- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Merhaba hanımlar artık hayattan soğudum içimden hiç bir şey gelmiyor yaşadığım sorunlar yüzünden 1.5senelik evliyim eşimin ailesi çok içli dışlı olmak istedi tanıdığımdan beri evlendikten sonra 1 gün bile yalnız geçiremedik özellikle kayinvalidem hiç sınır bilmedi bi de eşimin teyzesi hep içlerine düşman gelmiş gibi davrandı bana ilk günden imalı imalı konuşmaya başladı hamileyken de doğum yaptığım zaman da hep yeniler böyle insanı ölüme terk eder bi bardak su vermez kaynana kayınpederi istemez geline batar gelin nefret eder gibi gereksiz haksız şekilde konuştu durdu en son dayanamadım begenmedigin bi hareketim varsa söyle benim yanimda böyle üstü kapalı konusma dedim bağırıp çağırdı çirkin kelimelerle beni suçladı evimden apar topar gitti bi daha evime gelmesini istemedim çok girdiler araya eşim ve annesi beni çok bunalttilar eşimlekavga ettim gelip bana zarar veriyor diye eşim dün ananesiyle annesine artık baristirmaya çalışmayın bunaliyor biz kötü oluyoruz dedi ananesi çok üzüldü yemek yemedi ben de vicdan azabı çektim artık eşimle buz gibiyiz ailesine de gidesim yok hiç 9aylik kızım var istemeden2.hamile kaldim annem başka şehirde hep çocuğu alıp gidesim geliyor hayatın hiç tadı yok bana biraz yardımcı olur musunuz nasıl kendimi toparlarim