek rahatsiz oluyosaniz teyzeden mesafe koyun fazla gorusmeyin. Sirf onlar konusmasin kv nin ustune gitmesinler diye ayri eve cikmicakmisin pes sizin gibi ezik gelinler oldukca biz gibi ayri evde oturAn kv yi yaglamayanlar tabi gecmez sonra kv ler bakiyolar siz gibilere ogullarina boylesini istiyolar ayni eve girsin bir odasi olsun bizim kurallarimiza gore yasasin kv kp i yaglasin pispislasin istiyolar. Sizin gibi gelinleri hic sevmiyorum sevmicemde once kendi degeriniz olsun baskalarini mutlu etmek icin baskalari iyi gelin desin diye yasamayin ya

Su ezik gelin imaji bi bitmedi senelerdir turkler arasinda bitmicek de
sanirsin kv kp olunca pasa padisah kralice oluyolar ulkemizde. Gelini ogluna es degil aileye gelen doyurmak temizlemek misafir agirlamakla yukumlu bi hizmetci olarak goruyolar yapmazsan da ogluna bu ne bicim gelin bize bakmiyo bosa bunu diyen orumcek kafalilar bile vAr. sonunda boyle diye diye oglunu bosatanda

Ben psikojisi bozuk demedim soylemek istedigim kendi kendini bu duruma sokman..Tabi ki her kv kp kotu degildir..

Bak benim kv kp beni okadar cok severki eltim ona cok cektiriyo ona bile yine cok iyi davraniyo bana der ki o gelinim sen kizimsin der dusun..
Birseye kizsam ondan 1 saatlik uzakta oturdugum halde telefonda bana kustunmu der bende soylerim.. yada yuzune derim boyle boyle yapiyosun diye kirmadan anlar hatasini bu saygisizlik degildir..

Yada o eltim herkese laf sokuyo koskoca kadin bana daha oyle asla konusamadi bisey dediginde ben inc3den bi guzel gulerek lafimi sokuyorum deliriyo..
Kv hakkinda bana dedikodu yapmaya calisirdi cevabini verirdim bi guzel hemen donerdi lafindan vsvsvs..
Ben benden 20 yas buyuk kadinla bas ediyorum eltimle yani..Aramizda hic kotu bisey cikmadi ama beni kiskaniyo bariz ortada bana bilezik aldilar diye kocaman kadin bilexik aldirdi vsvs anlatsam roman olur..
Ben kv asla ezdirmem ama saana soylemek istedigim o teyzeye cok guzel lafimi soylerdim.. kendi kendini eziklemen demek bu susarak haksiz duruma dusuyosun.
Soyle gitsin senden kiymetli degil kimse anliyomusun.

Anlıyorum canım Özür dilerim yanlış anladım Allah sana da kolaylik versin.. susuyorum çünkü direkt bana bişey demiyor alttan işini götürüyor o yüzden

Anlıyorum canım Özür dilerim yanlış anladım Allah sana da kolaylik versin.. susuyorum çünkü direkt bana bişey demiyor alttan işini götürüyor o yüzden
iste oylelerine dedigim gibi ayni dilden cevap vericeksin anlayacak :) valla ben canimi sıkan olursa oyle bir sozlerimle tokatliyorum ki haddini biliyo ona gore davraniyo

Hadi siz kız tarafı olarak üstünüze düşeni bir şekilde yerine getirmişsiniz iyi kötü

peki onlar erkek tarafı olarak ne yapmış ki,zaten aynı evin içinde oturuyormuşsunuz bir yatak odası alınmış onu da senin

ailen almış.

kıyaslanacak küçük düşecek bir durum yok ki ortada.

Ne desin mesela nasıl durdurabilir bu Saçmalığı canım yarın anlatsam size sorduğum o da aynen dicek ne diyeyim nasıl yapayım diye..
Yani gelinim bi tane inci tanem emsali yok öyle yarıştırıyo gibi yapma desin...
Öyle sıksık da görüsmesin benimde esimin teyzesi var ben asla muatap olmam tartışma bazında kv. Hem sık görüsmez hemde polemiğe sokturmaz laf söyletmez.. sende mesafeli ol baktın kv yapamıyor. Ben sizin yarış aracınız değilim lütfen beni araç etmeyin dersin son çare...

Canim onun ailesi kardeşleri benle kötü olsa sevinecek kadincagizi ezecek insanlar.. gözleri uzerimizde ne zaman kavga edip evi ayiracaz diye bekliyorlar. . Iste bu yüzden inat ettim ezdirmeyecem ona söz getirmeyecem. .
Aynen aynen o yüzden saygiyi hep koruyorum. Bi atamamız olursa kururcaklar... gelini okutuo diolar...

1.si ezik değilim 2.si asla hiç kimseyi yağlamam. . 1 Odam yok benim bu evde bir sürü Odam var ve bu evin her sorumluluğu benim uzerimde. . Yagladigimi düşündüğünüz insanları gerçekten seviyorum siz önyargılı ve Gaddarsiniz diye gerçekten saygıyı hakeden insanları oteleyecek değilim. . Ben de maalesef ki sizin gibi sadece kendini düşünen kendinden başka hiç kimseyi onemsemeyen insanları sevmiyorum. . Ailem yatak odası aldı ama kp ve kV evi benim için yeniden dosedi. . En ufagindan en büyügune bütün ev gereclerim fazlasıyla var ve yeni.. kusura bakmayın sorduğum soruyla aldığım cvp çok alakasizdi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…