- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Ben kendimi savunacak guce sahibim ama esim yapinca soylemlerim bi yere kadar bir de sonra esime farkli anlatiyorlar olaylari kendi soylediklerini soylemezler kendimi anlatamiyorum bu durumda kimsye once de esime o zaman beni gozune dusman ediyorbu kötüymüş canım,
sen savunamıyor musun kendini bu durumlarda peki.
ama eşin desteği tabi ki gerekli.
bu şekilde intiba bırakıyorsa kötü elbette.
Ben kendimi savunacak guce sahibim ama esim yapinca soylemlerim bi yere kadar bir de sonra esime farkli anlatiyorlar olaylari kendi soylediklerini soylemezler kendimi anlatamiyorum bu durumda kimsye once de esime o zaman beni gozune dusman ediyor
Daha 1 yil olmadi evleneli canim utaniyorum dese onu da anlarim ama kirildigimi soylememe ragmen gecistirmesi ve ailesinin de onun davranislarindan guc alarak surekli beni ezmesi bana sknti veriyor cunku kendisi de surekli onlarin yaninda beni kucuk dusurmeye calisiyor buna ragmen cevap vermiyorum icime atiyorum ama sonra baska konularda Ptlayip haksiz duruma dusuyorumYeni evliyseniz utaniyo olabilir
Uzun suredir evliyseniz dikkat edin kendini foseptik cukuruna atabilir kendini bi b.. sanarak
Esimi gozunde ailesi hep kusursuz hep en guzel hep en iyi hep en dogru. Ailecek oyleler kimseyi begenmezler kendilerinden baska. Ama bi de soyle bi durum var butun akrabalari da beni cok sever overler ama o durumlar da bunlarin zoruna gidiyorhımm bunlar çirkin şeyler işte.
eşin bunları da mı görmüyor.
yani kırılmakta haklısın bile demeyeceğim, direk kızmakta haklısın diyeceğim.
bence baya kavgalık bu anlattıkların.
hani eşinle çata çat kavga etsen hakkındır.
Aynennn ve bunu herkesten duyar oldum bu sıra hatta geçen gün 40 yıllık evli bir teyzedende duydumAilelerinin yanında şişiyorlar çözümsüz sıkıntı. Ben 8 Yıldır çözüm bulamadım
antaniscim esimin ailesi kaynanam dahil kayinbabama askim der yanimizda oyle cok aman aman bi kati aile degil evet ataerkil ama kati degil kizkardesi vs esiyle sakalasir gulusur o da en kucukleridir msselaEşinizin ailesi bu konuda katıdır belki. Bu yüzden çekiniyor olabilir.
Bizim akrabalar bırakın eşi çocuğa bile yakın davranmazlar büyüklerin yanında. Saçma sapan işler.
Evet sorunlarim birbiri icine gecmis durumda ama hep bu tarz konular tam olarak dogru cumleyi yakalamissin canim ee esim oyle yapinca yanlarinda dogal olarak zevk aliyo cunku beni hic ama hic istemedi bunu da yuzume her defasinda soyledi bigun okudugum sehiri cok sevdigimi ve ozledigimi soyleyince laf arasinda bana esimin yaninda madem o kadar seviyordun o sehri niye ordan birini bulup evlenmedin dedi dondum kaldim ama esim yine tek kelime etmedi
Bunu deneyecegim cok saolBaş başa kaldığınızda da aynı mesafeyi sen ona göster. Hatta laf çarp. baş başayken sana yanaştığında, ismi ali diyelim ki, abartılı bi biçimde '' aaa ali bey ne yapıyorsunuz, bu kadar samimiyet fazla değil mi?'' falan de. sonra da dalga geçer gibi gül ve ne iş yapıyosan ona devam et. Yani onun bu yaptığını abartılı bi şekilde dalga konusu haline getir evde, ara sıra da bu şekilde mesafeli davran. Bi süre dene bakalım ne olacak.
Esi
Esimi gozunde ailesi hep kusursuz hep en guzel hep en iyi hep en dogru. Ailecek oyleler kimseyi begenmezler kendilerinden baska. Ama bi de soyle bi durum var butun akrabalari da beni cok sever overler ama o durumlar da bunlarin zoruna gidiyor
Daha 1 yil olmadi evleneli canim utaniyorum dese onu da anlarim ama kirildigimi soylememe ragmen gecistirmesi ve ailesinin de onun davranislarindan guc alarak surekli beni ezmesi bana sknti veriyor cunku kendisi de surekli onlarin yaninda beni kucuk dusurmeye calisiyor buna ragmen cevap vermiyorum icime atiyorum ama sonra baska konularda Ptlayip haksiz duruma dusuyorum
Demedi diyemedi ustune de ben cevap verdigim icin bana tavir aldi ustelik de yanimizda baaka akrabalari da vardi(normalde cevap vermezdim o sozu cok uc bir konuya dayandigi icin cevap verdim )Bana cok ters boyle seyler.
yani orada anne ne bicim konusuyorsun sen diyemiyorsa
bir erkek...
Dagina gore kar durumu burada devreye giriyor sanirim..
Daha az gorusmeye calisiyorum fakat buna izin vermiyorlar malesef yapisinca yapisiyorlar mesela ben gitmesem kendileri gelir bir hafta kalir uzak durmaya calistikca surekli bir yerlere cagirir kayinvalidem isim var desem sen evde kal xxx gelsin der bu tarZ seyler iste malesefya biliyorum bu tipleri.
daha az görüşürseniz belki eşini değiştirebilirsin, ama sık sık görüşürken çok zor...
Daha az gorusmeye calisiyorum fakat buna izin vermiyorlar malesef yapisinca yapisiyorlar mesela ben gitmesem kendileri gelir bir hafta kalir uzak durmaya calistikca surekli bir yerlere cagirir kayinvalidem isim var desem sen evde kal xxx gelsin der bu tarZ seyler iste malesef
iyi ki varsiniz ben kendimi bu insanlarin arasinda gercekten cok dislanmis hissediyorum evet evliligi idrak edemedi esim ama bunun en buyuk sebebi kayinvalidem yemin ederim elinden gelse bizi ayri evlerde uyutacak esime evliymis bi evi varmis gibi degil sanki ben misafirleriymisim gibi hisstriyor kayinpederimin varligi yoklugu pek belli degil sever beni belki de kucuk yasta babami kaybettigim icin bilmiyorumUzat elini kardesim ayni dertten muzdaribiz tek farkla ben artik bunu beklemiyorum
Bu neden kaynaklaniyo aslinda biliyo musun bizim saftirik kocalar daha evli olduklarini anlayamadilar belki bizim de bu celiskiyi yasadigimiz yerler vardir ama biz kadin oldugumuz icin hep duygusal acidan doymak istiyoruz fakat erkekler ozellikle bizim odunlar gibi daha evliligi idrak edememis olanlar bizi hep ac birakiyo
Care ne dersen biraz zaman ve anlamalarina firsat vermek cekemem deyip bosasan ikinciye evlensen yuksek ihtimal o da boyle cikacak
Ailesine gelince kaynana kayinpeder iste anne babalik mi bekliyosun kocan bile sana erkeginmis gibi davranmadigi ortamda
Sen kendine iyi bak bu zamanlar zor zamanlar bu sureci atlatana kadar senden cok seyler gidebilir yipranabilirsin ayni benim gibi sen kendini hos tut ve uzme
Ben sicak davranirdim saygi sinirini asmadan tabi . sonra karsilik alamayip kucuk duruma dusuruldugum icin ben de uzak durdum konustugum kelimelerin sayisi bir elin parmak sayisi kadar oldu mesela annesinn yaninda tabaklari rafa kaldirmaya gucum yetmiyor yardim eder misin dedim diye benle kavga etti bu tarZ seylerBelki sen de farkında olmadan ona öyle davranıyorsundur. Sen başkalarının yanında ona sıcak davranır mısın mesela? O ne tepki verir yine aynı mıdır?
Ben sicak davranirdim saygi sinirini asmadan tabi . sonra karsilik alamayip kucuk duruma dusuruldugum icin ben de uzak durdum konustugum kelimelerin sayisi bir elin parmak sayisi kadar oldu mesela annesinn yaninda tabaklari rafa kaldirmaya gucum yetmiyor yardim eder misin dedim diye benle kavga etti bu tarZ seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?