Eşimin toplum icindeki tutumu

Siz yokken onlar belki sizin dedikodunuzu yapmistir. O da sikayet falan etmistir yok soyle yok böyle diye. Yanlarında da yakin durursa kendiyle celisir diye yakinlik gostermiyor olabilir.
Evet bunun olmasi muhtemel annesi istemiyor diye fazla ovmezler hep acigimi ararlar

Her doğulu her batılı bir olmuyor demekki ..
Ben doğuluların geliniyim. Eşim benide sever bebeğinide sever anne babasının yanında hatta annesi dua eder bizi öyle mutlu gördükçe..
Esim batili degil farkli memleketlerdeniz ne guzel masallah esinize Rabbim bozmasin tadinizi

Canim dedigin gibi oyle cok fazla samimiyeti ben de istemem ama esimin ki de cok uc nokta fazla abartiyor ya insan gelidginde toplumda esiyle de aksama kadar gorusmemis ise donup bi esine demez mi sen ne yaptin nasilsin diye ben bu tarz seyleri ariyorum o da yok mesela miaafirleri vardi misafirlerle ilgilenmekten yemek yememistim esim bi sorma zahmetinde bile bulunmadi taaa halasinim esi sordu gelin sen niye yemek yemedin diye. Yani aradigim vicik viciklik degil

Psikologun bu durumlar hakkinda neler diyo sana neler tavsiye ediyo
Ailesinden uzak durun ve kendinize zaman ayirin ki esiniz evli oldugunun farkina varabilsin beraber birseyler yapin diyor ama bunu ailesi sayesinde basaramiyorum cunku yuzum cok yumusak hayir kelimesini bilmem bu yuzdende kullanilirim zaten esim de bir acaip ailesi olmadan nerdeyse tuvalete gitmeyecek bizi balayina birakmadi kayinvalidem ben de ustunde durmadim sonra gideriz diye mesela tatil yapma planinda bile bana sormadan ailesindekiler hep beraber bi yerlere gideriz diyor ve biz daha hic bi yere tatile vs yalniz gitmemisken

Kendiliginden mi atlatti yoksa siz kendisiyle konustunuz mu

Her doğulu her batılı bir olmuyor demekki ..
Ben doğuluların geliniyim. Eşim benide sever bebeğinide sever anne babasının yanında hatta annesi dua eder bizi öyle mutlu gördükçe..
Bilemiyorum yöreye göre örf adetler farklılık gösterebilir.Ben konu sahibine örnek verdim sadece

Benim eşim de ilk başlarda öyle yapardı geçtim karşısına konuştum adam farkında bile değilim dedi sonradan düzeldi daha dikkatli davranıyor.

Kendiliginden mi atlatti yoksa siz kendisiyle konustunuz mu

ilk zamanlar tabiki dile getiriyordum sonra biraz kavgalarımızda oldu ardından bosverdim bende onun gibi davrandım isin komik yanı kendi ailesinin yanında mesafeli benim ailemin yanındayken tam tersiydi sonra bende sende oyle bizdede boyle dedimmesafe koydum bikac sene sonra duzeldi

Bence aileler yanında asırı samımıyet te gereksız..Yani bızım normlarımıza gore hıc dogru degıl mıc mıc halleri..

Tabi elalemın kızı gıbı davranılması da hıc hos degıl.. Sizin aıleden oldugunuzu hissetmeniz icin aksıne daha cok caba sarfetmeleri gerekir...

Bazı erkekler kılıbık ya da hanım köylü denmesinden çekiniyor o yüzden mesafeli oluyorlar sanki bakkalın karısı gibi -.-

Benim esimde oyle hatta akrabalarinin yaninda yuzume falan bakmaz kac defa soyledim niye boyle yapiyosun diye . ama tam net bisey demedi tahminen akrablaryla takinlar ama cok ciddiler hani ozeellikle babasinin yaninda gulmez bile. Ama bizimkilerin yaninda gayet rahat askim flan der yuzume bakar hani. Bence esinin ailesinden kaynakli bisey bu

Ay öyle oluyor vallahi sözlüm de yapıyordu bi ara neymiş kılıbık derlermiş sonra bi şeyler dedim ay bir düzelmeler ay milletin yanında aşkım böceğim
Valla askim dan da vazgectim yeter ki karsidaki insanlarin bana seni istemiyordu vs diyebilecegi tutumlara yer vermesin ki gercekten istemese idi derdim aldim catlayin ama oyle bisey de yok benim icin yaptiklarini benim arkdaslarim bilir

Valla askim dan da vazgectim yeter ki karsidaki insanlarin bana seni istemiyordu vs diyebilecegi tutumlara yer vermesin ki gercekten istemese idi derdim aldim catlayin ama oyle bisey de yok benim icin yaptiklarini benim arkdaslarim bilir
Aman takma kafaya klasik erkek gururları evde başbaşa aynısını yapmasın sorun yok

Canimsin bunun akrabalari da oyle degil aile icinde turunun tek ornegi bu adam ya

Kendini hic yormucan tatlim bizim durumumuzun duzelmesi ailelerin aradan cikmasi

Yazan oldu mu bilmiyorum. O yapmıyorsa sen yapcan. yavaştan alıştır kedini de onu da. Misal hep beraber yemek mi yiyiyorsunuz, Canım tuzluğu verir misin de. O oturmuyorsa da sen gidip oturucan yanına. Böyle böyle alışır o da.

Bunu baslarda yapiyordum baktim ki kucuk dusuyorum cunku karsilik vermiyor surat asiyor ben de bir daha yapmadim gerci kaynanam saolsun yanina oturmama da firsat vermiyor o da ayri bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…