Eşimin ufak kardeşi

Rabbim
Ne oldu acaba merhamet duygularımıza

Çocuk annesiz
11 yaşında
Siz ona sürekli gülüp kendisiyle alay edildiği izlenimi veriyorsunuz
Ki o yaş grubu için bu intihar sebebi bile olabiliyor

Babası uyarıyor ama bu sizi tatmin etmiyor

Acaba derisi yüzülse tatmin olur musunuz?

Gece iki de konu açılıyor eşle
Bir de adama şiddet uygulanıyor
( kadına yapılan şiddetse adama yapılan lahana turşusu değil di mi o da şiddet)

Ne diyelim ki? Ne söyleyelim

Eşinize sabır size merhamet dileyelim

Allah esinize sabirlar versin gercekten asiri derecede zor bi insansiniz 11 yasindaki cocuga takmissiniz kafayi ayip yahu o daha cocuk cocugu rahat birakin adaminda bu kadar ustune giderseniz bigun dayak yersiniz ve siddete asiri derecede karsi olmama ragmen hakedeceginizi dusunuyorum adama resmen saldirmissiniz siz siddet uygulamissiniz bence ofke kontrolunuz yok gidin tedavi gorun

Eşim yeri geliyor 26 yaşındaki kardeşimin densizliklerini idare ediyor.

İyi dayağını yemiyorum

Allah sizin gibi yengelerin gelinlerin şerrinden korusun. O çocuğu eşinize dövdürtmeyene kadar içiniz rahat etmez çok iyi bilirim sizin gibileri.
Yazıklar olsun size!
Daha ne diyeyim!
Ayrıca keşke eşin darp raporu alsa keşke!

11 yaşındaki çocukla kavga ediyorsunuz farkındamısınız?
çocuk o bilmiş tavırlar dediğin ne ki. anne baba ayrı psikolojisi iyimidir sende?
çocukla çocuk olma tamamen haksızsın

Babasi uyarmış ki cocuk da size saygisizca bişey dememiş ki evet cok komiksin diyip gecistirseydiniz. Cok fazla alinganlik etmissiniz. Ufak bi şeye çok aşırı bi öfke gostermisiniz. Eşiniz size kizmakta hakli.

11 yaşındaki bir çocuğun bilmiş tavırlarındaki yanlışlığı konuşarak/anlatarak ifade etmek yerine dalga geçer gibi gülmeniz sizin ayıbınız. Uyarılmasına dahi gerek yok, zaten konudaki ısrarınızdan ondan daha çocuk olduğunuz ve neden olduğunu anlamadığım bir kıskançlık sezdim. Allah eşinize sabır versin...

+1000
Bu tipleri iyi bilirim
Kendi herkese istediğini söyler istediğini yapar ama kendine en ufak bir şey söylense hıncını alamaz
Beklemiş ki kayinbaba yada eş çocuğun ağzına yapıştırsin
Rahatlasin
İlk okudum çocuk kufretmis gerçekten bir saygısızlık etmiş zannettim
Çocuğun tek dediği bana niye guluyorsunmus aman Allahım nasil der ingiliz kraliçesi yengesine bunu

gidip özür dileyin
konuyu açmışsınız gecenin 2 de ve sizi uyarmış gündüz konuşalım diye
telefonu elinize alıp oynamışsınız eşiniz ışığı gözümü rahatsız ediyor demiş kapatmamışsınız
eşiniz alınca siz orada söyleyince sinirlenip birbirinize sarmışsınız
ne yapabilirdin teli kapat dediğinde rahatsız olduğun için;
ve uykum kaçtı daha fazla rahatsız olma diye yan odaya gidiyorum diyebilirdin
eşinden özür dilediysen sesiz sakin kenarda bekle siniri geçmesini
kesinle yalvarıp yakarma

Konu sahibi yaptığınız gerçekten çok ayıp. Kendinizi eşinize affettirmeye çalışın. Güzel sürprizler hazırlayın, özür dileyin, ılımlı konuşun ve zaman tanıyın.

11 yaşındaki küçük çocukların dedikodusunu yapmayı bırakın. “Her şeye gülüyorsun” dediğinde “E canım çok tatlısın ondan gülüyorum” diyebilirdiniz. Çocukların bilmiş yorumları insana komik geliyor çok tatlı oluyorlar.

Kötü niyetli gibi geldiniz bana ama yine de düzgün yorum yaparak yardımcı olmak istedim. Bu şekilde davranırsanız etrafınızda hiç insan kalmaz. Kendinize çeki düzen verin.

Eşiniz gibilere de ders olsun. Böyle şeyleri kafaya takan, trip atan ve hatta kendisine şiddet uygulayan kadınları tercih ediyorlar. Kadınların serseri erkek merakı gibi erkeklerde de böyle sorunlu kadın merakı var. Nerede ılımlı, hoşgörülü bir kadın varsa kocası mutlaka öküz çıkıyor. Nerede böyle sizin eşiniz gibi adam varsa karısı da sizin gibi oluyor. Doğa kanunu mudur nedir anlamadım.

Yazdığımi yeniden yazacağım
Siz kaynananiz o çocuğun başında olsa o çocuğa gülmeye cesarette edemezdiniz
Suratinizi asar vir köşeye otururdunuz
Çocuğun arkasında kimse olmayacağını düşündüğünuzden eşinizi böyle darlamissiniz

Ayrica dua edin eşiniz siz gözünüzü tirmalayinca otamatikman size tokat atmamış çok sabırlı davranmış

Bir de hep mi böyle olur
Nerede sessiz sakin uyumlu kadınlar var cadaloz görümcelerle cadı kaynanayla uğraşır durur

Nerede konu sahibi gibi at koşturan bir tip var etrafında onunla uğraşacak kimse bulunmaz

Kırılmayın ama saçmalamışsınız napsın yani dövsün mü çocuğu?
Bir şey de dememiş yani "her söylediğime gülüyorsun" demiş. Eşinize de yazık, çocuğa da.

Şöyle ailevi konulara karişan insanlardan oldum olasi nefret etmisimdir. Siz kendi evliliginizdeki sorunlari bile goremiyosunuz suan. Gidin kendi evliliginizi kurtarin cocugu rahat birakib

İnanın okurken sinir krizleri geçirdim. Ben satır mı atladım acaba kardeşi size ne demiş de kafaya taktınız ? Büyük ihtimalle çocuk size itici geldiği için çocuğu inceden inceden tersliyorsunuz ve 'Ciddiye almıyorum, sen daha ufaksın, bilmişlik yapma' mesajı vermek için çocuğun her dediğine gülüyorsunuz ya da küçümsüyorsunuz ama o farketmiş demek ki, her dediğime gülüyorsun demiş. Bütün her şeyden önce çocukcağızın dediğinde geceler boyu takacak ne var anlamadım.

Ayrıca adam konuşmak istemiyorum demiş inatla devam etmişsiniz.

Adam telefonu kapat deyince kapatmamışsınız ama o size inat alınca kapatmadığı için kızmışsınız.

Böyle bişe yok yalnız. Üstüne üstüne gitmişsiniz, adam gıkını çıkarmamış hala takıntılı takıntılı çocuk konusunu açacam diyorsunuz. Pes diyorum size. Belli ki eşinize yaptığınız ya da ayrı yatmasından çok çocuk konusunu açamamak size dert olmuş. Bravo!.

Kocaman kadınsınız utanmadınız mı gerçekten çocuğu eşinize şikayet etmeye?
Eşinize davranışlarınıza bakılırsa siz o çocuktan daha da çocuksunuz.

hahahahha allahım ne insanlar yaratıyosun ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…