- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Iyi ki varsiniz ben kendimi bu evde
iyi ki varsiniz ben kendimi bu insanlarin arasinda gercekten cok dislanmis hissediyorum evet evliligi idrak edemedi esim ama bunun en buyuk sebebi kayinvalidem yemin ederim elinden gelse bizi ayri evlerde uyutacak esime evliymis bi evi varmis gibi degil sanki ben misafirleriymisim gibi hisstriyor kayinpederimin varligi yoklugu pek belli degil sever beni belki de kucuk yasta babami kaybettigim icin bilmiyorum
Cok dogru demissin canim evet kiskaniyor bunu psikologum soyluyor gerci kendi de belirtiyo zaten Allah bizlere sabir versinAynen tatlim ben de sozde kv kp in gelini kocamin esiyim ama hep beraber bi araya gelince ben bir yabanci ben bi dislanan beni takan yok boyle olmamali aslinda senle ben yeniyiz el ustunde tutulmamiz gereken zamanlar fakat boyle durumda olmamizin tek sebebi eslerimiz ne yazik ki biz buyumus cocuklarla evlenmisiz bi erkek olgunlugu agirligi vakari yok bizim kocalarda napalim is basa dustu zamanla bizim elimizin altinda olgunlascaklar
Kaynanana gelince Allah tarafindan cenesi tikanmali tez zamanda onlar varken bize rahat hzur biraz uzak sanirim seninki de oglunu senden kiskaniyo kotu olup ayrilmanizi belki istemez ama iyi olunca da oglu seni ondan cok sever diye akli cikar
En iyi kaynana olu kaynana dememisler bosuna
ayy benim eşimdede var bu yani başkasının eşi gibi hissetme değilde bi farklı davranma var özellikle kendi aile bireyleri arasında oysaki ben hepsiyle cok iyiym bence psiklojik birşey. Çok üzüldüğümü beni kötü hissettirdiğini tatlı dille ifade ettim bilinçli yapmadığını söyledi. sonra bi kaç kez daha devam edince aynı ortamı ben ona yaşattım ailemin yanında anladı sanırım biraz daha normalleşti :)Merhaba kizlar size bisey danismak istiyorum esim akrabalarinin yaninda bana karsi cok yabanci ve fazla mesafeli davraniyor( sanki baskasinin esiymisim gibi ) ben bu konuya uzuluyorum ve aliniyorum yersiz mi aliniyorum yoksa sizlerde de var mi boyle durumlar bir de bu durumu nasil asabiliriz ?
Not: kendisine bunu soyledim defalarca kirildigimi
eşin ne cevap verdiMerhaba kizlar size bisey danismak istiyorum esim akrabalarinin yaninda bana karsi cok yabanci ve fazla mesafeli davraniyor( sanki baskasinin esiymisim gibi ) ben bu konuya uzuluyorum ve aliniyorum yersiz mi aliniyorum yoksa sizlerde de var mi boyle durumlar bir de bu durumu nasil asabiliriz ?
Cok dogru demissin canim evet kiskaniyor bunu psikologum soyluyor gerci kendi de belirtiyo zaten Allah bizlere sabir versin
Merhaba kizlar size bisey danismak istiyorum esim akrabalarinin yaninda bana karsi cok yabanci ve fazla mesafeli davraniyor( sanki baskasinin esiymisim gibi ) ben bu konuya uzuluyorum ve aliniyorum yersiz mi aliniyorum yoksa sizlerde de var mi boyle durumlar bir de bu durumu nasil asabiliriz ?
Daha 1 yil olmadi evleneli canim utaniyorum dese onu da anlarim ama kirildigimi soylememe ragmen gecistirmesi ve ailesinin de onun davranislarindan guc alarak surekli beni ezmesi bana sknti veriyor cunku kendisi de surekli onlarin yaninda beni kucuk dusurmeye calisiyor buna ragmen cevap vermiyorum icime atiyorum ama sonra baska konularda Ptlayip haksiz duruma dusuyorum
Benim arkadaşımın eşi doğuluydu.Çocuklarını bile anne babalarının yanında sevemiyorlarmış saygıdan ayıpmış.İlk duyduğumda çok şaşırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?